WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc mamuski!
Kamcia, foxik moj lobuz też dxisiaj zrobil sobie przerwe w nocy, gadal i fikal od 3 do 4.30 potem juz sie wkurzył, ze nikt mu nie towarzyszy, wiec wziełam do lóżka i zasnał... Oprócz tego musze w weekend kupic ochraniacz do lozeczka, bo zaczyna sie wiercić i leży w poprzek i głowa w szczebelki bach! I matka znowu nie spi przez to też....
Wczoraj bylismy u pediatry, na szczescid osłuchowo czysto i gardlo tez ok, czyli tylko albo aż katar, no i skierowanie do kardiologa z tym zasinieniem pod noskiem. 24 stycznia wizyta, ale usg glowki niestety dopiero 14 lutego, chyba osiwieje do tego czasu.
Kurcze to ja mam klopsa chyba bo 70cm i 7,5kg! Az sie zastanawiam czy nie za duzy ten moj maluch, moze przez to to ciemienid ma takie male i ten szew za szybko sie zrasta, ehhh no nic pozostaje czekac poki co.
Sarcia zdrowka!
Dariah super ze tak szybko Wam sie udalo z tymi wizytami, zazdroszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 10:48
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maratta to masz bobasa ze hoho
dzieci sa roznej wielkosci sie rodza i w roznym tempie przybierają tak juz jest. Dopoki przybiera w tempie i noe spada jest ok.
Moj odsypia szczepienie spi juz godzine co mu sie nie zdaza o tej porze. Obudzil go kurier ale nim odebralam pacxke zasnął sam -
nick nieaktualnyagatia, będę trzymać kciuki i pomyślę w modlitwie
Mojego Łobuza na drzemkę wysłałam, wcześniej zrobił krótką to teraz zaczął marudzić z niewyspania. Zęby chyba dokuczają, wymasowałam, posmarowałam dentinoxem i chyba ciut lepiej. Chyba też będę musiała się zaopatrzyć w ten viburcol -
nick nieaktualny
-
Agatia, przykro mi, trzymam kciuki, bedzie dobrze, nie ma innej mozliwosci!
Sarcia to Twoj tez slusznych wymiarow hehe.
Dzieki dziewczyny za dobre slowa doceniam naprawde! :-*
Mojego marude dzisiaj trzeba ciagle zagadywac bo inaczej placz, a takto sie cieszy jak czubek maly, ale ile mozna gugac i wykrzywiac ta swoja paszcze!? -
nick nieaktualnyLrf viburcol super sprawa.
Agatia bardzo mi przykro
Martta mam to samo dzisiaj. Godziny drzemki po przestawial i jest wszystko inaczej dzisiaj.
Kamcia a co się stało?
Ząbki czy taki maruda z niego dzisiaj do bólu?
Ja wczoraj smarowałam dziąsła dentixrm bo gryzl, silnil się i ryczał przy tym.
Pogryzl mnie chwilę jak smarowałam dziąsła i cisza.
Dziś to samo się dzieje:-(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa wam powem ze moj maz kupil fajny zel na zabkowanie Anaftin Baby ktory jestnzakonczony masazerem do dziasel naprawde moge polecic super sprawa
jak temu mojemu bezzbnemu kawalerowi wymasuje dziasla to od razu jest spokoj
edit. Corce to nawet nie wiem kiedy zeby wyszlybach i miala, ale wyczuwam ze z Igim tak latwo niw pojdzie zwlaszcza ze teraz sie slini jak bak i chce cale rece zjesc, i to jest taki osiolek ze napina go na wymioty zlapie sline i powetrze i dalej pcha do buzi i tak w kolo trzeba go pilnować bo tylko slychac jak go napina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 11:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:żabko, ja już z sił powolutku opadam, widzę te zęby ale nic a nic ruszyć nie chce
A nie możesz zadzwonić do przychodni z prośbą o wystawienie recepty a ty podejdzie i odbierzesz????
Tak wiem że masz dziwna przychodnie
To może masz kogoś znajomego co wyniesie albo w aptece? Albo wizyta prywatna zostaje.
Współczuję no ciężko się wyzynaja ale co zrobić trzeba czasu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny