WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się.
Z bojowym nastawieniem!
Nocka była ok o 1 coś tam się wiercil ślę usnal jak dałam smoka i przytulanke-szmatke:-)
Potem o 4:40 pobudka głodny.
Wstałam o 6:50 bo dziec stwierdził że już się wyspał i sobie gugal.
Pielęgniarka dzwoniła o 8!
Zmiana godziny wizyty na 10.
Niech jej będzie,będzie z głowy.
Angela dobrze ze mówisz o fotce zapomniałam!
Miałam zrobić do dowodu wybraliśmy sir na zakupy do Niemców
Muszę się zmobilizować.
Nic zaraz dzwonie do UPC.
Wrrrr
Ja też mam ochraniacze od początku.
Dziś mamy 4mce!!!!!!!!
Mały wstał po drzemce nr 1 uciekam.
Do potem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 08:45
Dariah, kamciaelcia, Little Red Fox, martta, Skali89, Anulka01, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykamcia, mam, myślisz że dlatego zjeżdża? zastanawiam się czy go już nie wyciągnąć, bo Malutki i tak śpi praktycznie na samym dole, gdzie jest już płasko.
agatia, mój do pewnego momentu też śmieszkował, aż sobie o zmęczeniu i niewyspaniu przypomniał. Znowu poliki ma całe czerwone i gorący na główce i buzi jestale kilka dni intensywniej smarowałam i nie jest ona jakoś mega przesuszona lub szorstka..
-
LRF,
No tak...odwieczny problem miejsca. .skąd ja to znam
Żabcia,
Gratulacje dla Małego ! 4 miesiące! Fju fju!
I powodzenia w walce z kurierem
Agatia,
Bo dzieci nie śpią. .dzieci się ładują! !agatia, żabka04 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
O 20 poszedł spać, 22 karmienie, 23:30 głaskanie, 24:30 długi cyc (po zmianie mokrego pajaca, młody z otwartymi oczami i usmiechami, juzmyslam ze to koniec), o 3:30 głaskanie, o 5 cyc , o 6:40 cyc.
I właśnie poszedł spać.
Dzieci znajomych, starsze (rok i 3,5) tez dzis kiepsko spały. A jest dużo cieplej dzis. Wiec może to ta pogoda? Plus pełnia?
Zasypało nas konkretnie. Ale chyba sie wybiorę na następna drzemkę. Chociażby wkoło bloku -
Ulfe,
Na prawdę wspolczujenie dziwie sie ze padasz na ...twarz
U nas prawie wszystko co napadalo juz stopnialo, mamy +3 stopnie.
my bez spaceru od niedzieli...zimno strasznie zaognia alergie u Malej wiec narazie chce zeby jej sie skora trochę uspokoila...ale juz mi sie marzy spacerek09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mój tez cholerk wędruje po lozeczku
I to bez klina. robi kolka. Zdarza mu sie bezproblemowo o 180 stopni przekręcić, ale z reguły sie blokuje, bo w poprzek sie nie mieści
I jak u Ciebie, Lrf, albo nóżka zaklinowaną (choć tu trochę pomaga śpiworek, ale jak już sie zablokuje to na amen i ryk jest straszny) albo główka uderzy i tez ryk.
Będziemy testować wkrótce lozeczko turystyczne. Żeby młodego przyzwyczaić przed podróżą. Ciekawe jak sie sprawdzi -
nick nieaktualnyHej dziewczyny widze ae dzisb noc zombie
moj Iguniu zasnal po 22 wstal o 3 i teraz i nadal ziewa czyli pewnie na godzine pojdzie jezzcze spac a ja z 2 mleko sciagne bo mam wybuchowe cycki.
No i pieknod przez plmysly na spacerowaniu w mrozie boli mnie cale gardlo, musze mezowi podziekowac
nic mi sie dzis nie chce, u nas tez dosypalo ale jest 0 st czyli zaraz topic sie zacznie -
nick nieaktualny
-
Agatia,
mala bateria = szybkie ladowanie
Co do drzemki Liwki w ciagu dnia mysle ze to tak za 15 lat, akurat gdy ja poprosisz o posprztanie pokojuoj wtedy to bedzie takaa zmeczonaaa ze w mig zasnie
Trzymam kciuki za wyniki siostry!!!agatia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyUlfik
my tylko mamy lozeczkomturystyczne i przy 1 i 2 dxievko z racji wladnie podrozowania. Ja jestem zachwycona tum bezpieczne, dziecko sie nie poobija bo jest miekkie, 2 poziomy regulacji, pozniej sluzy jako kojec dla broja. SjperDariah lubi tę wiadomość
-
My tez bez spaceru. Przez smog i mróz.
A dzis brzydka pogoda, cieplej i lepsze powietrze. Tylko to białe gowno leży
Śniło mi sie nawet ze sie zjebalam ze schodow z młodym. I złamałam nogę i czekałam na M z dzieckiem na ręku. A ludzie przechodzili obojętnie, bo myśleli , ze kasę chce,jak prosiłam o pomoc
Lolsarcia123, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny