X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin,
    Co do smoczków to mamy Lovi 3-6 ale tak jak pisałam, chyba jest za duży. I mamy też NUK 0-6 - ten jest chyba lepszy dla niej. Ale i tak pluje bo dopiero w ten weekend dostała pierwszy smoczek... I nie wiem w sumie czy go zaakceptuje, a chciałam aby miała smoczek bo nagminnie ssie kciuk... :/

LRF,
    Zazdroszczę widoku gór z domu...! :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra w tym biurze
    dziewczyna widząc mnie już ma kwaśna minę możliwe ze dostała jakąś karę za to ze wtedy źle policzyla to l4 i macierzyński?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niezmiennie smoczki i butelki lovi

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia z twoich zdjęć wyczailam wlasnie i zakupilam lovi ;) poki co najbardziej na chwile obecna je lubi tylko kurde jeden sie zagubil i mam tylko jeden. Wam tez tak gina smoczki?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z 4 smoczki mamy 2 :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam lovi ale on nie lubi skoczków i jak chce mu dac zamiast palca to i tak woli palec

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia moze po premii dostala.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Kamcia moze po premii dostala.

No nie wiem
    jest na mnie cieta :)
    I to mi wciąż powtarzała ze mam się nie denerwować hę? ?
    Stoję z 8 kg dzieckiem na rękach, gorąco, już wyobrażam sobie jak ten ryczy, maszeruje w miejscu bo stać ciężko, jestem do niej skierowana a ona że mam jej nie zaglądać o.O to jej mówię że depcze w miejscu zatem tyłem do niej podrepcze :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula super wyniki tsh!

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków. Brawo za taki apetyt! Tylko czekać aż same przejmą łyżeczki i umorusają jedzonkiem siebie i wszystko wokół. Dla mnie to super rozkoszny widok, mimo, że sprzątania od metra. A niech im będzie tyle radości ile da radę hihi:)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u lekarza jesteśmy.

Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi :)

Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać.

5v79kzu.png

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Masakra w tym biurze
    dziewczyna widząc mnie już ma kwaśna minę możliwe ze dostała jakąś karę za to ze wtedy źle policzyla to l4 i macierzyński?
    Kamcia, u nas w pracy to pewnie już by się pożegnała ze swoim biurkiem, gdyby taki błąd popełniła. Możliwe, że dostała jakąś reprymendę lub inną karę dlatego takie podejście.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pan, który przyjechał z zakupami z tesco obudził mi dziecko :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    My po wizycie u lekarza jesteśmy.

Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi :)

Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać.
    Jakbys potrzebowala w Poznaniu to kolezanki córka tam miala robione i moge podpytac

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.

Angela89 lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis od rana jezdzilam po lekarzach, notariuszach itp. Maly osluchowo czysto, muszy ok, ale dalej ohydny katat i dostal dp imhalacjo Nebudose dla dzieci i doraznoe Nasivin dla niemowlat na w razie "w". No dzisiejsza noc to bul jakis kosz, ar...co 5 minit sie budzil plakal, coagnal ty, nosem oddychac nie mogl myslalam ze oszaleje...rano to bylam poprosti jak detka. Dodatkowo zahaczylam o lekarza bo jakas infekcja drog moczowych mi sie przyplatala to dostalam skierowanie na badanie moczu i rtg kregoslupa szyjnego bo boli mnie jak cholera kregoslup i glowa, bylam na rtg a zdjecie i opis dopoero za tydzien o.O

maz pojechal do dentysyy. I dodatkowo sie wkurzyłam bo o malo co z lelarka sie nie minelam. Konieta z rejestfacji powiecziala mi zd na 14.40 mnie rejesyruje od razu zapisalam w swoj kalemdarz. Ja przychodze do lekarza a ona wychodzi juz i zdiwiona gdzie ja boegne i mowie ze to i tp a okazalo sie ze babamzarejestdowala mnie na 13.40! A powiedziala 14.40! No ale lekarka nas zbadala bo to kolezanka mojej mamy wiec nas nie olala, ale mimo wxzystko bylam wsciwkla jakosa.

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, ja tez dzis nie spalam. Mam tak zawalone zatoki, ze szans nie bylo. Poza tym denerwowalam sie dzisiejsza wizyta u lekarza a Amelua postanowila zakonczyc noc o 5:00. Poprostu padam juz na twarz, wiec rozumiem cie w calej rozciaglosci.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam.
    Czuję się jakbym nie wiem co robiła.
    Córka od wyjścia z sali zrobiła awanturę.
    Kurna kiedyś ja w przedszkolu złapie za szmaty i wstrzasne.!
    Ile można????!!!!!
    Ile to jeszcze potrwa???
    Siedziała przez weekend w domu było ok a w przedszkolu znowu jazda i każdy powód jest inny za każdym razem
    I tylko kurwa mi robi takie jazdy!
    Poszłam do rosmana cała droga awanturowala się, ryczała itd szał!!!!!
    Dobrze że ten wózek daje rade w tym śniegu u nas robi się plucha więc pchalam i pchalam i z tą się zarlam tzn tłumaczyłam,krzyczalam po cichu, gadałam.
    Kupiłam ten Pasternak na jutro a kaszki kupiłam w proszku z Nestlé bananowa i malinowa (druga 50% taniej) bo te w sloiczkach to mleczne.
    Bałam się wziąść bo jak go wysypie.
    Z tym się z resztą nie spieszę bo za dwa tyg mam nadzieję że się zarejestrujemy na kontrolę do naszego prywatnego pediatry (przyjmuje od dzisiaj bo chory byl) a chce wprowadzić juniorowi zwykle mm więc skupie się na razie na warzywach i owocach.

Dziś zrobię na kolacje mu gęstej kaszki którejś.

Jestem normalnie zmęczona :-(

Smoczki mamy lovi i załapał rozmiar 3-6 bez problemu.
    Nawet chyba mu lepiej bo nie ucieka z buzi.
    Zaraz chyba małego wykapie.

Kamcia no chyba nieźle dostała po dopiero i jest ostrożna wobec twojej osoby hahaah

Natka współczuję nie wiem co i jak cie pocieszyć.
    Zróbcie to teraz jest jeszcze malutka dla niej lepiej.
    Wierzę że są super specjaliści z tej dziedziny i nie zjebia roboty.
    Trzymam kciuki.
    Będzie dobrze.

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki zabciu za kciuki. No oby bylo ok. Lepiej teraz to zrobic, przynajmniej nie bedzie pamietala tego, ale stres jest okropny ;(

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez dzis wyrabana z butow...az brak mi slow na to jaka jestem padnieta..ale ro wszystko przez to ze mamy za grzecane dsiecimi szybko sie do tego przyzwyczajamy a gorsza noc to ju wielka tragedia bynajmniej u mnie hahah :D

Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.
    Robila u Wachowiak Ochmańska

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

‹‹ 3077 3078 3079 3080 3081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ