WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Ulfe
Sarcia,
Do 18....???
U nas teściowie nie wpadają bo za daleko są. Ale za to moja Mamuśka częściej. ...wszystko super ale milion rad na minutę i "jej jest zimnk, przykryj ją jeszcze", "tak ją kładziesz na podłodze - zmarznie"..i setki innych tego typu. ..09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Magdziuuula chyba tez tak bede musiala zrobic.
Jeny kobito to ty wogole jak ja widze sie meczysz u mnie to dopiero od poczatku grudnia u Ciebie jeszcze dluzej widze.
Maluch padł mialam podac krople nq zbovie ale jak siegnelap ponulotke ile to efekty uboczne mnie przerwzily... Jak wstanie to moze zmierze mu w pupie?
Chwilowo niech sobie spi..
Dariah u nas skora naorawde duzo leoiej zostala szorstka a na lokciach schodza strupki. Ale widac ze sie poki co goi i zanika. Oby dieta pomogła poznien bede testowac po malu co moge a czego nie. -
Jesteśmy po szczepienie
mały urósł waży 6220 więc ho ho ale na tej wadze 10 dni temu 5895 więc jest ok. Mam karmić co 3 godziny nie częściej żeby chciał jeść mówiła o rozszerzeniu diety itp ogólnie ok bez nowości ale za to panie pielęgniarki to mnie tam doprowadzaja do szału nie mogą pojąć dlaczego szynek ma darmowe szczepienie bo wg nich wcześniak jest do 35 tc. Mniejsza z tym na pneumo i meningo się nie zalapie ale ja i tak nie chce go narazie na to szczepic więc może do tego czasu się wyprowadzimy z Krakowa
AJrin, żabka04, Dariah, Madziuuuula, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabko, oby Wam poszła paskuda i mogli przejść na normalne mleczko
u mnie pochmurnie i ciśnienie leci w dół bo się paskudnie słaba zrobiłam,
Mały coś cuduje z jedzeniem, ehh... a jutro chociaż tyle że na paznokcie idę to odpocznę ciutżabka04 lubi tę wiadomość
-
LRF ja jutro zdejmuje pazurki i jiz będę za nimi tesknie
. Moglam przez ponad 2 tygodnie nic a nic o niech nie myslec a tu znowu bedzie pilowoanie i malowanoe odzywka co 3 dni...
No ale wydalonsie kase na swiecidelka to trzeba z czegos zrezygnować. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez nie ufam temperaturze "czołowej" - każdy pomiar wychodzi inaczej więc jak mam wątpliwości robię tak jak Madziula.
Żabko moja pediatra każe czekać z prowokacją "zwykłym" mm do skończonego 6 miesiąca. Na jakiś czas rezygnuję też z podawania czegokolwiek poza mlekiem bo małemu nie służy, był niespokojny i męczyły go bąki. No ale jeśli Twój wcina warzywka i nic mu nie dolega to pewnie zmianę mleka też ładnie zniesie. -
nick nieaktualny
-
ja sobie sama zrobilam hybrydowe paznokcie dwa dni temu pierwszy raz, nigdy wczesniej nawet nie mialam takich. KUpilam wszystko z lampa, lakierami na ezebra i jestesm zadowolona, jak na razie. Po porodzie ciezko bylo znalezc checi, zeby malowac co drugi dzien, a hybrydy niby nawet na 3 tygodne ( zalezy jaki odorst ) i jak z technika wykonania. No zobaczymy.
MOj Maly dzis piszczacy jak mu cos z buzi wypada np. Sofijka albo grzechotka, wklada wszystko, nawet moj palec.
Ale jakos jeszcze nie wierze w zeby, bo moj chrzesniak tak wklada wszystko od trzech miesiecy i kazdy mowi: zeby zeby, a ani sladu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisac dzięki za info.
Jak widzisz co lekarz to inna opinia.
Nam tak mówił na ostatniej wizycie ale miałam nie rozszerzać diety.
A że on chorował cały MC (pediatra) nie zapowiadało się że będzie przyjmował to poszłam tokiem jak z córką.
Ja neutramigen i tak kupuje bez recepty więc......... No.
A teraz jak usłyszy co jadł Robert i nic mu nie jest to nie będzie chyba przeciwwskazań
Tym bardziej że wynik poniżej 5 to raczej nic tzn bliżej 0.
Zobaczymy.
Ja niedawno jakoś ściągnąłem sama tipsy.
Miałam robić nowe ale kasa potrzeba więc odpuściłem
Może paznokcie pomimo że mają odżywkę strasznie teraz miękkie i się łamią.
Dziś podetne sobie bo aż mnie drażni.
Ja nie lubię krótkich paznokci ale co zrobić.
W domu wszystko mam lampy,lakiery,itd ale czasu brak więc pewnie kuzynka ściągnę
Lrf to zależy jakie zdanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2017, 16:23
bisacz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyżabka, doszliśmy z Bratem do wniosku, że dobrze sformułował zdanie
czytałam pracę inżynierską na głos i dziecko mi zasnęło, ja sama nie wiem o czym dokładnie była, ale miałam tylko sprawdzić czy nie ma literówek, bo niesie do drukużabka04 lubi tę wiadomość