WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Foxik
ja mam loseczko turystyczne, ijakmaly zacznie pelzsc to obnize poziom i bedzie w nim siedzial
Kamcia
ja tam nie mowie nic na tmat rozszerzenia diety bo ja nie mam sraczki na "po 6 miesiacu" . Dam kiedy bede uwazac za sluszne
Ja też na razie się nie wypowiadam o rozszerzaniu bo na samą myśl już się boję o jej reakcję... Mała się nie wyrywa się do stołu więc jest ok. Ja sama jestem na diecie "cud"...czytaj nie jem prawie nic bo co zjem to są przeboje...a już było dobrze... Ogarnelismy problemu brzuszkowo-kupkowe to nam się alergia skórna przypałętała...i żeby to wiedzieć od czego to by mi to mega życie ułatwiłona razie bawię się w Sherlocka i szukam...szukam
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
U nas zaraz będzie drugi dzień z butla! Trzymajcie kciuk, żeby sie nie okazało, ze wczorajsze 90ml to było z zaskoczenia
Kaszka rano wyszła mi jakaś bardzo gęsta, zjadł z 30ml i potem już nie chciał, Wiec nie wpychalam.
Ładnie to wyglądało(oczywiście wolałabym żeby zjadł duuuuzo więcej, ale wszystko po kolei)
Dojadł cyckiem. Teraz mm.
Tak jak pisałam. Niby wczoraj wszystko poszło dobrze, ale dla mnie to taki stresik ze spać nie mogłam, bo wciąż wizja kaszki
Porąbana psychabisacz, AJrin, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Przyszła paczka z gemini i w niej nowe smoczki 3-6 miesiace. Liczę że załapie
My kupiliśmy jej 3-6 m-ce ale chyba za duży...więc wczoraj kupiliśmy 0-6 i lepiej... to znaczy rewelacji nie ma...ale wypluwa po 2 minutach a nie od razuhehe
-
Ah mam pytanie, nie wiem czy dobrze pamiętam jeszcze z czasów ciąży - zakładana była grupa na fb co by zdjęcia można było wrzucać...czy ona nadal istnieje?
Jeśli tak to czy mogę dołączyć ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Wyszliśmy na spacer
mały usnal
30 minut mu daje
siebie i jego ciutke ładniej ubrałam i chyba pójdziemy do mojej pracy. Musze wysłać ponaglenie do zusu a nie wiem ile dokładnie przelali. Nawet wyrok sądu mam ze sobą
a w pracy nie ma podjazdu dla wózka -
nick nieaktualny
-
Ja się witam po ciężkiej nocy Noe wydm co to było
Byliśmy dziś na fitnesie szynek był grzeczny tylko mam problem bo jadł o 11 a jak wracałam to usnal i tak czekam mam nadzieję że zglodnieje za nie długo
A ja padam masakra taki wycisk aż mi się w głowie kręciło
Co do rozszerzania to ja chcę zacząć od brokuła chyba ale czekam aż będzie głowę trzymał stabilnie bo u nas ciągle problem wczoraj próbowałam kleik i ble było ale złe robiłam teraz jak Angela napisała to już wiem jak to może jutro spróbuję chociaż Kleik bez smaku to może nie będzie chciał
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I nas tez smog ze masakra siedzimy w domu przykre to bo slonko tak ladnie swieci.
Ulf nie wiem co oni razem zdalnie wyprawiali ale niech ta szorstkosc zejdzie a bede zadowolona.
Ja sie misze pochwalic do tej pory tylko psioczylam na kp a dzos zaliczylam moment ktory moge powiedzieć rozkleil moje serce i mialam chwile zachwytu. Mlody opanowal juz z plecow przekrety wiec jak go klade na łóżku i karmie na lezaco to on sam z plecow tak fajnoe sie odwraca do cycuszka robi takiego nurka dziubkiem w cycunia i sie przytula cialkiem w cialko i do tego jego raczka non stop na mojej piersi ja masuje. A on zawsze zamyka oczka i czasem wzdycha z zadowolenia. Oczywisoce woekszosc karmien dalej walka i jak widzi to ucoema i noe cjce lapacAle czasem bywaja takie ladne chwile jak przed chwilą.
Dariah, bisacz, Natka-matka wariatka :), Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
A co do smoczkow jakoe polecacie? Ja dzis testowalam dwa nowe i pluje poki co akceptuje teraz tylko 2 lovi 3-6 miesiecy i mam 2 smoczki mercedesa tez je lubi.
Plul dzis aventem i smoczkiem MAM. -
nick nieaktualny
-
120ml wody plus 4 miarki i wyszło 140ml mleka. Z tego wypił 120ml! W jakieś 8 minut!
Znowu trochę na śpiocha, ale to i tak spekakularny sukces.
Teraz ja coś muszę zjeść. No i chyba popuścić z cycka, bo nie dokończyłAJrin, Dariah, kamciaelcia, bisacz, żabka04, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymój nie chce smoczków, ostatnio próbowałam mu podsunąć, bo palce ssie i nici... wypluł i z odrazą spojrzał
a może mu nie podpasowały te co mamy w domu? a z drugiej strony może chociaż jeden problem w przyszłości z głowy, bo ssie jak go dziąsła zaczynają denerwować
AJrin, u nas taki smog że gór za oknem nie widać -
U nas niestety pierwszego dnia juz ssal palce az byly biale
Wiec szybko smok poszedl w ruch. Chociaż na poczatku wogole nie potrafil go przytrzymać. Na poczatku mielismy avent i dosc dlugo bo do 2 miesiaca potem przeszlam na lovi. I bylam w szoku bo dziecko przy lovi tak zassalo ze do bladego rana z nim spalo. Serio tak zassal ze do switu i on i ja spalismy och to byla noc
teraz testuje nowe smoczki z nadzieja ze jakis mu podpisuje i moze lepiej pospi w nocy a nie co godzine pobudka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 15:01
-
AJrin wrote:Ja sie misze pochwalic do tej pory tylko psioczylam na kp a dzos zaliczylam moment ktory moge powiedzieć rozkleil moje serce i mialam chwile zachwytu. Mlody opanowal juz z plecow przekrety wiec jak go klade na łóżku i karmie na lezaco to on sam z plecow tak fajnoe sie odwraca do cycuszka robi takiego nurka dziubkiem w cycunia i sie przytula cialkiem w cialko i do tego jego raczka non stop na mojej piersi ja masuje. A on zawsze zamyka oczka i czasem wzdycha z zadowolenia. Oczywisoce woekszosc karmien dalej walka i jak widzi to ucoema i noe cjce lapac
Ale czasem bywaja takie ladne chwile jak przed chwilą.
Super!!! takie chwile są genialne...i cudowne...
Uwielbiam!!i cieszę, się że oprócz walki masz też takie błogie chwile