WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas kolderka w kolysce była od urodzenia ale potem się odkrywal (3 razy nakryl )i śpi w spiworku
długo nie pospi bo wyrasta
Powoli w głowie układam przeniesienie małego do jego pokoju ale skubaniec ostatnio wcześnie wstaje ale on jest niewyspany i laduje ze mną w łóżku gdzie dosypia
i to łóżko zaczyna mnie martwić -
bisacz wrote:Mój tak się rzuca do gryzienia jak mam go przodem do siebie jak mu się uda ugryźć moja brodę to wydaje takie żarłoczne dźwięki że hoho
Żarłoczne dźwięki! ! Hehe się uśmiałam! I wyobraziłam sobie ciasteczkowego potwora co się na Ciebie rzuca !
To chyba efekt siedzenia w domu. ..bisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyMy już zjedliśmy dynie (resztki) zapis mm aż 130ml i zrobił kupala hahaha
Pewnie za chwilę pójdzie na tą dłuższą drzemmke.
Dziś mam kurierow.
Nawet nie wiem co przyjdzie bo tyle zamówiłam hahaha
I wieczorem będę miała skoczka hura cieszę się jak dziecko.
Roberta Ciotki koleżanka będzie w okolicach to odbierze.
Przebralam i znowu dalej robi kupę.
Bisacz luzuj portki.
To co ja mam powiedzieć jak on sie Darłowo dzień i nic przez niecałe 2 mce?
Nie możesz tak przeżywać.
Przecież to normalne że może go brzuszek boleć po czymś
A ty jak coś zjesz czy to nowość czy coś np zepsute a wyglądało na świeże i brzuch cie bóli?
Nigdy nic nie wiadomo a wiedzieć też musisz co mu służy a co nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 10:55
bisacz lubi tę wiadomość
-
Ajrin,
U nas najpierw była kołderka bo jak Zosia była malutka to nie chciała śpiworka. Przykrywaliśmy ją kołderką a w zasadzie nawet nie kołderką tylko kocykiem Minky bo on jest trochę bardziej sztywny niż kołderka i nawet jak raz się "nakryła" to tak nie do końca..w sensie że kołderka jest taka miekka i plastyczna i faktycznie może nakryć całą buzię, a ten kocyk nie.
A teraz śpi w śpiworku09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
LRF a probowalas krem avent? Bo ja najpier stosowalam ten co ty bo sklad mi sie bardziej podobal ale niestety nie dal rady dopiero wczoraj 3 razy posmarowalam aventem i dzos juz ladnie wyglada.
-
nick nieaktualny
-
LRF,
Nasza też się drapie cały czas...paznokcie obciete czy nie. .nie ma różnicy. ..
Plus te suche czerwone place...
Tez wygląda jak dziecko wojny.
Jedno co zauważyłam to że te place robią się dużo dużo gorsze po spacerze na mrozie. Więc na kilka dni koniec ze spacerami - niech się ta skóra trochę wyciszy.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyuwaga, będzie głupie pytanie
co zamierzacie zrobić z dzieckiem jak zacznie się przemieszczać, a będzie potrzeba wyjść do toalety lub np otworzyć drzwi listonoszowi?
dziś zauważyłam że mój zaczyna "pełzać", w ciągu kilku minut przemieścił się na ok 30 cm więc póki co ok, ale z czasem może się zrobić problematycznie... -
nick nieaktualnyDariah wrote:LRF,
Nasza też się drapie cały czas...paznokcie obciete czy nie. .nie ma różnicy. ..
Plus te suche czerwone place...
Tez wygląda jak dziecko wojny.
Jedno co zauważyłam to że te place robią się dużo dużo gorsze po spacerze na mrozie. Więc na kilka dni koniec ze spacerami - niech się ta skóra trochę wyciszy.
ale z czasem zaczną się siniaki, guzy, obdarte nogi i inne rany bojowe... -
LRF tak tym co dziewczyny polecaly ale u nas poliki od mrozu chyba czerwone.
Co do drugiego pytania jamam zamiar zostawiac otwarte drzwi i bede miala nadzieje ze za mna bedzie pelzal. Jesli nie to pewnie bede brala do lazienki i soe z nim zamykala.
Moj M juz tego etapu nie moze sie doczekac ale on ma innyn plan kupic ubranko w froterke i niech zamiata podlogiDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:uwaga, będzie głupie pytanie
co zamierzacie zrobić z dzieckiem jak zacznie się przemieszczać, a będzie potrzeba wyjść do toalety lub np otworzyć drzwi listonoszowi?
dziś zauważyłam że mój zaczyna "pełzać", w ciągu kilku minut przemieścił się na ok 30 cm więc póki co ok, ale z czasem może się zrobić problematycznie...
Rozgladam się za kojcem -
Little Red Fox wrote:uwaga, będzie głupie pytanie
dziś zauważyłam że mój zaczyna "pełzać", w ciągu kilku minut przemieścił się na ok 30 cm więc póki co ok, ale z czasem może się zrobić problematycznie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:LRF tak tym co dziewczyny polecaly ale u nas poliki od mrozu chyba czerwone.
Co do drugiego pytania jamam zamiar zostawiac otwarte drzwi i bede miala nadzieje ze za mna bedzie pelzal. Jesli nie to pewnie bede brala do lazienki i soe z nim zamykala.
Moj M juz tego etapu nie moze sie doczekac ale on ma innyn plan kupic ubranko w froterke i niech zamiata podlogi -
nick nieaktualny