X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia a jaki masz wzrost jesli moge zapytaac?

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do mlek smakowych to fajne sa te Joya z Lidla. Ja kupuje kokosowo-ryzowe i jest na prawde bardzo smczne i cena tez calkiem spoko, bo 8 zl i sa to mleka bez cukru!
    A Alpro sa dla mnie fuj, te z rossmanna tez niezbyt.

Dariah lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sarcia a jaki masz wzrost jesli moge zapytaac?

Ja mam 165 cm wzrostu

• Dariah Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Sarcia, jeśli będziesz mieć chwilkę to też poproszę o jakiś przepis bez mleka :) nie mam już pomysłów co robić d o jedzenia a ile można jeść mięso i warzywa z parowaru?? :(

Też nie jestem stworzona do diet ale jak ma się motywację i chęci to można wiele! :) pamiętam że jak ja się odchudzałam to tylko bieganie na mnie działało a jadłam jak wcześniej :)

Ajrin,
    U mnie moi rodzice też nie sa szczęśliwi że Mała pójdzie do żłobka jak będzie mieć rok. Na szczęście oni mieszkają 100 km ode mnie więc nie będzie pomysłu "to my popilnujemy" :)

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaliczamy spacer
    w końcu cisza :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • martta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia jak tamzdrowko Borcia??
    Unas kiepska noc przez ten katar. Maly niespokojnie spal i niespal i srednio wyspani jestesmy.... Jutro jedziemy do lekarza, bo poki co inhalacje, fenistil,nasivin i cebion jak przy ostatnim katarze i dupa nic lepiej :-(
    Sarcia super, trzymam kciuki!!!!
    Ja ostatnio sobie niestety zajadam stresy ewidentnie i jeszcze jak skonczylam kp to sobie odbijam cholea, musze wziac sie za siebie, chociaz poki coniestety motywacji brak... Wlosy mi wychodza garsciami, tez tak macie???
    Kurcze udalo mi od wczoaj pare stron wstecz na forum przeczytac i zaczelam rozmyslac o tym rozszerzaniu, nie wiedzialam, ze tyle z Was juz dziala w tym, brawo! My poki co w tym tygodniu calkowicie przejdziemy na mm hippa bo moje mrozonki sie koncza. Poki co kupy na mm bardziej plastelinowate i zolte, jedna dziennie czasami co dwa dni,to chyba nie jest zle nie? Zdarzyly sie ostatnio takie dni ze dziennierobil 2,3 ale teraz juz 1 od tygodnia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:17

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dlatego ciachłam swoje włosy na zupełnie krótko, nie poprawia sytuacji fakt, że Mały ciągnie za nie z całych sił :/ a i tak regularnie muszę się męczyć z odpływem pod prysznicem, mija prawie pół roku i żadne suple, żadne maski nic nie pomaga :(

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się karmimyna leżącego. Mi włosy garściami ida ponoć jest vitapil mama i działa i można przy kp brać

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

to nie jest zle , to ja wcale duzo mniej od ciebie nie waze bo 75 :)

• martta Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie cieszy mnie ze u Was z wlosami tez kiepsko, ale pocieszajace, ze nie tylko u mnid taki dramat z nimi. Myslalam, ze mi sie upiecze,bo bylo super do tej pory, ale ostatnie 2 tygodnie nadrabiaja i sa wszedzie tylko nie na glowie, a maly tez je ciaga jak szalony! :-\

o148p07w5riqasy7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tylko mi włosy nie lecą? ?po pierwszej ciąży też się łba trzymały. Wręcz w ciąży mocniej podcielam wierzac ze po wypadną. Fryzjerka mówiła ze tak nie musi być. I miała rację. Ale wtedy i teraz jakoś super nie rosły w ciąży

AJrin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi wlosy tez nie wypadaly ani nie wypadaja, ale to pewnie dlatego ze w ciazy tez mi nie urosly nie byly na maksa geste i czarujace takze wlasciwie to sie ciesze :)

• Dariah Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia,
    Tak przyznaje że bez nabiału jest ciężko zwłaszcza że ja jadłam nabiała niemalże na każdy posiłek. . Eh..
    Do tego Zośka jest tak wrażliwa na nabiał że nawet jak w czymś są "śladowe ilości" to już ma reakcję :/

No i ta monotonność posiłków. ..

Hehe a pamiętam na początku września jak coś czułam że Mała się pospieszy z przyjściem na świat powiedziałam do mojego : w ten weekend idziemy na Burgera, KFC i sushi bo czuje że Zośka zaraz tu będzie i długo długo tego nie zjem. Poszliśmy na to wszystko i powiedziałam : teraz mogę urodzić. A po 2 dniach byłam na porodówce hehe
    Co się na jadłam to moje :)

bisacz lubi tę wiadomość

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez nabial uwielbiam mleko, sery, jpgurty kocham ponad wszystko nic innego bymmpgla nie jesc :)

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatko

No tak masz racje, z tym ze ja te 5 kg schudlam niepostrzezenie poprostu jak karmie malego to same kg mi leca a i od czasu do czasu zjem i smazone i smietane itd i codziennie waze mniej nie wiem czemu tak sie dzieje ale tez fakt ze mam z czego gubic

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno Piotrek odespal poranek. 1.5 h spał na spacerze. Jak nigdy -bo nawet nie obudził się po 30 min

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha zwlaszcza ze ja mam giga cycki o.O 95 h rozmiar mam miekkiego stanika a sztywnego 95 e albo DD o.O no napewno swoje waza haha

a Ty Liwke jeszcze kp ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Na pewno Piotrek odespal poranek. 1.5 h spał na spacerze. Jak nigdy -bo nawet nie obudził się po 30 min

A moj Igi dzis cuduje bo jak obudzil sie opo 9 tak spal moze w sumie godzine o.O teraz niby spi ale sie kreci, steka otwiera oczy

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    Piotrek wstał za wcześnie i rano cudowal
    i po drzemce cudowal
    na spacerze chyba się wyspal bo nie kweka

sarcia123 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhm te nasze dzieciaki xD to Liwka tez cyckowa jak Igunio, a Piotrus butelkowy jak moja Nadia :)

Za chwile moj maz wroci z pracyni wymysla zeby isc po corke pieszo do przedszkola tak mi sie chce ze ho ho :D

Ja dzis caly dzien sie obijammco chwila leze i tv ogladam nic ki sie nie chce totalnie nic :)

‹‹ 3090 3091 3092 3093 3094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ