WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia, ja też jestem nieźle zawalona, gardło, nos, zatoki- maaaaasakra. Przy kp biorę wit C 1000, magnez, isle do ssania a na kaszel hederasal. Do tego ten argentin i sól morską do psikania do nosa. I suuuuper działają hallsy czarne polecone tutaj przez kogoś, ale nie pamiętam kogo
Jednego hallsa biorę sobie przed snem i od razu lepiej
AJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Foxik
ja mam wkladke do szybkowaru do gotowania na parze a jak tego mi sie wyciagac nie chce to normanie klade druszlak na garnek i przykrywam pkkrywka i mam dompwy parowar -
nick nieaktualnySarcia mój gamon zgubił/wyrzucił paragon tak samo mu się buty rozwalił jak twojemu i też nie mają rok:-(
Kamcia ojj ja też dziś czułam mokro? W bucie hahaha ale jest ok
Straszna plucha.
80cm woooow jaki duży chłopak
Smalec mówicie mniammmmmm i do kromki takiej pajdy chleba słoik ogórków swojskich ogórków kiszonych.
Slinotok dostałam.
A ja chyba mam pierwszy dzień pms.
Poważnie jakiś dół mnie dopada i jest mi smutno.
Szłam z juniorek po córkę widziałam busa ups. Oczywiście kurier czyt babka miała zadzwonić i się umówić i nie zadzwoniła.
I szłam sobie myślę że nie wracam się miała zadzwonić olalam temat.
Jestem bez sił i nic mi się nie chce.
Wiem że dzieci muszę wykąpać.
Jutro idziemy na pobranie krwi juniorowi i córce.
Już się boję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZabka04
wiesz co moj akurat buty w Deichmanie kupowal i my mamy ta karte Deichman plus i tam sa wszystkie paragony na szczecie bo w przeciwnym razie by musial nowe kupic bo papierowego paragonu to nikt nie widzial
wlasciwie wszedzie powinno tak byc tam gdzie 2 lata gwarancji elektorniczne karty i spokoj, a paragon zawsze albo sie zgubi albo wywali przez przypadek -
nick nieaktualnyTo tyle dobrego.
Mój kupił buty adidasa od podeszwy materiał szczelil i dupana dwóch butach.
Moje też się rozeszły ale już kupiłam sobie nowe i tak mi się nie podobały obecne więc nie będę płakać
Śmiem stwierdzić jedno buty firmowe straciły w moich oczach.
Robią aby sztuka.
Kiedyś w butach takich chodziłam z 5 lat non stop a teraz....... Szkoda gadać. -
Sarcia,
To Ty pisałaś że nie chodzisz do pediatry na nfz tylko prywatnie?
Prywatny pediatra też wystawia skierowania do specjalisty w razie W?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyo jeżu, niech się Malutki z tej drzemki obudzi, bo przemierzając odmęty poświątecznych promocji znalazłam komplet pajac+body za... 575 zł
przeceniony z 700 zł, ok teraz doczytałam że to versace, ok to ja się do pepco wybiorę przez weekend po rozmiary 74
nawet nie chcę myśleć jakby Mały taki pajac obsikał, obs*ł czy ulał na niegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:18
AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
Little Red Fox wrote:a my nadal w 62 lub ciuszki 0-3 mce
tylko pepco 68 i jedne spodenki mamy 74 - minimalnie za duże
kurde, pójdzie do przedszkola to mój najmniejszy będzie z całego towarzystwachociaż już wyprałam rzeczy z kartonu nr 68
nie długo myślę że zaczniemy 68
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyna dawanda.com znalazłam śliczne kubki, chyba zamówię na dzień babci i dziadka
http://pl.dawanda.com/product/110369799-dziadek-zlote-serce-kubek-duzy-415ml
http://pl.dawanda.com/product/109978727-babcia-w-kuchni-wpisz-imie-kubek
http://pl.dawanda.com/product/110336475-kubek-kochana-babcia-z-imieniemWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabko, o tym samym pomyślałam i że wyrośnie w kilka tygodni
jak ja widzę pajaca za 40 zł to się zastanawiam trzy razy czy kupić
Nie warto nawet nawet za tyle.
Dzieci tak szybko rosną że bez sensu wydawać tyle.
Ja tyle rzeczy wzięłam dla juniora (po córce i od brata synka bo znosimy u mamy na strych) i połowy nie ubralam
UWAGA UWAGA
Mam paczkę!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny