WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIgi usnal po tej 22i wlasnie je..ale co z tego jakja mam taka kluche k bol gardla ze sie budze co chwila bo przdlykanie boli...jak tak dalej bedzie to popoludniu ppjade do lekarza bo wezly chlonne mnie bola i wszystko na raz
a te isle itd nic nie daja -
Mnie młody obudził z głębokiego snu. Rzadko sie to zdarza.
Chyba jestem zmęczona.
Konczymy cyca i idziemy dalej spać
Zobaczymy co fajnego przyniesie nowy dzień -
My po 2 gin karmieniu wczoraj sz przez dzień mało jadł dużo podróżował jak wróciliśmy do domu o 7 to myślałam że mnie pogryzie. Tyle zjadł ze obudził się dopiero przed 12 zjadł 100 ml butli i wstał o 4 mam nadzieję że do 8 pośpi.
Dziś szczepienie prosimy o kciuki. Zobaczymy ile przybrał w tym tygodniu. Kiedy to się skończy z tą waga ale powiem wam ze bratanek męża jest niejadek jest sama skóra i kości a wzrost ma po ojcu który ma ponad 190 cm i widać Sz też będzie po tacie bo m też ma 190 tylko nie lubi jeść w przeciwieństwie do tatusia.
-
nick nieaktualnyCos tu cisza jak na ta pore czyżby wszystkie dzieci ladnie dzis spaly???
moj Iguniu spi nadal, ale musialam wstac corke na bal przebierancow wystroic i uczesac bl beda miec zdjecia to musi ladnie wygladac. A przebrala sie za ksiezniczkeDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chciał, choć obudził się ok 23, wystarczyło głaskanie, po 2 już zażądał mleka i na dobre wstał ok 6. Na dodatek odkrył nowe możliwości swojego głosu i wchodzi na naprawdę wysokie tony i przy mojej bolącej głowie świdrują mi one do mózgu
szkoda też że jak tak szaleje to aż ulewaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 08:09
-
nick nieaktualnyJa wracam z przychodni.
Pobralismy krew córka dzielna ograbila babeczke z naklejek dzielny pacjent hahaha i kolorowanek.
U synka był problem bo za pierwszym razem się nie udało a za drugim było ok.
Ja myślałam że zemdleje.
Już tak mamna widok krwi.
Chciałam wam powiedzieć bo jestem zdziwiona może którejś się przyda info.
Ige całkowite = sprawdzamy czy dziecko jest na coś uczulone.
Nie wykaże na co tylko ogólnie.
Testy alergiczne robi się dopiero u 3 latka.
Jestem pod blokiem idę jakieś śniadanie zjeść.Dariah lubi tę wiadomość
-
LRF,
No to faktycznie nocka kiepska
Tak teraz dzieciaki skrzeczą takimi wysokimi tonami
Żabcia,
Gratulacje dla dzielnej córeczki!!brawo!
O testach na alergię słyszałam od mojego pediatry...niestety
Ah! Rok temu robiłam test ciążowy ! Były dwie kreskia teraz te dwie kreski leżą obok mnie przytulone i piją mleczko
♡♡♡
AJrin, martta, bisacz lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
A mój kurdupel zrobił sobie przerwę w spaniu nocnym na jakieś 2.5 h (dwa szumisie i trochę ). Nie płakał. Nawet ciemność mu nie przeszkadzała. Po prostu fikal, gadał. A ja z tych co oka nie zmruza w takich warunkach. Wiec cierpliwie i mniej cierpliwie czekałam aż zaśnie. Ale męża dziś równo opr
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LRF u mnoe takie nocki zaliczma do idanych
U nas dzis sukces tylko 4 karmienia i jedna to az przerwa 4,5 godziny snu!!! Oczywiscie tonpo szczepieniu wiec matka wariata nie spala tylko co 2 godziny kontrola czy dzieckonoddycha i czy temperatury nie ma. Ale pospal konkretnie od 19 do 8 rano z jedna przerwa godzinna na niespanie.
A tak to
21 karmienie
23 karnienie i tu pospal do 3:30
3:30 do 4:30 nie spal
Od 4:30 do 6:00
I pozniej zaraz na cycu ze mna w lozku do 8.
Oby mu tak zostalo -
Żabka dzieki za info nie wiedsialam ze jest jakies ogolne wiem tylko ze oo 3 roku dopiero testy. U nas wysypka naprawde lepiej ale skora dalej szorstka i lokcie czerwone. Za to poliki zrobily soe ladniejsze i to o wiele
-
nick nieaktualny