WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Lrf
raczej nie przeoczylas
strach było powiedzieć
Na prawdę się bałaś ?Ja tam pisałam jak komuś moja osoba nie pasuje to nie czyta. Ja tam pisać bede co mi się podoba a jak ktoś ma inne zdanie to jego problem. Jedynie dziecko do mnie może mieć żale bo mu diete rozszerzyłam wcześniej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia mnie wasze rozszerzanie ominęło bo byłam nieobecna
proszę o telegraficzny skrót
każde doświadczenia na wagę złota
Leo udoskonalił sztukę obracania...tylko z pleców na brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 12:21
Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
AJrin wrote:Moj M juz tego etapu nie moze sie doczekac ale on ma innyn plan kupic ubranko w froterke i niech zamiata podlogi
Hehe sama o tym myślałam hehe wyrodna matka)
AJrin lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ja tam dopiero teraz wogole mysle co podac. Ale my to koncowke wrzesnia zamykamy wiec jeszcze sporo czasu. Ale pewnoe podam podobnie jak LRF kolejnosc pierw dynia.
Magdziuuula ja tam twoich postow nie omijam stram sie odpisaćco do sztyft tez używamy ja go od dawna na narty bralam
a teraz mlodemu smaruje przed wyjściem latwo sie aplikuje ale o tak polik nam sie czerwony zrobił. Ja jeszcze mam krem z musteli cold cream rano zawsze smaruje.
Moje posty tez czesto pomijane ale juz nam powód nikt mnie nie rozumial przez ten piep... słownikMadziuuuula lubi tę wiadomość
-
Bisacz
u nas od pierwszej łyżeczki pięknie je -otwiera buzke, memla , nie wypluwa i się ani razu nie zakrztusil
zbuntowal się jedynie na pasternak i morele
. Pierwsza dynia pięknie smakowała. Jabłuszko i gruszka to hit (potrafił zjeść cały słoik ) . Gruszka chyba lekko nas zatwardzazaczął pić rozrobione soczki. Wcześniej wciskalam ok 20 ml wody dziś 150 ml w ciągu dnia wypije
problemów brzuszkowych nie było
alergii tez
dziś zjadł pół sloiczka dyni z ziemniaczkami
zaczął mniej przybierać. Po prostu pije mniejsze porcje mm bo miewa brzuszek pełny czym innym np soczkiem
Madziuuuula, żabka04, bisacz, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo dobra spróbowaliśmy dynię
Mały przeszczęśliwy, przebierał nogami jak szalony, ile zjadł? całe nic, sporo wylądowało na śliniaku a teraz świergoli w bujaku.
Uwaga próbuję wkleić zdjęcie!
https://naforum.zapodaj.net/4e540fabbef9.jpg.html
nie poszło tak jak chciałam ale jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:01
kamciaelcia, żabka04, Madziuuuula, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny