WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję, że Zośka nie będzie wybredna. Ja jadłam wszystko, jedyne c to zupy musiały być zawsze zmiksowane...i to długo długo... ale tu jest wina mojej Mamuśki, do dzisiaj słyszę jak mówi do mojego Taty "Nie no to trzeba zmiksować bo nie zje! " heheh))
Żabka,
hehe to szybko jej się przypomniało ! no ładnie!
Natka,
moja śpi po jedzeniu na kanapie, bo ją tam karmię, ale to są takie małe drzemki. A tak dłużej to albo w swoim bujaczku albo w łóżeczku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 07:22
kamciaelcia, AJrin, Natka-matka wariatka :), Anulka01 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej mamuski! Najpierw spoznione, ale najlepsze zyczenia noworoczne, przede wszystkim dużo zdrowia i szczęścia dla was, waszych rodzin no i kochanych maluszkow!
Nie było mnie tu chyba z miesiąc...to był ciężki czas przed świętami moja mama miała kolejną biopsję tym razem wykryli jej guza na tarczycy czekamy na wyniki powinny być za tydzień, moja siostra rozchorowała się na grypę żołądkową i całe przygotowania świąteczne były na mojej glowie, a dodatkowo mąż miał wtedy nadgodziny w pracy i wracal o 20 do domu...
Po świętach dostałam kolejne zapalenie piersi no i antybiotyk, tabletki na zatrzymanie laktacji I decyzja o zakończeniu karmienia. Niestety w Nowy Rok prawie wylądowałam na sorze z gorączką twardymi jak skała piersiami i samopoczucie jak przy grypie, trzeba było przez kolejne dni pod prysznicem rozmasować wielkie zatory więc wyłam z bólu, spalam na siedzaco i maz musial wziac wolne bo nie bylam w stanie zajac sie malym.
Kiedy już myślałam że wychodzimy na prostą Mały dostał kataru z którym teraz walczymy a co gorsze jakiś czas temu zrobiło mu się naczółki podłużne zgrubienie które raczej się powiększa Wczoraj byliśmy u neurologa,ma zlecone USG główki ale niestety dopiero termin na luty i jeszcze idziemy na echo serca ponieważ nie podoba się lekarzowi sine na około ustek. Starsm sie trzymac, ale za duzo tego wszystkiego odtatnio i juz nie wyrabiam psychicznie! Brakowalo mi forum j mam nadzieje, ze bede teraz na biezaco znowu.Darusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój nie śpi a zjadł tylko 40ml
Bawimy się muszę go przytrzymać bo do przedszkola trzeba iść.....
Marudzi strasznie wrrr
Darusia wchodzisz w swojego posta dajesz edytuj i usuwać linka.
Trzymam kciuki będzie dobrze
Martta miło cie widziesz.
Współczuję ojjjjj dużo się działo.
Dziękuję za życzenia i tobie też wszystkiego najlepszego żeby szło już z górki.
Trzymam kciuki za badania.
Będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 12:55
martta, Darusia lubią tę wiadomość
-
Marta,
Przede wszystkim gratulacje 4 miesięcy dla Filipka!
Przykro mi, że rok tak się zakończył, oby wizyty dały tylko dobre nowiny !!
Trzymam kciuki!
martta lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnymartta, oby teraz już tylko lepiej było!
u nas piękna pogoda, a kurier się chyba gdzieś po drodze zgubił, wrrr
siedzę z Malutkim na macie ze swoim makaronem z tuńczykiem i tak sobie myślę, że on mnie chyba zaraz zeżre wzrokiemWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2017, 13:00
-
Dariah to prawda moj lobuz dzisiaj konczy 4 miesiace, czas mija jak nie wiem!
Dziekuje dziewczyny!!!! Wiedzialam ze powrot na forum to najlepsza terapia na skolatane nerwy bedzie,bo jest ciezko, najbardziej matrwie sie o fifiego no i moja mame.... Ale musi byc dobrzekamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny