WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulf a nie ma czasem pełni ?
My dziś jedno karmienie o 2,30 trwało pół godziny tak się najadl że śpi do teraz a ja zaraz chyba wstaje się ogarnąć no dziś na 11 jedziemy na fitness a potem na 17 neonatolog.
Natka gratki dla Amelki
My wczoraj dostaliśmy rehabilitację ale lekarka zrobila że mnie wariatke. Szymek wstał u niej w gabinecie ani razu się nie odgial był bardzo spokojny no jak przed chwilą to jak mówi mi że ja mam fobie i ze raczej to są problemy z brzuszkiem skoro podczas karmienia się odcina zapomniałam powiedzieć że jeszcze z wannie jak się kapie. Ale dała mu zabiegi żeby to fizjoterapeuta zobaczył i stwierdził swoim okiem czy trzeba ...
Po wstaje
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Kuba sie prostuje, Kostek szaleje
3 karmienie, 5 wstawanie.
O co temu dziecku chodzi?
Widzę tez przez okno ze sypie strasznie.
Czuli mimo poprawy jakości powietrza pewnie jutro dupa ze spaceru znów.
Już zapomnieliśmy jak to jest.
Ulf. Jakby tak dalej bylo u nas jak bylo to by mnie odwiedzali w psychiatryku.
My dzis kolędę mamy.
I Kuba wybiera sie do fotografa po zdjecie do dowoduWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 07:44
-
I my się witamy po pierwszym karmieniu
Z pięknie spała, chociaż trzecią noc z rzędu robi tak że idzie pięknie spać, śpi z godzinę a potem budzi się z mega krzykiem i placzem...i po około 15-20 min się uspokaja i śpi dalej do rana... nie wiem co jej jest. Do tej pory nigdy przenigdy nie budziła się z płaczem....
Do tego przedwczoraj chwaliłam się że AZS zelżało..to dziś odwołuje te słowanie wiem od czego to ma...od 2 dni jem chrupki kukurydziane. ..myślicie że to może ją uczulać? ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Angela,
U nas prawie nic już nie ma ze śniegu
My zrobiliśmy zdjęcie do dowodu Zosi. .o matko, nie poznaje tego dziecka na zdjęciu. . Masakra heheh09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyja nie śpię od ok 0.30. Mały się obudził w nocy nie chciał spać, dopiero po 2. udało się, później kolejna pobudka o 2.50 i 4. w międzyczasie kilka razy wstawałam, bo albo główką przydzwonił o szczebelki, albo się rozkopał albo nóżka między szczebeleki. Zaraz po 6. wstał na dobre.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Angela,
U nas prawie nic już nie ma ze śniegu
My zrobiliśmy zdjęcie do dowodu Zosi. .o matko, nie poznaje tego dziecka na zdjęciu. . Masakra heheh -
nick nieaktualnyDariah wrote:LRF,
to widzę że "cudowna" nocka za Tobą
W nowym roku dzieci się popsułyDariah, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:LRF,
to widzę że "cudowna" nocka za Tobą
W nowym roku dzieci się popsuły
ja już jakiegoś doła dostaję, a Mały mi pospać nie daje, łóżeczko się za małe dla niego robi, jak widzę jak się rozpycha to co chwila albo głowa albo nożki dostają po szczebelkach -
Zośka miała też 3 miesiące ale to chyba dlatego że ta fotka taka z zaskoczenia zrobiona przez fotografa..nie wiem ale bardzo dziwne zdjęcie
na szczęście często dowodu się nie pokazuje
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Szymek zjadł po 7 i dalej śpi i ja jem śniadanko szykuje zupę na obiad bo wczoraj nic nie było.
Mam już pchacza ładny niezniszczony wszystko działa. Na styczeń koniec kolejne zabawki w lutym no chyba że jakąś perełką się trafi.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LRF,
My mamy ochraniacze od początku. .co orawda one są takie jakby z pianki i są przymocowane do łóżeczka..więc nie ma za bardzo jak się w nie wtulić aby zakryć buzię.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡