WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka gratki dla amelki
Szymek mnie dziś zaskoczył m go złapał za rączki i oodcuagnal się tak ze głową nie została także może zalapie więc jestem mega happy
U nas m prasuje bo lubi a płynów mam zapas dopiero kończę pierszwa lovele 3 ł bo u nas pranie raz na tydzień albo rzadziej
Proszę o kciuki juto kontrola u pani dr od rehabilitacji mam nadzieję że tym razem dostaniemyNatka-matka wariatka :), Dariah, kamciaelcia, bisacz, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
A ja nie wiem co sie z Kostkiem porobiło, ze sie budzi już po 1,5-2h.
Ale w sumie ja jeszcze nie śpię. Gdyby to miało oznaczać jedna pobudkę potem to spoko
Niestety wciąż są dwie.
No nic.
Kończ wasc i idziemy spaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 22:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To dziewczyny dałyście mi do myślenia z tym praniem
Spróbuje zatem powoli prać w naszym płynie.
Ja prasuję wszystko, dosłownie wszystko. Lubie prasować i lubię wyprasowanechociaż mój D. śmieje się, że skończę prasować przy drugim dziecku, bo mi doby nie starczy. Możliwe, że ma rację, ale mu jej nie przyznam
nie mogę go rozpieszczać haha
-
Czy jak dodajecie kaszki do butli (Np. 3 miarki mleka i 1 kaszki) to zmieniacie już smoczek na jakiś trojprzelywowy albo jakiś taki inny?
To jest dużo gęstsze? Może tak by młodemu poszło
-
A ja muszę znowu zaczac prasowac przez problemy skórne
Ja nadal piore w loveli ale juz od dawna nie prasuje chyba ze ciuszek nowy to tak.
Lecz niestety czeka nas ponowne prasowanie wszystkiego a tak nienawidzimy z M prasowania. Do tego noe wiem czy nie bedziemy musieli zmienic proszku na cos jeszcze bardziej delikatnego zobaczymy co powoedxa i jakie beda zalecenia.
Poki co ja od dzis koniec z produktami mlecznymi wszelkiego rodzajuale bedzie mi ciężko toć ja glownie nabialowa.... ;(
Bidny ten moj maluszek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUlf jak dasz jedna miarę kaszki to przeleciał spokojnie przez smoczek dwu dziurkowy.
Trojprzeplywowy do bardziej gęstych się używa.
Witam się.
Wstawiamy mały już nie śpi.
Niby głodny niby się spinacze do kupy więc czekam bo wiem że jak kupa idzie to nie zje za dużo.
Ja piore małego rzeczy w proszku dla dzieci dzidziuś (bo mi został) a płynu do płukania używam też dzidziuś (też został) lub cocolino biały.
Nie prasuje bo nie nawidze.
Prasowalam tylko te pierwsze ubranka do 68.
Ajrin myślisz że to od nabiału???
Bardziej bym stawiała na proszek,płyn i prasowanie.
-
I my się witamy
nocka bardzo ładna
Agatia,
Zdrowia dla Małego!
Natka,
Jejku! Jaka ta Twoja Mela silna! Zośka nawet nie chce się obracać z brzucha na plecy i odwrotnie. .. jedyne co to uwielbia być w pozycji pół siedzącej...ale nie pozwalam jej za często tak być.
Ona generalnie nie lubi być na brzuszku
Ah pytałaś o proszek. Ze względu na jej przeboje ze skórą to myślę że jeszcze długo długo będę używać proszek dla dzieci. ..
Ajrin,
Powodzenia na diecie bezmlecznej. ..ja tak żyję od 5 tygodnia życia Zosi...da się przeżyć. Najgorzej jest jak idziemy gdzieś do restauracji. .bo znaleźć coś bez mleka, śmietany, sera..jest ciężkono ale jaki komfort i ulga jak Mała nie cierpi!
U nas ten rzut AZS był na 90% od konfitury. Nie jem jej od 3 dni i jest trochę lepiej
Miłego dnia dziewczyny
agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Ajrin
kuzyna córka -teraz 13 lat -tez od malutkiej miała problemy skórne
lekarze zwalali na skaze białkowa itp
po latach wyszło ze to typowe AZS
ms napadami objawy
ostatnio robiła testy I wyszło ze to AZS jakiej ujemne (nie znam się na tym, nie pytałam, ale ponoć gorsza wersja )
Jak ma atak (co dziwne bo powinno w tym wieku zelzec )to wygląda i czuje się strasznie nie tylko ja swędzi i piecze ale np ma oczy spuchniete, gorączkę. ..wiadomo -od razu sterydy
Może byłoby inaczej gdyby ją szybciej zdiagnowali a nie wmawiali nabiał...
Uczulam tylko aby dać się dobrze zdiagnozowaćAJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Angela, wow
Ja nadal piorę w dzidziusiu
i obowiązkowo prasuję. Wprowadzałaś nowe środki do prania stopniowo? Nadal ustawiasz dodatkowe płukanie? Płyn do płukania też stosujesz ten normalny?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny