WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bisacz,
Właśnie sama nie wiem! I modlę się żeby ten uspokajacz / usypiacz nie przestał działaćdzisiaj 22 - 8:30..bez przerwy,bez jedzenia. ..
Ja się śmieje że to tam U Góry specjalnie taką spokojną córeczkę mi dali żeby zachęcić do drugiego i wtedy sobie odbić. ..hehe
bisacz, AJrin lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
wizyta u okulisty udana
tzn bez rozwórki, w ogóle badanie bez pomocy rodzica, dziecko w foteliku
widzi, zeza nie ma, dno oka czyste
gdyby coś niepokoiło to mamy prawo do wizyty na to samo skierowanie
teraz mały spi przy balkonieLittle Red Fox, bisacz, sarcia123, Madziuuuula, żabka04, AJrin, Natka-matka wariatka :), claudiuszek, marta258, martta lubią tę wiadomość
-
Ulfenstein wrote:Pytanie do mam mm i mam kp, które dają kaszki lub inne pokarmy.
Ile wody dziecko powinno wypijać?
teraz soczku wypija 60-16- (soczek z woda pół na pół 0
wiec chyba nie ma ile-ile potrzebuje
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywydaje mi się że dziecko pije tyle wody ile potrzebuje, możesz proponować, ale jak woli popić piersią to też większej tragedii nie ma. Jak rozszerzasz dietę to proponujesz do posiłku.
agatia, też licytuję dla WOŚP, ale jeszcze 5 dni do końca mojej aukcji, zobaczymy co z tego będzieUlfenstein lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBylam u lekarza no i osluchowo nic nie ma na szczescie, no i stwierdzil ze to typowa wirusowka, mam lezec w lozku, grzac sie brac leki doraznie te ktore moge i czekac az przejdzie, no a jesli sie pogorszy to przyjsc do kontroli. Szlag
a mnie wszystko boli, kregoslup, zyly, stawy wszystko co tylkokatastrofa gdzie ja sie tak zalatwilam ! Az sama na siebie jestem zla jak osa.
w dodatku Iguniowi ida zeby i jest szal nie chce jesc, cuduje, placze jak szalony :(a ja z nim sama w domu n apol przytomna .. Boze daj mi sile i zdrowe bo przeciwnie podadza mi kaftan i leki. -
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:wizyta u okulisty udana
tzn bez rozwórki, w ogóle badanie bez pomocy rodzica, dziecko w foteliku
widzi, zeza nie ma, dno oka czyste
gdyby coś niepokoiło to mamy prawo do wizyty na to samo skierowanie
teraz mały spi przy balkonie
A wlasnie mialam pytac kochana czemumszliscie do okulisty? Tak profilaktycznie czy zmjakiegos wskazania ? Bo sie wlasnie zastanawiam kiedy z dzieckiem takim malym sie idzie, bo chce tego pilnowac bo corka szybko wade miala wychwycona i mam nadzieje ze malego to ominie ale wole miec reke na pulsie -
sarcia123 wrote:A wlasnie mialam pytac kochana czemumszliscie do okulisty? Tak profilaktycznie czy zmjakiegos wskazania ? Bo sie wlasnie zastanawiam kiedy z dzieckiem takim malym sie idzie, bo chce tego pilnowac bo corka szybko wade miala wychwycona i mam nadzieje ze malego to ominie ale wole miec reke na pulsie
ostatnio znów pytałam pediatry i ona potwierdziła (po szpitalu) ze badanie po 4.m. to zalecenie ogólnopolskie dla kazdego dziecka. W praktyce jest u nas i u Angeli
-
nick nieaktualny
-
sarcia123 wrote:Kamcia
aaaa, to musze pediatry zapytac na ten temat jak 30.01 na szczepienie z malym pojde, bo pkki co to nic na ten temat nie wspominala
Agatia
zgadza sie , ale wiadomo jak to czlowieka meczy i wkirza jak jest taki zdechly
już po ur na wypisie miałam w zaleceniach napisaneze kontrola okulistyczna po 4.m. potem wychodziło, ze mało która ma takie zalecenia i przed pediatra znow udalam głupia o co chodzi z tym okulista i powiedziała ze to ogólnopolskie...nie mówiłam, ze mało gdzie obowiazuje -
nick nieaktualnykamcia, na pewno dasz radę
agatia, u mnie tylko przelew poszedł, bo nigdzie u nas skarbonek nie było, a pod kościołem oczywiście nikt nie zbieraa może coś jeszcze wylicytuję
nie ogarniam ostatnio swojego dziecka
jakieś nowe dźwięki wydaje, je jak opętane, a później wymiotuje
w nocy co godzinę się budzi, a śpi spokojnie dopiero obok w naszym łóżku
choć tyle dobrego że jak na chwilę go położę sam sobą się zajmie to i kombinuje turlanie, choć nadal na brzuch nie daje rady -
Ja natomiast nie ogarniam siebie
Narzekałam, ze dziecko w dzień nie śpi samo, tylko na mnie i przez to niewiele mogę zrobić.
W weekend trenowaliśmy odkładanie No i śpi teraz sam. A co ja robię? Czycham pod drzwiami i co chwile sprawdza czy na pewno śpi
Ech.
W sumie sie nauczę. Pierwsze noce tez spędzałam przy kamercekamciaelcia, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny