WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia to witaj w klubie Szymek długi a chudy
My się właśnie szykujemy do wyjazdu m karmi małego a raczej uzera się z Nin a ja odciagam mleko. Może na 15 uda się dojechać jak się obędzie bez przebojów.
Dziś imprezka u babci 80tka także będzie zabawakamciaelcia, bisacz, Dariah, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny :* za chwile tesciowa przyjedzie to dziecmi sie zajmie aja do lozka wskocze, chociaz nie wiem czy obejdzie sie bez antybiotyku bo w nocy juz tempka mnoe lapala
i te leki nie daja zadnej ulgi ani nawet w mikro stopniu. Boje sie cokolwiek jesc bo tak mnie boli
Dobra dosc uzalania sie, oby szybko przeszlo ... najgorzej sie boje zeby Igunia nie zarazic i Naduli -
nick nieaktualny
-
Madziuuuula wrote:ja to sie nie moglam nadziwic jak w 6tym tygodniu mielismu usg bioderek i inni rodzice przychodzili z takimi kruszynkami, jak moj nigdy nie byl.
Borze, jaki on był malutki -
Kamcia, masz rację że dzieci szybko rosną, czas leci nieubłagalnie i właśnie po dzieciach to najbardziej widać. Mnie też było smutno jak chowałam małe ubranka. Chciałabym jeszcze je wykorzystać bo są naprawdę słodkie. Jak będziemy mieć z mężem drugie dziecko to będą akurat
W mojej parafii też jest problem żeby ochrzcić dziecko bez ślubu kościelnego. Moja przyjaciółka miała tylko ślub cywilny i ksiądz nie zgodził się na chrzest więc zrobili go w innym kościele w którym nie było problemu.
Dzisiaj Antoś znowu dał nam pospać ale trochę krócej bo od 21 do 5, później cyc, na chwilę usnął i dojadł z cyca o 7 i spał do 10
-
nick nieaktualnyEjj dziewczyny, ja jestem przerażona. Byłam dziś na tych paznokciach i mi babeczka mówi że w naszej okolicy było kilka napaści, jedna osoba trafiła w stanie krytycznym do szpitala. Teraz sprawdzam lokalne wiadomości i faktycznie były niedawno trzy takie napady i się teraz potwornie boję z Małym na spacery wychodzić, bo ostatnie pobicie było w biały dzień!
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Zjadł cały słoiczek dyniowej z ryżem
bisacz, Skali89, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:Emilka tez ze smakiem zajadala ale rzadko "aż " cały słoik
-
LRF wiesz, ze sama sie tez nad tym zastanawiam, bo tez sie boje w mojej okolicy spacerowac. Chodze po takich polnych drogach, ze jakby mnie ktos napadl, to nikt by nawet nie slyszal. Kilka razy juz mialam serce w gardle, jak ktos mi na rowerze wyskoczyl nawet nie wiem skad i byl to mezczyzna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 12:35
-
Jakiej wielkości są te słoiczki, o których piszecie?
My dzis daliśmy młodemu kaszkę hipp. Te ryżowo-kukurydziano-jaglana. Zupełnie bez smaku
Jak rozgotowany, zblendowany, niesolony ryż. Ale zjadł
Na wieczór dostanie sinlac. Zobaczymy jak to wpłynie na noc.
Będziemy sie tez bawić w picie wody. Bo kiepsko nam to idzie póki co. -
nick nieaktualnyMadziuuuula, ale te kobiety pobito do nieprzytomności, jedną nawet przewieźli do Katowic na obserwacje. Nie chcę sobie wyobrażać co by się stało z Małym
Ulf, wiesz dzieci dopiero poznają smaki i to co nam nie smakuje to prawdopodobnie dlatego że nie doprawione, a Maluch wszystko inaczej odbiera