WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoj maz sie smieje ze maly to bedzie mamin cycusmi na krok nie bedzie mniem odstepowal a ja mu mowie zeby nie krakal haha xD
chociaz u nas corunia to jest tatusiowy cycek, ja jedynie inreresuje gdzie tatami wszystko comzwiazane z tata i wiecznie do niego przyklejona.
a ja zdrowo przegielam zjadlm ziemniaki, jajka sadzone i 0,5 l kubka maslankigdzie ja to zmiescilam? Chyba oszalalam
Dariah, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
Sarcia! Ależ bym zeżarła taki zestaw!
Ja to ciagle głodna. Jakoś nie mogę sie ogarnąć. Dla Kostka wszystko a na mnie nie starcza czasu. Waga leci w dół jak szalona
Wczoraj w piżamie było 56, przy 170 to już niezdrowo. No ale dzis jestem na 3 kromkach chleba i dwóch małych paczusiach. Na obiad bedą ruskie. Ale obiad o 17.
Jak wy ogarniacie z dwójka, nie mówiąc o trójce dzieci? Nie wiem
Mam dzis wychodne. Paczkomat, poczta i Rosman. Kupie jakiś słoiczek
AJrin lubi tę wiadomość
-
Ja od paru dni też nie rozumiem mojej córki. .. jakaś taka nerwowa jest, wygina się nerwowo i przy tym warczy jak niedźwiedź. ..gdzie ją nie położę to źle. .i ciągle robi tak jakby "mostek" podnosząc tyłek do góry i się pręży i wygina.. .
Nie wiem o co jej chodzi. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnymój też jest nie do ogarnięcia, boję się że ten jego permanentny skok to po prostu jego charakter
póki co trzecia drzemka, mąż zaraz wróci, ale na chwilę bo dziś idzie do fryzjera
i wracam do nauki francuskiego, będę korepetycje prywatnie brać, bo szkoła językowa nie wchodzi w grę -
Ulfe,
Wiesz że ja też się zastanawiam jak można wyrobić z 2? Jeszcze jak to duże jest duże (np w szkole już) to inaczej ale takie małe niemalże rok po roku... szacun!!
Też jestem wiecznie głodna! Tylko że ja jem bardzo dużo. .na śniadanie wciągam pół chleba. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
LRF,
A ja właśnie wczoraj byłam pierwszy raz na lekcji francuskiego odkąd Zosia się urodziłatylko że ja z drugiej strony ławki
Little Red Fox lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mi się marzą ziemniaki z twarożkiem
ot takie przyziemne marzenie a jakie nierealne hehe
Chaos, myślę że u mnie by to się raczej nazywało Armageddon hehe09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Lrf, nasze chłopaki podobne. Mój tez sie przesuwa robiąc mostek. I tym łysym plackiem z tylu głowy zasuwa po macie
Mnie aż boli.
Mam problem z tuzurami. Otworzyłam nowe opakowanie i mi śmierdzi klejem. Pojedyncze pieluszki tez
Znalazłam jeszcze dwie sztuki 'starych' i nie śmierdzą, ale może wywietrzały? Nie wiem. Jak młody sie obudzi (śpi na mnie oczywiście - kolejna porażka) to otworze inn paczkę.
-
nick nieaktualny
-
Dariah wrote:A mi się marzą ziemniaki z twarożkiem
ot takie przyziemne marzenie a jakie nierealne hehe
Chaos, myślę że u mnie by to się raczej nazywało Armageddon hehe
Ziemniaki z masłem i białym serem. Oja! Smak dzieciństwa -
Ulfenstein wrote:Gzik?
Ziemniaki z masłem i białym serem. Oja! Smak dzieciństwa
Dokładnie! Pyry z gzikiem ! O ja...chcę chcę! !))
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡