WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka-matka wariatka :) wrote:Angela, trzymam kciuki!
My Amelke do zlobka juz zapisalismy. Ma zagwarantowane miejsce od pazdziernika
My jesteśmy na 430 miejscuDariah lubi tę wiadomość
-
agatia wrote:Ja mam wiórki zawsze na stanie
zresztą jestem uzależniona od wszystkiego co kokosowe
Tak samo! Uwielbiam kokos i wszystko co kokosowe!
Natka,
Kurujcie się wszyscy! Ależ Was dopadłoagatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
Ulfie, faktycznie miejsce w kolejce masakra
ja zapisałam do prywatnego, ale też z miejscem krucho jest nawet w prywatnych. Szczególnie jak się chce dać n=do najbliższego.
-
nick nieaktualnyKuba do żłobka pójdzie jak bedzie mial dwa latka, na panstowoke nie licze. U nas z prywatnymi jest problem.. znalazlam dla Martyna miejsce w jedym. Dzis zobaczymy czy mi sie spodoba.
My po okuliscie wszystko ok. Pani dr byla w szoku ze Kuba nie plakal. Ja tez nie plakalam bo badanie odbyło sie bez uzycia narzedzi otwierajacych oko. Wad wrodzonych brak. Do kontroli za 3 lataDariah, AJrin, Natka-matka wariatka :), martta lubią tę wiadomość
-
Natka,
Ja też zapisałam do prywatnego, a i tak jest na liście oczekujących. ..bardzo chciałabym żeby się tam dostała bo zlobek jest na naszej ulicy, może 100 m od nas
A jest dużo chętnych bo to prywatny ale dofinansowany orzez miasto wiec koszt jest zbliżony do państwowego09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDziewczyny
musze sie czyms pochwalic , zrobilam krok do przodu i cos dla siebie i na 30.01 u owilam sie do dietetyka aby ulozyl mi jakas fajna pelnowartosciowa diete jednoczesnie dostarczajac noezbednego pozywienia synkowi bo go karmie czyli dieta dla Mamy karmiacej
ale jestem dumna z siebie, ktos moze sie smiac glupia baba do dietetyka idzie i siecieszy ale dla mnie gdzie po 1 ciazy wpadlam w mega kompleksy bo z rozmiaru 36/38 wskoczylam nagle w 42/44 to bylonaprawde sttazne (wiem niektorzy maja powazniejzze problemy niz rozmoar spodni) ale mimo to po 2 dzieci chce czuc sie atrakcyjnie i miescic sie w moje ulubione sukienki , isc na zakupy i szukac kpbiecych ciuchow a nie workow maskujacych niedoskonalosci.
to se pogadalam hahaagatia, Dariah, Little Red Fox, żabka04, Natka-matka wariatka :), martta, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia,
Śmiać się? Raczej gratulować!! Super że tak postanowiłaś! Wiele kobiet w takiej sytuacji by się zamknęło w domu i nie wychodziła do ludzi!
Jeszcze raz brawo!
Ah! I owszem ludzie mają gorsze problemy niż rozmiar spodni, ale samopoczucie jest niezwykle ważne i wpływa na wiele innych spraw
Co do mleka sojowego Alpro. Piłam kilka razy to o smaku waniliowym, dla mnie bardzo dobre! Ale Zośka ma po nim biegunkę więc teraz nie piję. ..sarcia123 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
To prawda tam jest bardzo dużo cukru i wiele innych rzeczy - pewnie stąd takie dobre hehe
Nam mówiła położna że przy kp nie ponieważ moze uczulać, powodować biegunkę i jest mocnk GMO. ..
No to pewnie smakuje tak jak owsiane. .ah fuj! Nie do wypicia!09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za mile slowa na ten temat
juz nie moge sie doczekac tej wizyty 1 trwa az 45 minut ! Kurcze fajnie
bostwierdzilam ze jesli po cc nie moge narazie cwiczyc zbyt wiele to sama dieta tez napewno cos schudne. Marzy mi sie tak minimum -10 kg zwby wazyc tak w granicy 60-65kg, bo teraz 75 kg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dokaldnie jak dziewczyny pisza sojowe waniliowe pycha ale cukru i sklad wrecz za duzo wiec nie polecam do tego faktycznie soja nie polecana przy kp.
Dziewczyny dzieki za przepisy potestuje mam wkoncu wyciskarke ktora robi mleko ze wszystkiego co twarde pora przetestować.
Sarcia gratulacje podziel sie jakimis przepisami jak cos. U mnie dietetyk sie nie sprawdzil niestety bo ja nie lubie jesc tego co mi kaza wedlug rozpiski. Ale juz nie raz zrzucilam zbedne kilogramy wiec teraz tez sie uda. Poki co zdrowa jestem od kilku dni co jest sukcesem po 2 ponad miesiacach chorowania.
CO do zlobkow dzis sprawdzilam jeste na 183 miejscu 132 i 104 haha czyli najblizej do ostatniego wyboru nam ale tam dziecka chyba nie posle. Zreszta u nas bedzie wojna z tesciami jak sie dowiedza o zlobku. Wiedza ze zapisalismy i juz bylo ze ich wnusio tam nie pojdzie ale poki co tematu nie ciagniemy. Ale jak sie dowiedza to znajac ich beda oplacac opiekunkeJak oplaca gardzic nie bede
Poki co powiedzieli ze dziadkowie beda sie zmieniac i robic dyzury ale ja tak nie chce wiec szykuje sie maly konflikt naszczescie M poki co trzyma moja strone.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin
ja chce sprobowac, zwlaszcza ze ide na indywidualna konsultacje i doete bedzie ulozona typowo dla mnie pod prpdukty ktore lubie jesc anie na zasadzie kolejna z listyjanigdy jeszcze na takiej diecie rozpiskowej nie bylam wiec chce sprobowac. Mimo ze ja tez lubie jesc po swojemu i tona coalurat mam ochote ale teraz postanowilam ze chce udlwodnic sobie samej ze dam rade i ze moge poproawic wwojnastroj izmienic jakosc zycia plprzez wymarzoną figure
Chce w koncu uslyszsc "wow Sara super wygladasz" nie wiecznie "oj kochana cos ci sie przytylo", a takdobrze wyhladalas jak bylas szczupłato wbrew pozorom bardzo przykre komentarze
-
Sarcia wrzucaj wrzucaj ja napewno skorzystam z przepisow ale tych bez bialka poki co haha
U mnie na szczescie M sie odchudza tez wiec oboje mamy motywacje.