WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabko, lovi 360
Dziękuję za poprawę
Ja kupowałam córce 5 lat temu.
Aż dwie sztuki.
Nawet nie chciała na niego patrzeć!!!
Wolała: pić z szklanki!
Kasa w błoto
Przerabialam kubki nawet z dziubkiem też znikle szansę żeby piła z tego wolała ze slomka......
-
Maratta duzo zdrowka i pomyślności przedewszystkim dla was.
Gratki dla Igunia nasz jiz tez myka w dwie strony
Od twgo siedzenia w domu glowa mi dzis peka jutro mam nadzieje zaliczyć spacerek.martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Próbowałam podstawiać za cyca. Ale cycem tez nie bardzo był zainteresowany. Tyyyyyle na około sie działo. Czyli nic bo to wciąż ten sam pokój i to samo miejsce.
Coś tam pociumkal.
Może go trzyma ta kaszka z rana? Ale to tylko 35ml
Dobrze ze nie było histerii. Jutro spróbuje znowu. Choć nie wiem czy jest sens. Jak sie uda na śpiocha to zje. Ale co z tego?
Trzeba próbować przytomnemu dawać. Ale jak on i cyca z reguły je na śpiocha.
Nie wiem jak to ogarnąć.
Jedzenie i spanie dziecka w dzień to tematy dla mnie nie do ogarnięcia
Odziedziczony mam kubek kapek z tommee tippi. Ale wyglada dziwne -
Medela ma 30ml pojemności. To tez nie o to chodzi żeby sie urobić.
Dzięki dziewczyny
Będę próbować dalej. Moze załapie. Jak nie to spróbuje jakiegoś kubka. A jak nie to po 6 miesiącu są kolejne rozwiązania. No i może wejdzie nam pełnoprawny posiłek stały.
Będzie sie bujać później z innymi problemamijak karmienia nocne (bo tu ciężko podać kaszkę
-
Marta my również wszystkiego dobrego i żeby się u was wszystko ułożyło
Kupiłam dziś pajace i body w smyku na wyprzedaży nawet się zdziwiłam ze rozmiar był nawet więcej było rozmiarów niż na necie mam jeszcze ochotę na jeden komplet dresiki ale chyba muszę odpuścić już w tym miesiącu. Zaraz moja zmiana się kończy wraca m
Głowa mnie coś boli chyba z głodu bo dawno jadłam właśnie sobie uświadomiłam.
Gratki dla dziecziaczkow Szymi coś więcej dziś guga a ja już nie mam siły do niego gadać
-
nick nieaktualnyDarusia, trzymam kciuki, żeby to nic poważnego nie było!
agatia, współczuję, zdrówka dla Borka
mąż wrócił z pracy, więc dziecko przekazane, a ja ogarniam zakupy, muszę Malutkiemu kupić te śliniaki w końcui może jakiś kocyk dodatkowo, bo w nocy zimno, a Mamy tylko jeden do łóżeczka i wózka
-
nick nieaktualny
-
Matulu dziewczyny, niech idą precz te choróbska i zmartwienia!
Martta mocno trzymam kciuki za pomyślne nowiny!
Agatia zdrówka dla Borka!
Ja odebrałam posiew kalu młodego: wyszły 2 bakterie ale stanowią fizjologiczną florę układu pok. wiec rozumiem ze okMama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualny
-
Agatia jestem pewna ze to jest przyczyną. To samo miała ostatnio moja kuzynka i dzwoniła z paniką ze mojego chrześniaka wysypalo na buzi... Jak weszlam do niej i zobaczyłam inhalator to zaraz wiedziałam ze dała mu steryd
Generalnie po wszystkich lekach podawanych inhalatorem może być taka reakcja skórna dlatego trzeba przemywać i płukać buźkę
agatia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
Darusia super wiesci zazdroszcze masażu ja chyba tez musze sie wybrac bo zasnac z bolu czasem nie moge. Dzis jak sie polozylam na ziemi to tak poczulam jak lopatki mi nagle dobra pozycke przyjely i ulga.
Agatia zdrowka dla B. Oby szybko przeszlo.
A u nas chyba poczatwk AZS znalazlam zdjecie w nwcie i dokladnie tak to u nas wygladahttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/e75884d8b0aa.jpg