WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia nie obrażaj się ale po co chrzcisz jak masz takie podejście ? Ładne sanktuarium? Każdy wg siebie ale trochę mnie razi twój najazd bo w sumie ja nie widzę nic nadzwyczajnego w zachowaniu księdza ja też miałam pod górkę bo w innej parafii chrzcilam ale robiłam wszystko bo chciałam w rodzinnej miejscowości Nou przede wszystkim ja chciałam żeby Szymek został katolikiem proszę mnie źle nie odebrać każdy ma swoje podejście mnie po prostu razi słownictwo
Ulfenstein, Dariah, Angela89, bisacz, Behemottka lubią tę wiadomość
-
Skali, ładnie rośnie Twój Szymek
My jeszcze jesteśmy przed chrztem, planujemy na wiosnę i najbardziej byśmy chcieli w kościele gdzie mieliśmy ślub, to nie jest akurat nasza parafia ale mam nadzieję że nie będzie z tym problemu.
A u nas przez ostanie dni Antoś jest bardzo grzeczny, nawet zasypia sam w łóżeczku, teraz śpi i mam trochę wolnego czasuNoce też ładnie przesypia, wczoraj rekord 11h a dzisiaj 9,5h, chociaż się zdziwiłam że po kp spał dłużej niż po mm. No ale z butelką dalej jest problem, za bardzo jej nie chce, trwa to już 3 tyg i nie widzę poprawy.
Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
Nam brakuje jeszcze 640 do podwojenia wagi liczac ostatnio 120 przybieranoe tygodniowo mamy jeszcze czas. Kurde wtedy bedzie co nosić 7.5 ja nie wiem jak wy te 8 dziwigacie
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja za chwile do lekarza pojade no mormalnie zamiast lepiej to czujesie coraz gorzej, glodna jestem jak licho nic jesc nie moge bo gardlo mnie boli jak by ktos mi szpilek nawbijal i nozem miezzal masakra
a biore i syrop i isle i psikam i gowno to daje ;/ w doxatku jestem na maksa oslabiona i mamzatkanynos, tak samo miala jak wtedy co ta cholerna angine mialam, no i oczywiscie wydzielina z nosa i gardla zielonaszlag!!!!
-
Osz Sarcia to moze znowu angona!? Mnie jak gardlo boki jedxenie i picie koi objawy zawsze ale je nogdy anginy nie mialam.
-
nick nieaktualnySiecią zdrówka.
Współczuję ci.
Jedź zawsze da jakiś lek będzie Ci lżej.
Ja gryze! Warcze!
Mąż mi działa na nerwy
Mały dziś był straszny.
Cały czas marudzil, drzemki po przestawiane a mój kręgosłup wola dziś o wymianę.
Tak jeczal że go położyłem i usnal.
Dałam 5kropli viburcol bo już mam dosyć.
Zdążyłam przy dzieciach nogi depilatorem ogolic bo już wypadało:-)
Idę zaraz do wanny wody wleje i będę tam siedzieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry wieczór, próbuje Was tu nadrobić i na fb ale nie da rady. Od wczoraj trochę nie ciekawie sie dzieje w mojej rodzinie ale nawet nie chce o tym pisac. Moze kiedyś co niektórzy dojrzeja albo i nie.
Najważniejsze że ja i moj mąż i nasze dzieci sa szczęśliwi.
Nawet nie wiem do czego sie odnieść. Wybaczcie mi -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Emilka tez dała
tak prawie akurat (ciutke brakło do 7kg) stąd tak mocno zakodowalam ze u nas 6 miesięcy skończonych licząkurdupel może potroi?nieee
teraz mocno zwolnił
-
Szymek śpi po szczepienie to mu dało w kość taki budyń cały dzień może z dwa uśmiechy sprzedał nie ma gorączki na szczęście ale mam nadzieję że jutro już będzie lepiej jutro jedziemy do rodziców ja zostaje na tydzień
Odbilismy Szymka stopki dla dziadków m przyniósł gips z pracy pokaże efekt końcowyUlfenstein, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość