WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia moze nie byle ruch ale tak jak sie poruszy to lozeczko jest mniej stabilne konstrukcja i latwo nim bujac ma wszystkie strony. Ale to delikatne bujanie podobne jak w naszej kolysce ale ze moge to robic jedna noga o wiele wygodniejsze
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:O to ze minister waszczykowski powiedzial ze byl w podrozy i spotkal sie z przedstawicielami panstwa san escobar zeby zawrzec sojusz a takiego panstwa w ogole nie ma a chodzilo mu o panstwo na karaibach i poprostu sie przejezyczyl
-
Little Red Fox wrote:kurczę, ja tv nie mam i nie czytam wiadomości, ale o co chodzi z san escobar?
No i świat ma z niego (i z Polski) polewkę.
(Czekamy na nawiązanie stosunków z Narnia, Nibylandia i Hogwartem)Dariah, AJrin, Anulka01 lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:oj tam każdemu się może zdarzyć
-
nick nieaktualny
-
Kurde tez nie ogladam tv bo z mlodym nie ma jak to telewidz nimer 1 tak sie potrafi przekrecic aby tylko zobaczyc a zabron mu to ryk.
Kamcia u nas smiesznie z kolyska bo jest bujana na boki i blokowana ale nasz mlody lubi gora dol wiec my kolyske popychamy przod tyłu nas mlody podnosi nogi ale raczej je delikatnie opuszcza wiec sporadycznie kolyska sie porusza.
Problem bedzie z bujaniem jak zmienimy na normalne łóżeczko -
Dopiero mam czas wyjzec za okno o fuck ale zasypalo i chyba znowu dupa ze spaceru
ale i tak dzis na szczepienie jedziemy.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja delektuje sie kawa z mlekiem kokosowym naprawde pyszna
to juz spokojnoe dam rade na diecie
Nienwiem czy to kwestia diety czy przypadek ale po 24 godzinach bez bialka dzis rano ladna zolta kupa. Oby tak sie utrzymalo.
Dzis czeka nas szczepienie i konsultacja mam tyle pytan do pediatry ze chyba je spiszeagatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ulf nie czytaj sennikow.
Dalej nie przeszło i masz doła? Moze umow soe na masaż chociaż zawsze to chwile relaksu a M moze podac kaszke. -
Zdecydowanie zapisz pytania.
U lekarza sie zapomina. Szczególnie przy szczepieniu, jeśli młody będzie płakał i potrzebował pocieszenia.
Wiem ze senniki to bullshit
Ale tak, wciąż mam dola.
Mam ochotę zabrać dziecko i uciec na koniec świata. Na San EscobarAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Dokładnie. Mieliśmy już przecież Borubara i Irasiada. Tylko zasięg tych pomyłek był lokalny
Jeszcze zapomnialas dodac jak nas Komorowski skomromitowal w Japonii jak debil skakal po krzeslach i do ministra powiedzial "ty szogunie ty" hahaha takze san escobar to jest nic xDLittle Red Fox, Ulfenstein lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariah wrote:U nas Zośka śpi a kocurro wyleguje się na Pańci...
♡
LRF,
Rzuca żabami?
Nie slyszalas tego okreslenia ? Haha to znaczy ze pada deszcz
haha Foxik a u ciebie ze snieg sypie ? U nas takmsie mowilo jak deszcz padal ze zabami rzucaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:17
-
Ja tez nie znam tego powoedzenia
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatia,
Oj to muszę spróbować tę maść!
Ajrin,
Super, cieszę się że kupka lepsza, oby tak się utrzymało !
Notuj pytania, ja ostatnio przy szczepieniu zapomniałam więc dziś idę prywatnie do pediatry. Bo żeby dostać się u nas tak o to nie ma szans
Sarcia, LRF,
Hehe no nie znam tego powiedzeniadobre
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
AJrin wrote:Kurde tez nie ogladam tv bo z mlodym nie ma jak to telewidz nimer 1 tak sie potrafi przekrecic aby tylko zobaczyc a zabron mu to ryk.
Kamcia u nas smiesznie z kolyska bo jest bujana na boki i blokowana ale nasz mlody lubi gora dol wiec my kolyske popychamy przod tyłu nas mlody podnosi nogi ale raczej je delikatnie opuszcza wiec sporadycznie kolyska sie porusza.
Problem bedzie z bujaniem jak zmienimy na normalne łóżeczko
Ach
skąd ja to znamwozenie kołyska. Szybko przed szpitalem uczyliśmy mała spania w łóżeczku bo przecież szpitalnym nie da się tak wozić
o dziwo udało się od pierwszej nocy. Stąd kołyska nie ruszam. Wole na rękach usypiac