WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFoxik
ja mam loseczko turystyczne, ijakmaly zacznie pelzsc to obnize poziom i bedzie w nim siedzial
Kamcia
ja tam nie mowie nic na tmat rozszerzenia diety bo ja nie mam sraczki na "po 6 miesiacu" . Dam kiedy bede uwazac za slusznekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamcia spytam ciebie bo ty już macie zaawansowane rozszerzanie diety
Czy Piotrusiowi podałaś najpierw wszystkie możliwe warzywa?
czy
pomiędzy warzywami podałaś jakiegoś owoca?
Bo my mieliśmy już ; marchew, dynia,kaszka i zastanawiam sie czy mogę dać np. jabłko?
Kurcze 5 lat temu córce dałam marchew potem jabłko i kaszkę i było ok.
Teraz sie naczytałam i w głowie sie miesza ;-( -
nick nieaktualny
-
sluchajcie dziewczyny ja sie ciesze, bo spada mi tsh, bylo 23, teraz mam 8,01:) takze postep, a starsznie sie martwilam
kamciaelcia, Angela89, żabka04, Little Red Fox, bisacz, Dariah, AJrin, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka
ja dałam kaszkę, dynia, pasternak, marchew
potem leciały owoce (od jabłka zaczęłam, banan, morela, gruszka, śliwki suszone )
Teraz były dwa składniki dynia + ziemniak
Za dużo warzyw w słoiku się nie kupisą brokuły?, mam je ale jeszcze nie otwieram (wiem jak to śmierdzi )
A z Emilka robiłam na zmianę warzywo -owocWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2017, 13:26
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam właśnie brokuła jeszcze i zostaja mi zupki jarzynowe oraz dwu składnikowe.
szczerze nad pasternakiem sie zastanawiałam w sklepie ale nie wziełam bo ........głupia patrzylam na siebie że mnie trzęsie to i juniora pewnie też będzie.
Chyba dziś kupie w takim razie a z owocami sie wstrzymam.
Mam ich trochę .
Bedę szła po kaszkę o kupie ten pasternak .
Własnie!!
Oprócz wanili sa inne smaki widzialaś na półce?
-
AJrin wrote:Ulf u nas polik juz nie jest czerwony został tylko chropowaty.
Co oni maja? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny