WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin,
Co do smoczków to mamy Lovi 3-6 ale tak jak pisałam, chyba jest za duży. I mamy też NUK 0-6 - ten jest chyba lepszy dla niej. Ale i tak pluje bo dopiero w ten weekend dostała pierwszy smoczek... I nie wiem w sumie czy go zaakceptuje, a chciałam aby miała smoczek bo nagminnie ssie kciuk...
LRF,
Zazdroszczę widoku gór z domu...!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Kamcia z twoich zdjęć wyczailam wlasnie i zakupilam lovi
poki co najbardziej na chwile obecna je lubi tylko kurde jeden sie zagubil i mam tylko jeden. Wam tez tak gina smoczki?
-
Madziuuuula wrote:Kamcia moze po premii dostala.
No nie wiem
jest na mnie cieta
I to mi wciąż powtarzała ze mam się nie denerwować hę? ?
Stoję z 8 kg dzieckiem na rękach, gorąco, już wyobrażam sobie jak ten ryczy, maszeruje w miejscu bo stać ciężko, jestem do niej skierowana a ona że mam jej nie zaglądaćto jej mówię że depcze w miejscu zatem tyłem do niej podrepcze
-
Madziula super wyniki tsh!
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków. Brawo za taki apetyt! Tylko czekać aż same przejmą łyżeczki i umorusają jedzonkiem siebie i wszystko wokół. Dla mnie to super rozkoszny widok, mimo, że sprzątania od metra. A niech im będzie tyle radości ile da radę hihi:) -
My po wizycie u lekarza jesteśmy.
Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi
Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać. -
kamciaelcia wrote:Masakra w tym biurze
dziewczyna widząc mnie już ma kwaśna minę możliwe ze dostała jakąś karę za to ze wtedy źle policzyla to l4 i macierzyński? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:My po wizycie u lekarza jesteśmy.
Z pozytywów to Amelka w 13dni przybrała 305g więc super, aż ponad normę. Przyda jej się, bo taka szczuplutka jest, niech nadrabia hihi
Z gorszych rzeczy to mamy skierowanie do chirurga dziecięcego. Niestety najprawdopodobniej nie obędzie się bez rozcinania tego zrostu ;( na samą myśl chce mi się płakać. Strasznie mnie to martwi, mimo, że rozmawiałam z Panią z rejestracji i sama miała z córką te problemy i też ją musieli nacinać to jednak strasznie się martwię. Jeszcze w naszym mieście brak takiego chirurga i musimy dymać albo do Poznania albo do Gostynia. Ech, ale jak trzeba to jestem w stanie nawet na koniec świata pojechać. -
Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis od rana jezdzilam po lekarzach, notariuszach itp. Maly osluchowo czysto, muszy ok, ale dalej ohydny katat i dostal dp imhalacjo Nebudose dla dzieci i doraznoe Nasivin dla niemowlat na w razie "w". No dzisiejsza noc to bul jakis kosz, ar...co 5 minit sie budzil plakal, coagnal ty, nosem oddychac nie mogl myslalam ze oszaleje...rano to bylam poprosti jak detka. Dodatkowo zahaczylam o lekarza bo jakas infekcja drog moczowych mi sie przyplatala to dostalam skierowanie na badanie moczu i rtg kregoslupa szyjnego bo boli mnie jak cholera kregoslup i glowa, bylam na rtg a zdjecie i opis dopoero za tydzien
maz pojechal do dentysyy. I dodatkowo sie wkurzyłam bo o malo co z lelarka sie nie minelam. Konieta z rejestfacji powiecziala mi zd na 14.40 mnie rejesyruje od razu zapisalam w swoj kalemdarz. Ja przychodze do lekarza a ona wychodzi juz i zdiwiona gdzie ja boegne i mowie ze to i tp a okazalo sie ze babamzarejestdowala mnie na 13.40! A powiedziala 14.40! No ale lekarka nas zbadala bo to kolezanka mojej mamy wiec nas nie olala, ale mimo wxzystko bylam wsciwkla jakosa. -
Sarcia, ja tez dzis nie spalam. Mam tak zawalone zatoki, ze szans nie bylo. Poza tym denerwowalam sie dzisiejsza wizyta u lekarza a Amelua postanowila zakonczyc noc o 5:00. Poprostu padam juz na twarz, wiec rozumiem cie w calej rozciaglosci.
-
nick nieaktualnyWróciłam.
Czuję się jakbym nie wiem co robiła.
Córka od wyjścia z sali zrobiła awanturę.
Kurna kiedyś ja w przedszkolu złapie za szmaty i wstrzasne.!
Ile można????!!!!!
Ile to jeszcze potrwa???
Siedziała przez weekend w domu było ok a w przedszkolu znowu jazda i każdy powód jest inny za każdym razem
I tylko kurwa mi robi takie jazdy!
Poszłam do rosmana cała droga awanturowala się, ryczała itd szał!!!!!
Dobrze że ten wózek daje rade w tym śniegu u nas robi się plucha więc pchalam i pchalam i z tą się zarlam tzn tłumaczyłam,krzyczalam po cichu, gadałam.
Kupiłam ten Pasternak na jutro a kaszki kupiłam w proszku z Nestlé bananowa i malinowa (druga 50% taniej) bo te w sloiczkach to mleczne.
Bałam się wziąść bo jak go wysypie.
Z tym się z resztą nie spieszę bo za dwa tyg mam nadzieję że się zarejestrujemy na kontrolę do naszego prywatnego pediatry (przyjmuje od dzisiaj bo chory byl) a chce wprowadzić juniorowi zwykle mm więc skupie się na razie na warzywach i owocach.
Dziś zrobię na kolacje mu gęstej kaszki którejś.
Jestem normalnie zmęczona
Smoczki mamy lovi i załapał rozmiar 3-6 bez problemu.
Nawet chyba mu lepiej bo nie ucieka z buzi.
Zaraz chyba małego wykapie.
Kamcia no chyba nieźle dostała po dopiero i jest ostrożna wobec twojej osoby hahaah
Natka współczuję nie wiem co i jak cie pocieszyć.
Zróbcie to teraz jest jeszcze malutka dla niej lepiej.
Wierzę że są super specjaliści z tej dziedziny i nie zjebia roboty.
Trzymam kciuki.
Będzie dobrze. -
Dzieki zabciu za kciuki. No oby bylo ok. Lepiej teraz to zrobic, przynajmniej nie bedzie pamietala tego, ale stres jest okropny ;(
-
nick nieaktualnyNo ja tez dzis wyrabana z butow...az brak mi slow na to jaka jestem padnieta..ale ro wszystko przez to ze mamy za grzecane dsiecimi szybko sie do tego przyzwyczajamy a gorsza noc to ju wielka tragedia bynajmniej u mnie hahah
Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Angela, slyszalam, ze na kornickiej jest ponoc jakas fajna babeczka, ale gdybys rozmawiala z kolezanka to podpytaj jej gdzie robila ten zabieg, u jakiego chirurga.
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość