X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Dariah Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin,
    Co do smoczków to mamy Lovi 3-6 ale tak jak pisałam, chyba jest za duży. I mamy też NUK 0-6 - ten jest chyba lepszy dla niej. Ale i tak pluje bo dopiero w ten weekend dostała pierwszy smoczek... I nie wiem w sumie czy go zaakceptuje, a chciałam aby miała smoczek bo nagminnie ssie kciuk... :/

LRF,
    Zazdroszczę widoku gór z domu...! :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra w tym biurze
    dziewczyna widząc mnie już ma kwaśna minę możliwe ze dostała jakąś karę za to ze wtedy źle policzyla to l4 i macierzyński?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My niezmiennie smoczki i butelki lovi

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia z twoich zdjęć wyczailam wlasnie i zakupilam lovi ;) poki co najbardziej na chwile obecna je lubi tylko kurde jeden sie zagubil i mam tylko jeden. Wam tez tak gina smoczki?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie z 4 smoczki mamy 2 :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam lovi ale on nie lubi skoczków i jak chce mu dac zamiast palca to i tak woli palec

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia moze po premii dostala.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuuuula wrote:
    Kamcia moze po premii dostala.

No nie wiem
    jest na mnie cieta :)
    I to mi wciąż powtarzała ze mam się nie denerwować hę? ?
    Stoję z 8 kg dzieckiem na rękach, gorąco, już wyobrażam sobie jak ten ryczy, maszeruje w miejscu bo stać ciężko, jestem do niej skierowana a ona że mam jej nie zaglądać o.O to jej mówię że depcze w miejscu zatem tyłem do niej podrepcze :D

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula super wyniki tsh!

Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków. Brawo za taki apetyt! Tylko czekać aż same przejmą łyżeczki i umorusają jedzonkiem siebie i wszystko wokół. Dla mnie to super rozkoszny widok, mimo, że sprzątania od metra. A niech im będzie tyle radości ile da radę hihi:)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie u lekarza jesteśmy.

Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi :)

Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać.

5v79kzu.png

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Masakra w tym biurze
    dziewczyna widząc mnie już ma kwaśna minę możliwe ze dostała jakąś karę za to ze wtedy źle policzyla to l4 i macierzyński?
    Kamcia, u nas w pracy to pewnie już by się pożegnała ze swoim biurkiem, gdyby taki błąd popełniła. Możliwe, że dostała jakąś reprymendę lub inną karę dlatego takie podejście.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pan, który przyjechał z zakupami z tesco obudził mi dziecko :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    My po wizycie u lekarza jesteśmy.

Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi :)

Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać.
    Jakbys potrzebowala w Poznaniu to kolezanki córka tam miala robione i moge podpytac

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.

Angela89 lubi tę wiadomość

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis od rana jezdzilam po lekarzach, notariuszach itp. Maly osluchowo czysto, muszy ok, ale dalej ohydny katat i dostal dp imhalacjo Nebudose dla dzieci i doraznoe Nasivin dla niemowlat na w razie "w". No dzisiejsza noc to bul jakis kosz, ar...co 5 minit sie budzil plakal, coagnal ty, nosem oddychac nie mogl myslalam ze oszaleje...rano to bylam poprosti jak detka. Dodatkowo zahaczylam o lekarza bo jakas infekcja drog moczowych mi sie przyplatala to dostalam skierowanie na badanie moczu i rtg kregoslupa szyjnego bo boli mnie jak cholera kregoslup i glowa, bylam na rtg a zdjecie i opis dopoero za tydzien o.O

maz pojechal do dentysyy. I dodatkowo sie wkurzyłam bo o malo co z lelarka sie nie minelam. Konieta z rejestfacji powiecziala mi zd na 14.40 mnie rejesyruje od razu zapisalam w swoj kalemdarz. Ja przychodze do lekarza a ona wychodzi juz i zdiwiona gdzie ja boegne i mowie ze to i tp a okazalo sie ze babamzarejestdowala mnie na 13.40! A powiedziala 14.40! No ale lekarka nas zbadala bo to kolezanka mojej mamy wiec nas nie olala, ale mimo wxzystko bylam wsciwkla jakosa.

Wysłany: 9 stycznia 2017, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia, ja tez dzis nie spalam. Mam tak zawalone zatoki, ze szans nie bylo. Poza tym denerwowalam sie dzisiejsza wizyta u lekarza a Amelua postanowila zakonczyc noc o 5:00. Poprostu padam juz na twarz, wiec rozumiem cie w calej rozciaglosci.

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam.
    Czuję się jakbym nie wiem co robiła.
    Córka od wyjścia z sali zrobiła awanturę.
    Kurna kiedyś ja w przedszkolu złapie za szmaty i wstrzasne.!
    Ile można????!!!!!
    Ile to jeszcze potrwa???
    Siedziała przez weekend w domu było ok a w przedszkolu znowu jazda i każdy powód jest inny za każdym razem
    I tylko kurwa mi robi takie jazdy!
    Poszłam do rosmana cała droga awanturowala się, ryczała itd szał!!!!!
    Dobrze że ten wózek daje rade w tym śniegu u nas robi się plucha więc pchalam i pchalam i z tą się zarlam tzn tłumaczyłam,krzyczalam po cichu, gadałam.
    Kupiłam ten Pasternak na jutro a kaszki kupiłam w proszku z Nestlé bananowa i malinowa (druga 50% taniej) bo te w sloiczkach to mleczne.
    Bałam się wziąść bo jak go wysypie.
    Z tym się z resztą nie spieszę bo za dwa tyg mam nadzieję że się zarejestrujemy na kontrolę do naszego prywatnego pediatry (przyjmuje od dzisiaj bo chory byl) a chce wprowadzić juniorowi zwykle mm więc skupie się na razie na warzywach i owocach.

Dziś zrobię na kolacje mu gęstej kaszki którejś.

Jestem normalnie zmęczona :-(

Smoczki mamy lovi i załapał rozmiar 3-6 bez problemu.
    Nawet chyba mu lepiej bo nie ucieka z buzi.
    Zaraz chyba małego wykapie.

Kamcia no chyba nieźle dostała po dopiero i jest ostrożna wobec twojej osoby hahaah

Natka współczuję nie wiem co i jak cie pocieszyć.
    Zróbcie to teraz jest jeszcze malutka dla niej lepiej.
    Wierzę że są super specjaliści z tej dziedziny i nie zjebia roboty.
    Trzymam kciuki.
    Będzie dobrze.

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki zabciu za kciuki. No oby bylo ok. Lepiej teraz to zrobic, przynajmniej nie bedzie pamietala tego, ale stres jest okropny ;(

5v79kzu.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tez dzis wyrabana z butow...az brak mi slow na to jaka jestem padnieta..ale ro wszystko przez to ze mamy za grzecane dsiecimi szybko sie do tego przyzwyczajamy a gorsza noc to ju wielka tragedia bynajmniej u mnie hahah :D

Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2017, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka-matka wariatka :) wrote:
    Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.
    Robila u Wachowiak Ochmańska

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

‹‹ 3077 3078 3079 3080 3081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ