WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas w nocy wstawanie co godzina poltorej. Matka poszla pozno spac wiec dwa karmoenia byly przed moim zasnieciem juz! Maluch zaczyna wstawać o 6 a teraz wlasnie dosypia. Nie wiem czy chce przestawiać bo M wstaje o 6 i go bierze a ja do 7:30 jeszcze sama dosypiam;)
Jak wstaje to i sniadanie na mnie czeka.
Dariah zazdroszcze takich nocy u mnie i w dzien ma dluzsze przerwy niz nocą z jedxeniem. Ale jak chce czescoej przystawiac to albo onnie chce albo potem mi chlusta straszliwie. Wogole to zaczyna mi dziecko ulewac na maksa przejada sie tym nocnym budzeniem i wolaniem o cyca. -
Kamcia my dopiero skonczylismy 3 miesiące wole nie myslec co bedzie w 4
Chociaz niby przenoszone o 2 tygodnie to i trzeba liczyc skoki ze 4 wiec masz pewnie racje.
Ale i tak podpytam pediatre co o tym sądzi.
Faktycznie mlody nie płacze ani noe prezy sie ulewa jak sie sam ze soba siluje albo jak ja go podnosze bokiem to chlusnie. -
Kamcia, ok rozumiem
Ajrin,
To ulewanie to pewnie normalne biorac pod uwage ze tak czesto je. W tym malym brzuszku sie nie miesciale oczywiscie lepiej zapytac pediatre.
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas noc względna, pobudka o 2 potem przed 6 a przed 7 kupa. Wcześniej tę kupę robił o 8 a teraz jakby się o godzinę przestawił ale byłam twarda, zgasiłam światło i jeszcze do 8 podrzemaliśmy.
Zjedliśmy sobie ładnie kolejną porcję dyni, zapiliśmy mleczkiem i chyba pojadę do rodziców bo jakiś smętny mam nastrój a tam zawsze mi lepiej
Miłego dnia dziewczyny -
U nas noc jak noc. Dwa karmienia. Tego o 22 nie liczę
Mam dzis jakiś lepszy humor. Tfutfu.
Młody ładnie zjadł kaszkę. Bardzo ładnie
Najpierw usta na kłódkę, ale jak sie zorientował, ze to nie ohydne zelazo to japa otwarta i dawaj matka!
Zelazo jeszcze przed nami
Populdniu butla będzie.
Głupie (albo mądre w sumie) to ciało matki karmiącej jest. Jedna przerwa w karmieniu i do tej pory twarde cycki sie za mną ciągną. Trzeba będzie odkurzyć laktator. I do 'ulgi' pościągać.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Dziewczyny, ponowię pytanie
Chciałam wrzucić fotkę Zośki ale na ogólnodostępne forum. Wydawało mi się że była grupa na fb ale nie mogę znaleźć jak się tam dostać. Chyba że została już zlikwidowana? -
U mnie masakra, zresztą masakra,która trwa już z dwa miesiące.
Pobudki mniej więcej co dwie godziny, ale nie, ze śpi dwie godziny, tylko budzi się co dwie godziny.
Jeszcze na dokładkę od 3.30 do ok 4.30 aktywność spora, jakby był dzień, śmieje się, wywija nogami.
Dziewczyny, czy to się skończy i będzie lepiej spał?
Ulf u nas ominęliśmy w gościach w niedzielę jedno karmienie i niestety i się robią kamienie teraz, nie wiem, kiedy młody to odpije. -
nick nieaktualnyMój już obalil butle mm więc powoli szykuje mu Pasternak.
Trzymajcie kciuki żeby pojadl że smakiem
Dariah sorki ale myślałam że o grupę ci chodzi tu na ovu.
Jest na fb.
Angela widzę że ci napisała już posta.
Ja nie mam nic przeciwkoWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 10:05
Dariah lubi tę wiadomość
-
Madziuuuula wrote:Ja co do grupy facebookowej widzę jeden problem, dziewczyny, które tam są i nie udzielają się juz tu, tylko tam, nowych osób z tego wątku nie będą kojarzyły.Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny