WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie dzis maruda na maksa po szczepieniu caly czas jeczy i steka
-
nick nieaktualnyżabko, skoro na gemini bez problemu można dodać do koszyka to chyba nie jest na receptę. Poza tym w mojej przychodni mówili żebym absolutnie tego mu nie dawała
kamcia, pewnie coś w tym jest, ale widzę że jak mojemu dokuczają dziąsła to bardziej intensywnie się za te gryzaki zabiera. Czasem nóżkę Sophie za głęboko weźmie i jest problem -
Taaa szybko bo wszystko prywatnie....
na nfz terminy na marzec-kwiecień. ...
Agatia,
Trzymam kciuki za siostrę! Musi być dobrze! !
LRF,
Zosia to na szczęście przeciwieństwo mmie jak byłam mała. ...jak jeszcze Mała była w brzuchu to mi rodzice mówili "oby nie była taka jak Ty jako bobas..." . A i jeszcze to "gdybyś Ty była pierwsza to na pewno byłabyś jedynaczką" hehe
Więc całe szczęście Zosia nie jest taka jak ja
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariah, Tatuś był maruda, że hej! Teściowa nie mogła go zostawić ani na chwilę samego. Filip na szczęście potrafi się przez kilka - kilkanaście minut sam sobą zająć, a nawet widzę że czasem potrzebuje, żebym go w spokoju zostawiła
ale wieczorami musi być w centrum uwagi, jak Tata z pracy wraca to go nosi na rękach i się razem wygłupiają, aż biedaczek zawsze się ohefta
to normalne, że nadal w tym wieku dzieci ulewają od nadmiaru ruchu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Lrf no to przepraszam za wprowadzenie w błąd.
To ja bym się zaopatrzyla
A czemu masz mu tego niedawac bo????
ja się tam ze wszystkim cykam czy nie zaszkodzi i jak zareaguje
ale przeraża mnie aplikowanie czopków w ten mały tyłek, więc pewnie bym wybrała kropelki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:Dariah, Tatuś był maruda, że hej! Teściowa nie mogła go zostawić ani na chwilę samego. Filip na szczęście potrafi się przez kilka - kilkanaście minut sam sobą zająć, a nawet widzę że czasem potrzebuje, żebym go w spokoju zostawiła
ale wieczorami musi być w centrum uwagi, jak Tata z pracy wraca to go nosi na rękach i się razem wygłupiają, aż biedaczek zawsze się ohefta
to normalne, że nadal w tym wieku dzieci ulewają od nadmiaru ruchu?
No to zagadka rozwiązananie daleko pada jabłko od jabłoni
Ale to dobrze że Filip mimo wszystko potrafi się sam sobą zająć
Zośka bardzo mało ulewa ale przyznam że tak 15-20 min po jedzeniu czekam z wygłupami bo czasami zdarza jej się lekko ulać gdy się za mocno śmieje09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali, mój młody tez słabo je cyca. Kaszkę wsuwa. Ale zatrzymał sie na 70ml gotowej kaszki.
Zaczął jakoś intensywniej i z takim ZAPAŁEM wszystko pakować do gęby. Posmarowaam mu dziąsła to myślałam ze mi odgryzie palec.
Może swędzi przy ssaniu?
Kamcia, podałam Viburcol w kroplach w nd, pon i wt. I było spoko. W środę tez podałam i było kiepskowczoraj zapomniałam i tez było spoko.
Pewnie jak będzie tragedia to będę sie ratować, ale przestałam wierzyć
Lrf, jak stopnieje to jest syf, ale z nadzieja. Teraz jest bez nadziei bo znów idzie mróz.
Żabka, u nas norma była nawet od 27.
U mnie nastrój zmienny. Rano sie kiepsko czułam i był słaby. Potem jakaś euforia mnie naszła. Ugotowałam sos do makaronu (teraz dwa dni makaronu, bo M ma bieg w niedziele), ciasto na chleb rośnie, pranie, zmywanie. Wow!
Dariah, martta, żabka04 lubią tę wiadomość