X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie dzis dzien w biegu i u znajomych nakgorsze ze przez dieye nie moalam co jesc i skubnelam kilka frytek tylko efekt leb mo tak pela ze teks mi ciężko czytac :/ a jak zjadlam po powrocie to prawie zwymiotowalam tak mi soe niedobrze zrobilo. Na szczescie mlody zjadl i spi i ja chyba tez ide spać bo pewnie kolejna noc bedzie z pobudkami :(
    Agatia ja caly czas nie wiem jakie nosidlo kupić :/

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ciągle szukam nosidła dla nas ;)
    i jak znajdę używane które mnie się spodoba - kupię używane

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, nic w naturze nie ginie ;)
    Mój zamiast 3h drzemek miał dzis jedynie 1:40 :)
    Ale za to dwa razy sam i raz w wózku ;)

Teraz zjadł prawie 100 kaszki o.O
    Nie wiem czego sie spodziewać po nocy. Oczywiście oprócz napompowanych cycków :)

Tez nie wiem jakie nosidło. Ale chyba po prostu tule.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, jestem w ogólnej grupie z chustami i tam są też nosidła :)

mam nadzieję, że dziś Młody nie będzie się budził co godzinę. Pójdę wcześniej spać, obym tym razem pospała. Wyjęłam klin i zobaczymy czy będzie wędrował przez sen po całym łóżeczku ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uFF od 20 minut dzieci śpią. Dobrze bo ja jakoś się nie czuje.

Trochę rzeczy na mojej głowie spoczywa, od 23 stycznia mamy tydzień adaptacji do żłobka, później organizacja urodzin córki na samą myśl że 10 dzieciaków będzie plus rodzice to mnie pot oblewa :P No ale czego się nie robi dla dziecka.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi, póki co śpi prosto, nie w poprzek :D

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Mlodą karmię mm z nadzieją, że pośpi, ale marzenie ściętej głowy. Po pierwsze pobiła rekord spania w dzień ;) po drugie każdą wolną chwilę wykorzystuje na dźwiganie się do siadania. Raz jej się udało coś koślawego ala siad boczny :-D i od tej chwili jest to priorytet. Nawet na rękach nie chce być, więc to nowość ;) ech dzisiaj ciężka noc ;)

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, lubie za wytrwałość córeczki :) Widzisz, ma ważniejsze sprawy na głowie niż sen, jak moja Amelka :P cały czas mam wrażenie, że szkoda jej na sen czasu marnować kiedy wokoło tyle rzeczy do zobaczenia i tyle czynności do zrobienia :)

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • agatia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka oj tak ważniejsze sprawy ma na pewno :) chyba ostatnio to był twki mega skok u Liw, bo wczorajsza noc była ok, dzisiejszy dzień też bo i pospała i zero płaczu. Ale cały czas tylko ćwiczy jedno ;) teraz się z nią położyłam na łóżku, ale nie jest zainteresowana leżingiem ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff śpi lecę i ja :)

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi znowu mina zrzedla bo zważyłem Kubę i w tym tyg nic nie przybrał... Wypierdole ta wagę z domu i będę ważyć tylko na wizytach szczepiennych. Za dużo nerwów mnie to kosztuje :/

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2017, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    A mi znowu mina zrzedla bo zważyłem Kubę i w tym tyg nic nie przybrał... Wypierdole ta wagę z domu i będę ważyć tylko na wizytach szczepiennych. Za dużo nerwów mnie to kosztuje :/

A jutro będzie +100

Anulka01 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 02:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasnął po 20. O 23 i o 2345 było głaskanie.
    Teraz karmie. Cycka musiałam trochę opróżnić godzinę temu.
    Sama nie wiem gdzie ten uzysk :)
    Pewnie M ma dobra noc :)

Edit: oczywiście ze uzysk będzie w wadze dziecka! ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 02:02

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2017, 03:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po pobodce i nie śpi leży w łóżeczku czekam aż zaśnie...
    Wczoraj imprezka u babci był tort picolo powiedzieliśmy
    Najlepsze jemy torta i moja kuzynka Szymonem chcesz troszkę chcesz i tak 50 razy w końcu widzę jak bierze troszkę masy na palec u już chce ją kierować w jego stronę ale na szczęście byłam obok i pytam się jej co robi a ona z wyrzutem ze to tylko śmietana z mascarpone i potem wielce obrazona że na nią huknelam.

Nic chyba musi jeszcze zjeść bo zjadł już pół ręki

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 03:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojmtez cos wydziwia zasnal o 23, teraz plakal wstalam, przebralam daje do cycka a ten co ? Wrzeszczy na caly dom !! O.O no to mysle pewnienie glpdy. Polozylam do lozeczka dalam smoka i prozze ! Spi sobie w najlepsze, musialam pokarm sc8agac bo jeden wielki guz na cycu mialam. A niech tylko sprobuje za godzine wstac bo jedzeniu mu sie przypomni!! Faceci cale zycie niezdecydowani :)

No nic sciagnelam mleko, cyc nie wybuchnie to sie klade bo co inmego omtej porze robic :)

A z gorszych spraw to nadal kasszle, nadal dokucza mi gardlo, zatkany nos i cos gempka mi rosnie jakis paracetamol zjem na pierwsze sniadanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas znowu były pobudki co godzinę, ale na szczęście tylko po 23,24, 1 o 2 wzięłam do siebie i spał do 5:30, dostał mleczko i poszliśmy dalej spać. Ja już wstałam, kawkuję i jem śniadanie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, to naprawdę urocze :)
    ja się zastanawiam czy u nas coś się dzieje, czy tylko będą chodzić z skarbonkami,
    bo przez kilka ostatnich lat nasz prezydent nie widział potrzeby żeby ktoś koncertował

a poza tym w tym roku inaczej, bo mnóstwo sprzętu w szpitalach jak byłam z Ffim było od WOŚP

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie się aż nie chce nigdzie wychodzić, bo znowu gdzieś z wózkiem utkniemy jak będę pchała przez zaspy pod górkę ;D
    u mnie chyba nigdzie skarbonek się nie znajdzie, bo na obrzeżach mieszkamy, a za oknem widzę i tak spore stężenie smogu, znowu... kurde, nic z tym nie zrobią, ale najpierw trzeba byłoby zmienić mentalność ludzi którzy palą syfem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2017, 08:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

no wlasnie, bardzo ciezkombo nocsego prawie brac nie wolmo. U nas kosz, arnie maly od 5 co chwila sie bidzi i placze zastamawiam sie czy go btzuch noe boli po ktoryms z lekow co biore hmm...

pije tylko supremin, biore paracetamol na temperature i ta isle do ssania i nic wiecej hmmm moze ten supremin mu nie sluzy czy co?? Hmm sama juz nie wiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2017, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agayia

z sanek dzieciaki beda miec radoche jak nasze Nadka :) poki snoeg to trzeba kprzystac :)

Foxik

no noe dziwie sie bo kto bu0y na dwor chcial spacerowac w smrodzie o.O

‹‹ 3114 3115 3116 3117 3118 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ