WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie dzis dzien w biegu i u znajomych nakgorsze ze przez dieye nie moalam co jesc i skubnelam kilka frytek tylko efekt leb mo tak pela ze teks mi ciężko czytac
a jak zjadlam po powrocie to prawie zwymiotowalam tak mi soe niedobrze zrobilo. Na szczescie mlody zjadl i spi i ja chyba tez ide spać bo pewnie kolejna noc bedzie z pobudkami
Agatia ja caly czas nie wiem jakie nosidlo kupić -
nick nieaktualny
-
Agatia, nic w naturze nie ginie
Mój zamiast 3h drzemek miał dzis jedynie 1:40
Ale za to dwa razy sam i raz w wózku
Teraz zjadł prawie 100 kaszki
Nie wiem czego sie spodziewać po nocy. Oczywiście oprócz napompowanych cycków
Tez nie wiem jakie nosidło. Ale chyba po prostu tule. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyuFF od 20 minut dzieci śpią. Dobrze bo ja jakoś się nie czuje.
Trochę rzeczy na mojej głowie spoczywa, od 23 stycznia mamy tydzień adaptacji do żłobka, później organizacja urodzin córki na samą myśl że 10 dzieciaków będzie plus rodzice to mnie pot oblewaNo ale czego się nie robi dla dziecka.
-
nick nieaktualny
-
Ja Mlodą karmię mm z nadzieją, że pośpi, ale marzenie ściętej głowy. Po pierwsze pobiła rekord spania w dzień
po drugie każdą wolną chwilę wykorzystuje na dźwiganie się do siadania. Raz jej się udało coś koślawego ala siad boczny
i od tej chwili jest to priorytet. Nawet na rękach nie chce być, więc to nowość
ech dzisiaj ciężka noc
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Agatia, lubie za wytrwałość córeczki
Widzisz, ma ważniejsze sprawy na głowie niż sen, jak moja Amelka
cały czas mam wrażenie, że szkoda jej na sen czasu marnować kiedy wokoło tyle rzeczy do zobaczenia i tyle czynności do zrobienia
-
Natka oj tak ważniejsze sprawy ma na pewno
chyba ostatnio to był twki mega skok u Liw, bo wczorajsza noc była ok, dzisiejszy dzień też bo i pospała i zero płaczu. Ale cały czas tylko ćwiczy jedno
teraz się z nią położyłam na łóżku, ale nie jest zainteresowana leżingiem
-
Zasnął po 20. O 23 i o 2345 było głaskanie.
Teraz karmie. Cycka musiałam trochę opróżnić godzinę temu.
Sama nie wiem gdzie ten uzysk
Pewnie M ma dobra noc
Edit: oczywiście ze uzysk będzie w wadze dziecka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 02:02
-
My po pobodce i nie śpi leży w łóżeczku czekam aż zaśnie...
Wczoraj imprezka u babci był tort picolo powiedzieliśmy
Najlepsze jemy torta i moja kuzynka Szymonem chcesz troszkę chcesz i tak 50 razy w końcu widzę jak bierze troszkę masy na palec u już chce ją kierować w jego stronę ale na szczęście byłam obok i pytam się jej co robi a ona z wyrzutem ze to tylko śmietana z mascarpone i potem wielce obrazona że na nią huknelam.
Nic chyba musi jeszcze zjeść bo zjadł już pół ręki
-
nick nieaktualnyMojmtez cos wydziwia zasnal o 23, teraz plakal wstalam, przebralam daje do cycka a ten co ? Wrzeszczy na caly dom !! O.O no to mysle pewnienie glpdy. Polozylam do lozeczka dalam smoka i prozze ! Spi sobie w najlepsze, musialam pokarm sc8agac bo jeden wielki guz na cycu mialam. A niech tylko sprobuje za godzine wstac bo jedzeniu mu sie przypomni!! Faceci cale zycie niezdecydowani
No nic sciagnelam mleko, cyc nie wybuchnie to sie klade bo co inmego omtej porze robic
A z gorszych spraw to nadal kasszle, nadal dokucza mi gardlo, zatkany nos i cos gempka mi rosnie jakis paracetamol zjem na pierwsze sniadanie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, to naprawdę urocze
ja się zastanawiam czy u nas coś się dzieje, czy tylko będą chodzić z skarbonkami,
bo przez kilka ostatnich lat nasz prezydent nie widział potrzeby żeby ktoś koncertował
a poza tym w tym roku inaczej, bo mnóstwo sprzętu w szpitalach jak byłam z Ffim było od WOŚP -
nick nieaktualnya mnie się aż nie chce nigdzie wychodzić, bo znowu gdzieś z wózkiem utkniemy jak będę pchała przez zaspy pod górkę
u mnie chyba nigdzie skarbonek się nie znajdzie, bo na obrzeżach mieszkamy, a za oknem widzę i tak spore stężenie smogu, znowu... kurde, nic z tym nie zrobią, ale najpierw trzeba byłoby zmienić mentalność ludzi którzy palą syfem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 08:23
-
nick nieaktualnyAgatia
no wlasnie, bardzo ciezkombo nocsego prawie brac nie wolmo. U nas kosz, arnie maly od 5 co chwila sie bidzi i placze zastamawiam sie czy go btzuch noe boli po ktoryms z lekow co biore hmm...
pije tylko supremin, biore paracetamol na temperature i ta isle do ssania i nic wiecej hmmm moze ten supremin mu nie sluzy czy co?? Hmm sama juz nie wiem -
nick nieaktualny