WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia a jaki masz wzrost jesli moge zapytaac?
-
Co do mlek smakowych to fajne sa te Joya z Lidla. Ja kupuje kokosowo-ryzowe i jest na prawde bardzo smczne i cena tez calkiem spoko, bo 8 zl i sa to mleka bez cukru!
A Alpro sa dla mnie fuj, te z rossmanna tez niezbyt.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Sarcia, jeśli będziesz mieć chwilkę to też poproszę o jakiś przepis bez mleka
nie mam już pomysłów co robić d o jedzenia a ile można jeść mięso i warzywa z parowaru??
Też nie jestem stworzona do diet ale jak ma się motywację i chęci to można wiele!pamiętam że jak ja się odchudzałam to tylko bieganie na mnie działało a jadłam jak wcześniej
Ajrin,
U mnie moi rodzice też nie sa szczęśliwi że Mała pójdzie do żłobka jak będzie mieć rok. Na szczęście oni mieszkają 100 km ode mnie więc nie będzie pomysłu "to my popilnujemy"09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Agatia jak tamzdrowko Borcia??
Unas kiepska noc przez ten katar. Maly niespokojnie spal i niespal i srednio wyspani jestesmy.... Jutro jedziemy do lekarza, bo poki co inhalacje, fenistil,nasivin i cebion jak przy ostatnim katarze i dupa nic lepiej
Sarcia super, trzymam kciuki!!!!
Ja ostatnio sobie niestety zajadam stresy ewidentnie i jeszcze jak skonczylam kp to sobie odbijam cholea, musze wziac sie za siebie, chociaz poki coniestety motywacji brak... Wlosy mi wychodza garsciami, tez tak macie???
Kurcze udalo mi od wczoaj pare stron wstecz na forum przeczytac i zaczelam rozmyslac o tym rozszerzaniu, nie wiedzialam, ze tyle z Was juz dziala w tym, brawo! My poki co w tym tygodniu calkowicie przejdziemy na mm hippa bo moje mrozonki sie koncza. Poki co kupy na mm bardziej plastelinowate i zolte, jedna dziennie czasami co dwa dni,to chyba nie jest zle nie? Zdarzyly sie ostatnio takie dni ze dziennierobil 2,3 ale teraz juz 1 od tygodnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 13:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie cieszy mnie ze u Was z wlosami tez kiepsko, ale pocieszajace, ze nie tylko u mnid taki dramat z nimi. Myslalam, ze mi sie upiecze,bo bylo super do tej pory, ale ostatnie 2 tygodnie nadrabiaja i sa wszedzie tylko nie na glowie, a maly tez je ciaga jak szalony!
-
Czyli tylko mi włosy nie lecą? ?po pierwszej ciąży też się łba trzymały. Wręcz w ciąży mocniej podcielam wierzac ze po wypadną. Fryzjerka mówiła ze tak nie musi być. I miała rację. Ale wtedy i teraz jakoś super nie rosły w ciąży
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
Tak przyznaje że bez nabiału jest ciężko zwłaszcza że ja jadłam nabiała niemalże na każdy posiłek. . Eh..
Do tego Zośka jest tak wrażliwa na nabiał że nawet jak w czymś są "śladowe ilości" to już ma reakcję
No i ta monotonność posiłków. ..
Hehe a pamiętam na początku września jak coś czułam że Mała się pospieszy z przyjściem na świat powiedziałam do mojego : w ten weekend idziemy na Burgera, KFC i sushi bo czuje że Zośka zaraz tu będzie i długo długo tego nie zjem. Poszliśmy na to wszystko i powiedziałam : teraz mogę urodzić. A po 2 dniach byłam na porodówce hehe
Co się na jadłam to mojebisacz lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatko
No tak masz racje, z tym ze ja te 5 kg schudlam niepostrzezenie poprostu jak karmie malego to same kg mi leca a i od czasu do czasu zjem i smazone i smietane itd i codziennie waze mniej nie wiem czemu tak sie dzieje ale tez fakt ze mam z czego gubic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Na pewno Piotrek odespal poranek. 1.5 h spał na spacerze. Jak nigdy -bo nawet nie obudził się po 30 min
A moj Igi dzis cuduje bo jak obudzil sie opo 9 tak spal moze w sumie godzineteraz niby spi ale sie kreci, steka otwiera oczy
-
nick nieaktualnyAhhm te nasze dzieciaki xD to Liwka tez cyckowa jak Igunio, a Piotrus butelkowy jak moja Nadia
Za chwile moj maz wroci z pracyni wymysla zeby isc po corke pieszo do przedszkola tak mi sie chce ze ho ho
Ja dzis caly dzien sie obijammco chwila leze i tv ogladam nic ki sie nie chce totalnie nic