WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ulfenstein wrote:Będziemy testować wkrótce lozeczko turystyczne. Żeby młodego przyzwyczaić przed podróżą. Ciekawe jak sie sprawdzi
Zosia spi w turystycznym jak jedzidmy do moich rodzicow. Mama jej kladzie na ten "materac" koldre zwinieta na pol (zeby bylo bardziej miekko...wiem wiem ze powinno byc twardo....)..i Zośka robi tam swoje rekordy! Ostatni rekord 12h snu!!!! Az sama ja obudzilam bo myslalam ze cycki mi eksploduja09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w turystycznym mam normalny materac gryka-pianka-kokos i wiadomo, folia na siuski i na to przescieradlo, no ale wiadomo ja go uzywam na codzien i maly lubi w nim spac ostaynie chyba juz 2 tygodnie bo tak spal w wozku a teraz juz za duzy do wozka bo nie wygodnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Sarcia
o papieżu jakiś czas temu w wiadomościach mówili a te pudełka to nowość
Kurde moze mam glupie skojarzenia ale kartony to kojarza mi sie z zulami co nie raz w noch lezakujanie wiem ja chyba swojwgo dziecka bym nie polozyla do pudełka
kurde ale maja polewke z tego San Escobar hahaha wszedzie o ty, gadaja -
sarcia123 wrote:Ja w turystycznym mam normalny materac gryka-pianka-kokos i wiadomo, folia na siuski i na to przescieradlo, no ale wiadomo ja go uzywam na codzien i maly lubi w nim spac ostaynie chyba juz 2 tygodnie bo tak spal w wozku a teraz juz za duzy do wozka bo nie wygodnie
Bo nie ukrywam ze jestem sceptycznie nastawiona do tego czegoś co ma robić za materac w turystycznym
Tyle
Było wybierania i czytania żeby teraz spał na prowizorce -
Witam sie i ja kurde napisalam sie i posta mi zjadlo
zzesz wrrrr.
U mas noc nawet bo ja w miare czuje sie wyspana
Ale zeby nie bylo lista pobudek soe ciagnie
19 spanie
21 jedzenie w d.. Mia moje glaskanie i lulanie
23 jedzenie
0:30 jedzenie
1:00 glaskanie i smoczek
1:30 glaskanie i smoczek
2:00 jedzenie
3:00 jedzenie i gadanie do ksiezyca do 5
5:00 cyc i pospal do 7:30 M zabral mlodego ja pospalam do 8
Dobrze ze chocoaz przerwy soe wydłużają i mamy prawie 3 godziny w nocy bez jedzenia.
Agatia, Dariah pyszne to mleczko nie moge kawy sie doczekac niech tylko gadulka i maruda pojdzie spać.
Dariah serio kukurydziane myslisz ze mogly spowodowac szit to juz nprawde malo co mozesz jeść.
Ja wcxoraj edukowalam sie co z azs itd znalazlam fajna stronke matka azs i maz pluz dzieci azs. I wcxoraj zastosowalam naturalna metode ktora opisala jako ulga od swedzenia czyli kapiej w oleju kokosowym. Wiec poki co stosuke naturalne olej kokosowy i migdalowy kupilam rozne inne w aptece ale czekam co powoe pediatra dzis i pewnie co pozniej alergolog. No u nas dzis rano zdecudowanie lepiej niz wczoraj. Ale obstawiam ze w ciagu dnia dziecko aktywne na kazdym boku sie wierci to i podraznienia wieczorem wieksze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 09:32
-
nick nieaktualny
-
Ulf my mamy turystyczne u tesciow wlasnie z materacem normalnym. Impowoem Ci ze uwielbiam to lozeczko i nie wiem czy nie zaluje ze nie kupilismy super turystycznego zamiast zwyklego?
Fajnoe sie to turystyczne noga kiwaUlfenstein lubi tę wiadomość
-
AJrin wrote:Ulf my mamy turystyczne u tesciow wlasnie z materacem normalnym. Impowoem Ci ze uwielbiam to lozeczko i nie wiem czy nie zaluje ze nie kupilismy super turystycznego zamiast zwyklego?
Fajnoe sie to turystyczne noga kiwa
Czy masz na myśli ze byle ruch juz buja materacem?
-
Ajrin,
Uważaj kawa z mlekiem kokosowym uzależnia
No właśnie ja też używam olejek migdałowy i całkiem nie źle działa. Kupuje ze strony Natur Planet, bardzo dobre i nie drogie
Kurcze no mam nadzieje ze to nie od chrupków.. chociaż po nocy zawsze ma zaognione..więc będę o obserwować w ciągu dnia
A co to za strona co znalazłaś?
Cieszę się bardzo że Ignaś dzisiaj ma się lepiej ! Oby tak dalej bo to bardzo męczy dziecko i rodziców...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyUlfik
oczywiscie, materac 120x60 cm do tego lozeczka wchodzi, ja na allegro kupowalam 80 zl placilam, bo w turystycznym masz ten twardy wklad ktiry rozkladasz na dnie zeby bylo stabilnie u na to nornalny materac kladziesz
edit. Ja dodatkowo mam plozy prsyczepione do dolu, skladane ktore sie wyciaga i wtedy jest kolyska do bujaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 09:42
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kurczę, ja tv nie mam i nie czytam wiadomości, ale o co chodzi z san escobar?
O to ze minister waszczykowski powiedzial ze byl w podrozy i spotkal sie z przedstawicielami panstwa san escobar zeby zawrzec sojusz a takiego panstwa w ogole nie ma a chodzilo mu o panstwo na karaibach i poprostu sie przejezyczyl