WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ogolem nie chce zapeszac ale moje dziecko tfj, tfu zasypia bez noszenia i bez bujanie, kladziemy go dajemy przytulanke smoczka i on sam zasypia meuczy sobie xos pod nosem i spi
Ale za to z corka to byl horror wieczne telepanie, wozenie bo wieczny wrzask i bez kolysania nie usnela malpucha jedna -
Dziewczyny tez chce wiosnę aby wyjść normalnie jak czlowiek na spacer a nie żłobek sklep dom i wkoło macieju. Kacper ma drzemkę ale zaraz biorę się za porządki jakoś mi zimno.
Dziś na obiad mam kotlety rybne ziemniaki i surówka.
Kiedyś za czasów liceum co tydzien czytałam horoskopy/ senniki itp. moze to śmieszne ale brat mojej koleżanki wziął któregoś dnia za rękę i mówi" Paulina będziesz miała męża o imieniu Paweł" weszło mi tak w głowę , że z chłopakiem z którym byłam zerwałam i szukałam szukałam swojego Pawła i wiecie co najśmieszniejsze, że mam męża Pawła haha...
Myślę, że to wszystko podświadomość robi swoje. Od tamtej pory nie czytam nie rozmyślamhehe do tej pory moje koleżanki ze mnie się śmieją.
-
Sarcia nasz Igus jak nie ma skoku to tez sam ladnie zasypia bujam jedynie w nocy jak chce aby obylo sie bez cyca
Nie zawsze dziala.
Kamcia no i bujamy jak jest skok bo wyedy jest walka ze spaniem. Ja niestety mam problem z bolem w kregoslupie wiec noszenie dlugie odpada bo poznien ka cierpie katusze. -
nick nieaktualnyAle nasmarowalyscie!
Później narobie was.
Tak w skrócie.
Zanim środowiskowa przyszła zdążyłam się z mężem pozrec!
Aż się poryczalam.
Kuźwa ja mam wszystko ogarniać jeszcze jakieś pretensje ze córki nie uczę czytać! Bo sobie wymyślił a on ma czas na garaż, kompa nie wytrzymałem i zaczęłam się drzew.
Pewnie cały blok mnie słyszał!
Potrm środowiskowa była.
Babka wporzadku.
Zdziwiona że jeździmy prywatnie do pediatry a że miałam bojowe nastawienie to powiedziałam co myślę na temat pediatry na NFZ.
Przyznała rację mi i zdziwiona że tak się źle zachował (żałował recepty na Wit d i że moje dziecko tak ma płacze 24h na dobe).
Potem zadzwoniłam na centrale do ups.
Pierw gadka tak jak wczoraj jak powiedziałam że mam zdjęcie ich auta pod moim blokiem to zmienil się tok gadki.
Powiedziałam że hak paczki dzisiaj nie będzie to tak tego nie zostawię!
Do godz zadzwoni kurier.
Hahahahah
Zadzwoniła przed chwilą z oddziału.
Na paczce nie ma nr telefonu!
A kurier to baba!
Powiedziałam co myślę do tej babki że jakaś nie poważna czyt kurier.
Była w klatce obok mogła się zapytać gdzie jest klatka ( moja klatka jest z tyłu bloku) i rozumiem ze jak bym się nie upominiala i robiła awantura paczkę by cofnięto? Odp: Tak!!!!!
Ręce mi opadły:-(
Ale zaraz ma dać numer kurierowi i będzie dzwonił.
Bez komentarza.
A teraz usypiam małego na drugą drzemke.
Pojadl mm i pasternaku i zmęczony -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin
To faktycznie maly wam czadu daje jak czyatlam wasza nocna rozpiske, kurde to moj tak szalal jak mial 1,5-2 miesiace, ale moze mumprzejdzie. Glowa do gory
A moj synciu za 9 dni konczy 4 miesiace, kurde jak ten czas leci jeszcze chwila i nedzie siadal a jeszcze chwil i biegal o.o. corka w tym roku 5 lat juz nedzie miala nieprawdopodobne a nie dawno taka malenka byla
Kurde jak iguniu urosnie to bedzie brakowac mi tKiego slodkiego maluszka do przytulania i calowaniaa ze natura pokarala mnie cesarkami to nawet wiecej dzieci miec niw moge
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoczytałem was.
Ale miałyście ciężka noc.
Też bym padala na pysk:-(
Kamcia no mam nadzieje.
Musi dojść.
Co do córki chyba musisz iść na spacer i zapalic światełko
Ja nie pamiętam co mi się dziś śniło tak do końca:-( pamiętam juniora mojego że z wersalki chciał schodzić..... ale poprzedniej nocy śniło mi się że kupiłam stary dom (ale można było w nim mieszkać) potem sądziłam w ogródku kwiatki -
sarcia123 wrote:Ja ogolem nie chce zapeszac ale moje dziecko tfj, tfu zasypia bez noszenia i bez bujanie, kladziemy go dajemy przytulanke smoczka i on sam zasypia meuczy sobie xos pod nosem i spi
Ale za to z corka to byl horror wieczne telepanie, wozenie bo wieczny wrzask i bez kolysania nie usnela malpucha jedna
Sarcia,
Też nie chcę zapraszać i oby nic się nie zmieniło. ..Zośka umie zasypiać tylko sama w swoim łóżeczku...na rękach nie zaśnie, nie ma takiej opcji. Kładę ją do łóżeczka jak nie śpi, ona chwilę pociumka, pokreci sie i zasypia09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Sarcia 3 cesarki dasz rade spoko
Kamcia ja tez nosze nawet dluzej niz 5 min wiadomo nie da sie. Ale u mnie mlody czedto wieczorem na rekach bardziej sie drze nie wiem czemu
Zabka to faktycznie kiroer co za baba.
Dziewczyny robicie cos z tymo wiorkami po mleku kokosowym. Chodzi za mna aby dodac banana rozgniecionego plus jajko i zrobic placki smazone na oleju kokosowym. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A link do strony o rodzince azs
http://baranowscy.eu/wordpress/category/kosmetyki/atopowe-zapalenie-skory-azs/agatia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny