WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas karmienie o 23 i 4. Koniec nocy o 6:30.
Niby ok, a czuje sie jak dętka
Stwierdzam, ze wole wstawać 3 razy, ale żeby rano dłużej spał.
Ech. Poza tym coś mnie chyba bierze. Wiec nastrój ogólnie taki kiepawy.
-
Też wolę wstawać ale dłużej spać
Ale ja dziś nawet nie musiałam w nocy wstawać. Mały po prostu sobie nie spał 2.5 h . Sam sie sobą zajął w ciemnościach całkowitych.
Ale -i to było najdziwniejsze -w dzień nie jest aktywny bez marudzenia 2h a co dopiero 2.5
i w dzień nie ma mowy aby tyle sam polezal. Ostatecznie owinelam go ciasno kocem i zasnął. -
nick nieaktualny
-
Oj nie rozkładać sie zdrowka ja tak sie czulam 2 dni temu ale okazalo sie ze okres przuszedl.
Agatia po dokladnie 6 tygodniach budzenia sie co godzine 1.5 zaliczam ta noc do naptawde udanych! -
U mnie sniezyca nie ma jak spacerowac
kolejny dzien w domu masakra.
-
nick nieaktualnyMy po jabluszku
Smakowało i trochę zjadł.
Ajrin warto zrobić to badanie przynajmniej coś będzie wiadomo.
A nawet jeśli wykaże alergie to wtedy szukać na co i zostaje czekać na testy.
Teraz siedzę i się modlę żeby oboje nic nie mieli bo córce też zrobiłam.
A jeśli junior nie będzie miał w tym wyniku nic to pediatra wprowadzi mu pewnie zwykle mm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja podjelam probe podania herbatki oczywiscie mlody zassal jak szalony myslac ze to papu i chyba dopiero po 5 min sie skrzywil otworzyl oczy i paczy matka chcesz mnie otruc?? I juz nie pil dalej. Nie bede na sile wmuszac bo jeszcze młody strzeli mi focha na butle calkowicie.
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ltr tylko u nas to nie jest chwilowe tylko trwa cały czas więc musi być jakaś przyczyna
I podziwiam cię ze masz nerwy do tego ze tuje w dolnej granicy bo ja zaraz osiwieje tym bardziej że on nie płacze jak jest głodny i nie wiadomo kiedy jest głodny
-
nick nieaktualny
-
Spedzilam 2h na telefonie ale udalo sie
Poniedziałek badanie usg przezciemieniowe, sroda wizyta u neurologażabka04, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️