X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka
    złóż OFICJALNIE skargę
    do tego jego danych nie potrzebujesz
    bo wtedy od firmy za ewentualne cofnięcie paczki zadalabym zwrotu. A to zdjęcie to niezły dowód

żabka04 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka, Twoja córka bardzo dzielna, najważniejsze że już po :)

Żabka, ale historia z kurierem, on robi sobie jakieś jaja, niepoważny gość, dobrze że zrobiłaś zdjęcie, zawsze to dowód, oby jutro w końcu tą paczkę Ci przyniósł.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka masakra. Dobrze, ze juz po. Fajnie, ze chirurg umial zagadac do Malej.

Zabka a on nie ma do Ciebie numeru, zeby zadzownic czy bedziesz w domu albo gdzie to w ogole jest ta ? jeny az sie wierzyc nie chce, co za czubek.

żabka04 lubi tę wiadomość

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chciałam dane bo na niego skargę chciałam napisać.
    Tel do niego chciałam żeby zadzwonić i dogadać się o której będzie albo gdzie skoro ma tak daleko do mnie przy okazji go zjebac i nastraszyc.

Mąż mówi że pojedziemy do punktu (40km od nas) ale co mi z tego jak on wozi paczkę w aucie :-(

Jutro zadzwonię na centrale jeszcze raz tylko zastanawiam się jak tu ich ugryźć!

Idę po lampkę wina ale jestem wkur.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabka

nie do wiaru, mamy 21 wiek od czego sa telefonyn do locha czy ten pacan nie laskaw zadzaonic gdzie misszkasz to bys wyszla po niego cokolwoek ?? Ja tam z dziadami bym sie nie bawila w kotka i myszke, zadzwonicmdo centrali poprosic o maila gdzie sklada sie skargi napisac dolaczyc zdjecie niech sie z tym bujaja, a ten swir dostanie po gaciach za takie numery

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja juz od godziny w wannie leze czas wychodzic bo od tej cieplej wody spac mi sie zachcialo o.O

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabkanie dziwię się twojej złości
    kilka lat temu też miałam notorycznie problem z jednym kurieremprzesadził jak okrągły stół podrzucil nieznanym mi sąsiadom mówiąc im ze ja tak kazałam! A sąsiedzi debile do mnie z pretensja przez domofon dzwonili ze od kilku dni mają wielką paczkę. ..sama ten stół wnosiłam na 3.piętro

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla no napewno jest nr tel to mógłby zadzwonić.
    Żebym wiedziała że ucieknie i głupoty wpisze to bym zeszła na dół bo widziałam go z okna!
    Chore:-(
    Mąż właśnie czyta w necie szuka namiarów co kolwiek same negatywy!

Kamcia współczuję.
    Dziś gadałem z sąsiadka (mieszka na parterze) na temat właśnie kuriera bo pytała kto mieszka pod........ Numerem.
    To jej mówię i od słowa do słowa wyszło że często zostawiają u niej paczkę bo......sąsiada nie było albo kazał zostawić dla picu oczywiście!
    Lenie smierdzace i tyle szkoda ze nie zdają sobie sprawy jak można in koło duży narobić przez to mogą stracić pracę ahhhh

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze sie cos zmienilo, ale ja pare lat temu zlozylam skarge na kuriera, podano mi maila na ktory nalezy to zrobic, mieli tak przepelniona skrzynke, ze nigdy tej skargi nie udalo mi sie zlozyc. Poza tym kurier raz mi sie zaczal smiac, jak powiedzialam, ze mial byc wtych i tych godzinach, ze przeciez sms przyszedl. Wiec kurierzy swoje, firma swoje.
    Kamcia TY zlozyalas wtedy skarge i czy to cos pomoglo?

ja ogolenie za bardzo narzekac na kurierow nie moge, mialam moze z dwie niezbyt fajne sytuacje, ale zawsze pczke dostaje tego dnia, co faktycznie ma byc.

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla tu masz rację firma swoje kurier swoje.
    Kurier zawsze coś wymyśli :-(
    Daje mu ostatnia jutro szansę.
    Jak nie dostarczy tej paczki to pojadę do ich siedziby koło mnie.
    A na centrale jutro zadzwonię.
    Zapytam gdzie się skargi składa i wogole zrobię jeszcze gorsza awanturę!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla
    wtedy pomogło
    po pierwsze dostałam telefon z przeprosinami
    po drugie mówili że poniósł konsekwencje (w to nie chce mi się wierzyć )
    Już później nie nawalal

Miewalam tez dziwne historie z kurierem z poczty polskiej. Starszy facet. Ledwo łazi. I zawsze paczkę przynosił narzekając,jeczac, stekajac ze zawsze ludzie wychodzą do niego na przeciw na dol. ..no halo? ?ja mam schodzić ??a to często tylko gacie mam (lub nie mam nawet ) na sobie. Albo mokre włosy. Albo ciąża była. Mała emilka. ..nigdy nie zeszłam i nigdy nie odp mu na jego narzekanie. Efekt? Wnosi ewentualnie ponarzeka na pogodę. A na poczcie wiedzą o nim wiec nawet bym nic nie zdziałala. Emerytura i tyle

Ale
    ale
    ale doszły mnie słuchy ze ten kurier o którym wcześniej pisałam jest synem tego z poczty ?!

Teraz głównie jedna firma kurierska przychodzi. Zawsze facet dzwoni. Zawsze się dogadamy :) różne miejsca odbioru były. Ale dzwoni rano ze będzie . A jakby w domu mnie nie było to dzwoni i się dogadujemy

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam kilka dni temu na pocztę i właśnie wtedy zadzwonił kurier z ups. Powiedziałam, ze mogę być w domu za 20 minut, bo z wózkiem, ale mi trochę szkoda, Bo numerek na poczcie przeleci.
    Zaproponował ze podjedzie sam pod pocztę
    Kurde. Zdziwiłam sie :)
    Jak mówicie - wszystko zależy od człowieka.

Dariah lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Normalnie sniezyca u nas
    Piotrek dziś wykończył matkę
    dobrej nocy dziewczynki

PS
    Piotrek wykańczal matkę do godz 16. Potem był grzeczny, kwekal juz jak matka wróciła. A tata tak go spać położyl ze nawet się nie poruszyl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 21:36

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamica u mnie też.
    To od ciebie przyszło do mnie!!!!!:-)

Dobranoc.
    Dzięki :-)

• Dariah Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    U nas dzis jedt dramat z jednej malej krostki na ecach mamy wysypany caly brzuszek i plecy. Bieak moj masakra jak to powstrzymac.
    Dariah jakie objawy u was jak jesz nabiał?
    Ajrin,
    U nas pierwszy i najszybszy objaw to gazy i zielona kupka śmierdząca. Odparzona od razu pupka od tej kupki ;/ a potem krostki na brzuszku, ale to jak jem dłużej. Gdy zjem coś pojedynczo to kupka.

Jej biedne maleństwo ;(
    A czym smarujesz?
    U nas wczoraj było już lepiej na buzi a dziś znów trochę gorzej. Mam nadzieję że to nie przez gluten bo wczoraj jedyne co jadłam innego niż przed wczoraj to makaron. ...:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 21:55

09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
    w5wqvut11x85dyxn.png
    20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
    74di20mmq3o11a0n.png
  • Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2017, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Padam na twarz dzisiaj. Chyba emocje ze mnie opadaja i poprostu zmeczenie mnie pokonuje. Amelka zasnela dzis w 2min i spi snem niedzwiedzim. Zaraz biore ja na karmienie a potem mam nadzieje sama sie polozyc. Dobrej nocy wszystkim!

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 03:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My teorrtycznie 1 karmienia, z tym ze o 1 wstawwalam bo maly stekal. Zmdczona jestem, w dodatku mam splywajacy po gardlr katar ktory doprowadza mnie do szalu bo gardll zaczelo m ie bolec :/

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 03:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mąż spać położyl że mały teraz dopiero je. Oby wstał o 9. Już wiemy kto jutro kładzie spać dziecko :D a tak serio oby wróciły nasze normy czyli pojedyncze zasypianie (może być dalej na rękach )i jedzenie około 3 i mam nadzieje że pobudka przed 9

Po sniezycy u nas pada lekko deszcz :( brat coś przewidywał to plus zamarzanie tego deszczu. Już mówiłam mężowi że jak to zamarzanie ma nie jechać do pracy
    a ja juz się martwię

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2017, 04:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf uf uf chyba Kuba mi sie naprostowuje. Pierwsza pobudka. Pieknie w porównaniu do teg co było. Zjadl i liczę ze do 8 dotrwa

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2017, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba sie prostuje, Kostek szaleje :)
    3 karmienie, 5 wstawanie.
    O co temu dziecku chodzi?
    :)
    Widzę tez przez okno ze sypie strasznie.
    Czuli mimo poprawy jakości powietrza pewnie jutro dupa ze spaceru znów.
    Już zapomnieliśmy jak to jest.

AJrin lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ 3093 3094 3095 3096 3097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ