WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka przykro słyszeć ale może faktycznie teraz nie bwdzie pozniej pamiętać
Ja tam sie boje ze przez nieodciaganie susiaka zrobinsie stulejka ale jak prbowalam miesiac temu to robic delikatnie to ni bata nie idzie jej odciągnąćNie wiem poki co sie nie martwie jeszcze sporo miesiecy przed nami.
U mnie mlody znowu ladnie wndzien spal i nardzo spokojny jestem przekonana ze skok juz sie skończył tylko te jeszcze wstawania nocne.
Ja sie zastanawiam czy my refluksu nie mamy. Jak czytam wasze objawy to moj tez chrumka szarpie sie przy cycku do tego ostatnio ulewa nawet i godzina po posiłku. No injeszcze to ze czesto slysze jak by mu sie cofalo i on przelykan z grymasem. Nie wiem podpytam pediatry. Ale moze to jest powód nie spania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:Natka przykro słyszeć ale może faktycznie teraz nie bwdzie pozniej pamiętać
Ja tam sie boje ze przez nieodciaganie susiaka zrobinsie stulejka ale jak prbowalam miesiac temu to robic delikatnie to ni bata nie idzie jej odciągnąćNie wiem poki co sie nie martwie jeszcze sporo miesiecy przed nami.
U mnie mlody znowu ladnie wndzien spal i nardzo spokojny jestem przekonana ze skok juz sie skończył tylko te jeszcze wstawania nocne.
Ja sie zastanawiam czy my refluksu nie mamy. Jak czytam wasze objawy to moj tez chrumka szarpie sie przy cycku do tego ostatnio ulewa nawet i godzina po posiłku. No injeszcze to ze czesto slysze jak by mu sie cofalo i on przelykan z grymasem. Nie wiem podpytam pediatry. Ale moze to jest powód nie spania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze mój śpi od 18!!!!!!
Nie chcę e wstać jak zawsze:-(
Czyżby nocka z głowy????
O nie........
Złożyliśmy skoczka superasny
Warty nawet większej kasy niż dałam
Jestem zadowolona z zakupu.
Fotele wstawię jak go wloze tam.
Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
-
Ajrin my odciagamy lekko od początku,ale nie drgania tez wcale. No może pierwszy tydzień nie odciagalismy. Urolog mówił, że w tym wieku to norma. A nefrolog, że mamy próbować odciagac a jak nie puści to da jakąś masc, ale twierdzi, że w końcu puści. Nie kazano nam się tym przejmować. Oczywiście ja się przejmuję.
-
nick nieaktualnyNo to moge oficjalnie powiedzieć Kuba zjadl i nic mu nie było. Jeszcze dalam mu 90 ml soku marchewkowego na pół z woda. I zero reakcji. Teraz śpi na noc. Liczę ze "spacer" spowoduje ze bedzie w koncu spal dobrze w nocy
Natka-matka wariatka :), bisacz lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Robila u Wachowiak Ochmańska
-
W ogole dostalam do smarowania u Amelki krem. Posmarowalam dzis cieniutka warstwe i jakas masakra. Ma tak straszne napady placzu ;( chyba ja tam szczypie jak siusia. Tak strasznie mi przykro, ze cierpi ;(
-
Natka przykre to ale może zinnego oowodu płacz? Oby bo szkoda malutkiej.
My juz po 1 karmieniu i przezylam dzis zgroze na maksa. Godzine temu wychodze z lazienki mlody spi w kolysce idac do lozka patrze a on oczy w 5 złotych o rece w powietrzu. Zamarlam aby sie noe ruszać M mowi zejdz mu z widoku bo sie obudzi, ale ja patrze ze on payrzy jaky w powietrze mnie nie widzi ruszam mu przed oczkami macham a on noc. Dalej wzrok tempy a rece w powietrzu kurde widok jak z opetanego. Dziecko spalo z otwartymi oczami. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój właśnie zasypia w jednej ręce przytulanka królik w drugiej trzyma mojego palca.
Stwierdzam i się poddaje:
MAM SYNKA ANTY KASZKOWEGO!
Nawet bananowy mu nie smakowała.
Zjadł dwie łyżeczki malutkie i ryk!
Dałam pić podałam kolejna łyżeczkę i ryk.
Nie będę męczyć go odpuszczam na razie.
A oto skoczek.
Nie cytowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 09:11
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Ulfenstein, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Noc zapowiada sie interesująco
Jeszcze nie zdążyłam sie położyć, a tu już 'wstawanie'
Witaj w klubie, u jad marudzenie ryk i brak checi do spania i pobudki co rusz...w dodatku musialam go kapac bo strzelil taka kupe ze pampers teho nie wytrzymal ani piekne biale body...kto kupujebdzieciom biale body w ogole !