X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia żadnych smutków bo ci przysle kartony żeby Ci się nie kończyły :)

Dziecko śpi i ja się odmeldowuje

kamciaelcia lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2017, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ja już nie mam zapasów :)
    Rozglądam się głównie za bodziakami z długim rękawem.
    Zakochana jestem w tych z Lidla - pięknie się naciągają i po praniu nie tracą formy.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech te dzieciaki kochane śpią dziś jak zabite

...wiem wiem nie pisałam bo byłam naładowana osobami z pracy. ..nie wszyscy w dd są be! !!wracałam z "kucharka "ireczka była i jest przekochana ...Piotrek się zgrzal (wtedy w biurze a matka na żywca do wózka włożyła )wiec marudzil
    i wiecie co zrobiła? ???Hahaha
    oblizala palec. Powiedziała ze jeśli w biurze na małego urok rzuciły to ma słone czoło. Liznela palec i zaraz czoło Piotrusia musnela :) śmieszne i niesmieszne za razem :D

bisacz lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2017, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz
    body 80 musowo juz. ..lepiej zakładać przyduze niż te akurat. Ale serio i inne rzeczy pasują. Dziś 3 kartony ciuszków poszły do piwnicy. Mam troszkę rzeczy w r.86. ..body body body u nas to podstawa. ..może kurdupel tak na serio zwolni? ?? Ja serio wyciągam r.80

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia u nas 80 wisiałyby od rączek do kolan hehe

A Piotruś niech nie zwalnia facet może być wysoki :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale u nas rączki wiszą :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba idę spać :)

Dobranoc

Jeszcze nie śpię bo dziś rola taty hehe

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 03:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pierwszym karmieniu i zmianie pampersa bo skończyły mi się zielone i musiałam założyć dady na noc i jednak by nie wytrzymał calej nocy.
    Nie ma obrzęku już na wieczór Sz się śmiał także liczę ze juz jutro będzie ok.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 04:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla odmiany z wczoraj to dziś sprawdzałam właśnie czy oddycha bo tak cicho spał :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas kolejny pajac przemoczony.
    Coś te pampki nie dają rady sikom Kostka. Ale dużo sikow to chyba dobrze przy kaszkach. W sensie ze nie brakuje mu płynów.
    Bo dopajania dopiero sie uczymy :)

Zaczerwienienie chyba zniknęło.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie, nam ktoś zrobił psikus i sie obudzil. Usypianie trwa, jak na razie sie śmieje, wkłada i wsadza smoczka do buzi. W takich sytuacjach żałuję że nie usypiam go na rekach, może wtedy by poszło szybciej. Moje usypianie wiąże sie tylko z obecnością w dzień nawet i tego by nie było. Ale w nocy siedze obok bo on jak zacznie głośniej gadac moze mi nad ranem obudzic juz młoda. No nic czekam.

Wiecie co? Wkurza mnie te cale procedury i zasady w kościele. Osoba ktora jest wierzaca ale ma tylko ślub cywilny świadkiem ( nawet juz nie chrzestnym) chrztu nie może byc. Ale osoba która jest innego wyznania juz tak.. znam doskonale taki przypadek.

My nosimy 74 w niektórych bluzkach zwłaszcza tych ze smyku mamy za dlugie rekawy (nie lubię tego) wiec bluzki w zależności od firmy nosimy 68/74. Rosną szybko nasze dzieciaczki ale nie dlugo zwolnia na szczęście bo tak bym poszla z torbami :) córka nosi 86/92 wiec na pewno zwolnia, no chyba ze Kuba juz kolo roczku ja przegoni haha

Ooo śpi lece spac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niech mnie ktoś łopatą dobije, miałam koszmarną noc, a zaraz wychodzę na paznokcie - nadrobię Was jak wrócę. Spokojnego ranka!! ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sieni ja u nas jedzeniowo lepiej podudek 4 na jedzenie od 19 do 7 rano a pobidek na smoka kolo 5 haha dwie zaliczyl tata.
    Ciesze sie ze mniej je oby tak zostalo w nocy.

Co do ubranek Kamcia wiem o co Ci chodzi ja jak M przymusil mnie do spakowania pierwszych ubranek wpadlam w panikę w sensie cala sie trzeslam wewnętrznie jakby cos sie skonczylo nieodwracalnie. Poki co pocieszam sie ze jeszcze bedzie drugie dziecko wiec moze sie jeszcze naciesze ;)

My bodziaki 74 nosimy a wiekszosc to 68.
    Mam zapas do 80 tylko i kilka doslownie sztuk wiecej. Tesciowa ostatnio kupila jak zawsze wypasne na wiekszy rozmiar fajne spodnie i kurteczki i bluzy wiec pewnie bodziaki zostana i tez uwielbiam te z Lidla.

Co do szarpania cycka Ulf, Anulka mam to samo najgorsze ze mu na pelnym ssaniu odciaga glowe i tak mi szarpie sutka ze szkoda gadać.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I my się witamy
    mały obudził się znów 7.35. Fikal i głos ćwiczył a przy tym tak śmiesznie kaszle. Ale bronie się przed braniem do łóżka. I zasnął jeszcze do 8.35
    wiec zaczynamy kolejny dzień :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 8kg :)
    Dzis waga pokazała 8.03 (a wczoraj była kupa)

marta258, bisacz lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My do 7kg dopiero na wiosnę chyba dobijemy :P
    wróciłam, mam czerwone paznokcie, niech będzie ładnie choć ostatnio tylko w domu siedzę :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, dzieki za odzew i zainteresowanie. A co u nas ? Padam na twarz tak sie okropnie czuje ze szok, mam ostre zapalenie gardla az żywo fzerwone jest, nic od wczoraj nie jem bo przelykac nie moge, nawet przelkniecie sliny to jest taki bol ze az w skroniach mnie ciagnie :/ jak sie nie poprawi to wlacza antybiotyk :/ dostalam Octdnidol, inhalacje, nasivin, paraceyamol, sebidin, isla i cala apteke.

szkoda gadac...

edig. W dodatku maz mnie urzadzil bo pojecgal kuzynowi pomagac i zostawil mnie chora, zadzwonilam do niego zema tu tesciowa przhslac bo ja naprawde sie tak podle czuje ze nie jestem w stanie siedziecmi zajacbo na oczy ledwo widze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 09:29

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia
    zdrówka

sarcia123 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia chyba rozumiem, o co Ci chodzi, albo nie.. ale tez mi smutno jak chowam ciuszki.
    Ale u asn nosimy 68 jeszcze, ale, ale rekawy mamy krotkie, ale moj jest dosc hcudy, ale dlugi, z tym, ze nie mam pojecia ile ma cm, ale jak widuje na sczzepieniach dzieci nawet strasze od niego to jestem w szoku, ale takie malutkie ( krotkie ):)

U nas z 15 pobudek, masakra, juz nie daje rady, nie wiem, co robic.

CO do chrzestnych to my robilsimy w ogole w innej parafii niz nalezymy, w sumie nie jestesmy tu nawet zameldowani, bo maz jest z innego w ogole miasta, a ja jestesm zameldowana jeszcze u rodzicow. Jestesmy dlugo dlugo po slubie i nie mamy wspolnego adresu w dowodach:)
    ksiadz nam zadnego problemu nie zoribl i chcial tylko pesel Malego!! powiedzial tylko, ze byloby milo, gdyby chrzestni mogli do komunii przystapic, chcial ich adres i dane, ale o nic nie pytal ( ale oni maja slub koscielny )

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula
    to u nas z rękawami wręcz odwrotnie bywa :) często musze je podwijac

I tez na szczepieniu nie mogłam się nadziwić jakie malutkie te dzieciaki

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 3111 3112 3113 3114 3115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ