WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od poczatku moze
u otolaryngologa okazalo sie, ze cala nasza rodzinka osluchowo czysta ale jesresmy konkretnie przeziebieni. Wszyscy dostalismy recepty i bedziemy walczyc z katarem, kaszlem i maz z temperatura.
Potem pojechalismy z Amelka do chirurga. Bardzo mily i sympatyczny panzabieg trwal lacznie z 30sek. Placz byl okropny, ale Pan tak ladnie zagadywal Amelke, ze juz przy wyjsciu z gabinetu rozkosznie sie do niego usmiechala. Ja widzialam niewiele z tego, bo pielegniarka ze wzgledu na moje zdenerwowanie kazala mi stanac przy glowce dziecka i trzymac za raczki. D.mi opowiadal,ze naniosl zel znieczulajacy, chwile odczekal i smyk, nacial miejsce sklejenia. Teraz tylko musze natluszczac, bo znow moze sie zrosnac. Oby juz nie.
-
Sarcia, coreczce zrosly sie/skleily wargi sromowe mniejsze. Czasem tak sie zdarza u dziewczynek. Przyczyn jest kilka: czesto zrastanie powoduje sudocrem, czasem chusteczki nawilzane a czasem jakas infekcja drog moczowych. Czasem zrastaja sie bez powodu. My sudocremu nie uzywalismy, chusteczki tak, ale nie iczyszczalam tam czesto, jedynie jak kupka sie az tam dostala. O infekcji tez nic nie wiem, nie zauwazylam by czesciej/rzadziej siusiala czy tez by miala podwyzszona temp.
-
Amelia byla niezwykle dzielna. Jestem z niej bardzo, bardzo dumna.
Dariah, kamciaelcia, martta, agatia, żabka04, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nata super ze po i mloda dzielna brawa. Dobrze ze stalas przy glowce moja kolezanka niestety wszystko widziala i u noej nokt nie znieczulil dzoecka i byl dramat. Ale teraz juz będzie dobrze
Co do wag u mnie pomimo kp dietu i cwiczen stoje na 82masakra a mam 170. Ulf mamy ten sam wzrost a ty chudzina niczym ja 12 lat temu buhaha mialam wtedy 52 kilo.
-
U nas dzis jedt dramat z jednej malej krostki na ecach mamy wysypany caly brzuszek i plecy. Bieak moj masakra jak to powstrzymac.
Dariah jakie objawy u was jak jesz nabiał? -
nick nieaktualnyNatka gratki ogromne gratki.
Wierzę jakiego miałaś mega stresa.
Życzę wszystkiego dobrego dla córki.
Co do wagi.
Nic nie mówcie ja ważę 84kg/168cm!!!!
Waga stoi nawet magiczne leki "metformina" nie działają na mnie:-(
A teraz pytanie z innej beczki.
Pomóżcie może któraś z was miała ten problem bo jutro zacznę drzec się w nieboglosy do słuchawki telefonu!
Jestem wkurzona na maksa (nie będę klnela).
Chodzi o kuriera dokładnie ups.
Wczoraj miała być paczka kurier napisał że nikogo nie zastał oczywiście byłam w domu.
Rano dzwonie do ups z gębą zrobiłam awanturę.
Danych osobowych ani nr telefonu kuriera nie dostałam bo ochrona.
Babka przeprosił i tłumaczyła że dzisiaj dotrze.
Kurwa wchodzę na email co widzę? Nie zastąpi nikogo w domu
A co jest najlepsze ze z okna w kuchni widziałam busa ups kurier poszedł do innej klatki. Żeby nie było zrobiłam zdjęcie auta na dowód
Co ja mam zrobić żeby uzyskać dane tego kuriera.
Ja jutro chyba mu gębę obije!!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBo:
A. Nie wie/nie może znaleźć mojej klatki haha
B. Len
C. Ma to w dupie
Nie wiem co zrobić.
Jutro będę go chyba szukać po mieście!
Bo paczkę mi cofnie a wtedy znowu będę musiała pokryć koszta przesyłki.
Pierwszy raz mam taki problem nigdy się nie zawiodłam na kurierach.
Na ups też nie uważałam ich zawsze za kompetentnych.
Edition: choć szukanie po moim mieście to bardzo głupi pomysł bo cały bak wyjeźc żeby go znaleźć bez sensuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2017, 20:19