WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasz Igi tez pajacuje i na bank to te cholerne zeby mu dokuczaja bo nawet jesc nie chce pociagnie cycy i drze sie jak opetany i pcha cale rece do buzi i pqlcemciagle po dziaslach non wtop, smaruje dentinoxem ale tego za duzo i za czsto nie wolno. Jest cos lepszego ? Anaftin juz zuzylam
natka
dzieki ze pytasz ale u mnie do bani na maksa do lekarza jade za godzine niech mi zapisze jakis antybiotyk czy cos bo zamiast czuc sie lepiej to coraz gorzej.zatkane uszy, nos, bol glowy i zatok obklejone gardlo i kaszel ze az pluca bola;/ beznadzieja -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Zośka jeszcze śpi a ja właśnie jem śniadanie ;)mogłaby się już obudzić bo nie jadła od 22 więc cycki wołają o pomoc!!
Dzisiaj jedziemy na usg głowy, mam nadzieję że wszystko będzie ok
Sarcia,
Kuruj się! !
Kamcia,
Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Twojej myśli w sądzie.
Angela,
Współczuję pobudek
Miłego dnia dziewczyny09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:angela,a mały jeszcze jakies leki brał teraz?
Daje mu krople do nosa, syrop, calcium, witaminę c. -
anulka
elektrolityna nawodnienie
jesli nie cghcesz dawac czegoś innego niż kp, to wiadomo, że musi pić
probiotyk
higiena rąk
jakby młodszy złapał...bo tak to higiena musi być...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2017, 08:17
Anulka01 lubi tę wiadomość
-
Anulka,
Trzymajcie się dzielnie! Nie dajcie się !
Ps. Wysłałam Ci wiadomość na priv dotyczącą tych pneumo w PoznaniuAnulka01 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
cześć Kochane, wieki mnie tu nie było, ale na fb ślędzę prawie każdy wątek. My jutro ze Stasiem idziemy na diagnostykę na nefrologię (prawdopodobnie 3 dni). Mają sprawdzić to nieszczęsne poszerzenie ukm (bo albo jest 8mm albo 2cm (!)) ;( Spać przez to nie mogę
Nefrolog zapewniał, że nie zrobią scyntografi-że Staszek jest jeszcze za mały, ale pediatra nam powiedziała, że bez tego badania ani rusz
Już nie czytam w necie bo tak się nakręciłam, że pewnie zaraz pokarm stacę
U nas też ciągle coś się dzieje, ale walczymy i wychodzimy powoli na prostą. Staś polubił leżenie na brzuszku
Nie jestem w stanie odnieść się do wszystkich wątków, ale mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!! Pozdrawiam :* i całuję każdego Szkraba z osobna! -
nick nieaktualnyMy po śniadaniu, tzn ja na raty swoje zjadam. Mały mimo paskudnej nocy jest w dobrym humorze, próbuję go oduczyć spania w naszym łóżku ale jest ciężko, w nocy też ledwo daję radę, dziś mi się słabo zrobiło i przewróciłam się
ale w środę jedziemy do moich rodziców to może ciut odpoczniemy
-
nick nieaktualnyDariah jaki ty usypiacz masz w swoim mleku, że Ci tak Zośka ładnie śpi, podziel się tajemnicą?
Anulka i Angela zdrówka dla waszych chłopczyków. Biedny Kubuś coś te choróbska się do niego przyczepiły i nie chcą odpuścić. Leoś jeszcze czasem zakaszle ale już chcę go dziś zabrać trochę na dwór bo zdziczejemy w tym domu.
Claudiuszek samych pomyślnych wieści.claudiuszek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLRF Ty jedź do rodziców i naładuj trochę akumulatory. Ja ostatnio też nad ranem biorę smyka do siebie przez co zyskuję więcej snu. Oduczy się spania z nami w swoim czasie. Starszak do pewnego czasu budził się w nocy i przychodził spać do nas i ja to bardzo miło wspominam jak się wtulał we mnie