WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja je już po pół słoiczka i to też zależy czego :)Dynia ewidentnie jej nie podchodzi. Dziś spróbujemy troszkę jabłuszka. Mam nadzieję,że mimo, że ma katar to jej zasmakuje.
Ogólnie to my ciągle zasmarkaniPo nocy Amelka ma straszne gluty, niestety dziś zauważyłam, że są już w kolorze podchodzącym pod żółć i zaczynam się martwić i to mocno ;( macie jakieś rady?
Odciągam regularnie, psikam do noska wodą morską i mucofluidem, w domu 4razy dziennie chodzi nawilżacz, na noc zostawiam mokre ręczniki na kaloryferach. Nic nie przechodzi -
nick nieaktualny
-
LRF to jak najbardziej kup sobie gaz pieprzowy i noś w kieszeni. warto też kupić pistolet hukowy, jest bez zezwolenia a nie dość, że zrobiłabyś wrażenie na napastniku to jeszcze ogłuszysz i zdążysz uciec a myślę, że jeśli dziecko jest tak opatulone w wózku, z zakrytym daszkiem i w ogóle w czapce to nie powinno mu się nic stać od tego huku.
-
9LRF zamówiłam inhalator i czekam aż mi przyślą. Narazie stawiam miskę z gorącą wodą i solą fizjologiczną niedaleko niej ale to niewiele pomaga ;(
-
I LRF jeśli ktokolwiek by cię zaczepił (mam nadzieję, że nie) to nigdy nie krzycz, że cię napadli czy ratunku a "POŻAR". Ponoć na "pożar" reaguje większa ilość osób niż na "złodziej" czy "pomocy"
tak przynajmniej mi mówili na takim spotkaniu o samoobronie dla kobiet.
-
nick nieaktualnyteż słyszałam, żeby krzyczeć że się pali
ale mimo wszystko czarne myśli znowu mi po głowie chodzą
i pewnie będę się bała wyjść z domu, tak jak wtedy co cyganie się w mojej okolicy do paru domów włamali, a nam kury ukradli (tak przynajmniej sąsiadka twierdzi że widziała)Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMały się z drzemki obudził, lecę dokończyć obiad - dziś zapiekane naleśniki ze szpinakiem i fetą z sosem pomidorowym, nakarmię Maluszka i się polenimy dzisiaj
zastanawiam się nad spacerem, boję się że za dużo w dzień śpi i później w nocy się wybudza co godzinęczy myślicie że to nie ma kompletnie związku ze spaniem w ciągu dnia?? On zaraz uśnie mi w wózku...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas cały zeszły tydzień to wariacja ze spaniem w nocy - pobudki o dziwnych porach, nie spanie przez godzinę, bardzo niespokojny sen. Wiążę to ze szczepieniem bo dziś już było lepiej.
Natka my dziś odebraliśmy inhalator i zrobiliśmy próbę z końcówką smoczkiem, małemu się podobało, w zasadzie sam sobie tę końcówkę trzymałPo pewnym czasie od inhalacji dobrze jest dziecko oklepać, żeby się tam wszystko ładnie odrywało.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybisacz, oby ten permanentny skok nie był jego charakterem!!
i oby wszystko wróciło do normy i z powrotem zaczął przesypiać noce
poza tym napady miały miejsce przy mojej ulicy jakiś kawałek dalej, to jedna z głównych ulic i wylotówka z miasta, więc tym bardziej ktoś TO musiał widzieć, jeszcze jeden dowód że w naszym kraju jakaś kompletna znieczulica, niedaleko stacja paliw, przystanek autobusowy, sklep, kilka firm i całkiem spory hotel z restauracją. SzokWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 16:23
-
Agatia odlozony na pozniej, bo mysle nad chusta. MOj maly ma dopiero 4 miesiace i nie wydaje mi sie, zeby usiadl na pol roku. Sama nie wiem, co zrobic. Spodobaly mi sie chusty Tula. Ale na spotkanie z doradca musialaby jechac do trojmiasta, a to 120 km ode mnie. Na pewno cos wybiore..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj sie tu przyczailam zza ekranu. Kurcze, rok temu pisałyśmy o czym... już chyba nie o betach i kreseczkach? Chociaz chyba tak...! Ja byłam w piatym tyg dopiero:). Ale czas pędzi.
Oooo, Adasiowatośc chyba ma pieluchę do wymiany....agatia lubi tę wiadomość