WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:nie mogę się dodzwonić, pewnie telefon mu się rozładował, niby dziś jest spoko, ale dziewczyny na fb pisały że to nie zęby, a niby u nas wszystko na to wskazywało
a tak z innej beczki, mimo probiotyku Filip nadal brzydkie kupy strzela, może zanieść kupsko na badanie?
-
Agatia, to trochę mnie pocieszylas. Ech. No miewam takie napady, ze sie martwię o te wagę bardziej.
Madziula może gumka sie rozeszła w spodniach?
Młody zdecydowanie rośnie, bo ładnie wchodzi w 68 różnych marek. Zaczynaliśmy od 44
A 68 to rozmiar na 3-6 albo 4-6 miesięcy. Wiec raczej w normie.
Wiem ze nasze forumowe koksy to już wchodzą w 80, ale Kosiu koksem nie będzie;)
A pieluchy dady fioletowe 3 są tak długie na plecach, ze uważam je za ideał
4 niby od 7 kg. Ale zabim dojdziemy do 7 to jeszcze minie kupa czasu.
Kupy dzis nie było -
Magdziuuula, Ulf nie przejmuj sie spodenkami serio tez mialam takie odczucie ze normalnie brzuch plaski i pewnie spadl z wagi zwazylam a tu ponad 200 gram w 4 dni a w tygodniowym wazeniu wyszlo 280 dawno tak nie bylo. Ale ostatnie tygodnie byly slabe 70 i 90 wiec jedt ten skok, pamietaj dzieci tyja skokowo.
Dodam ze moj urodzil sie spory 3.74 poznien spadl na 50 centyl i tego centyla sie trzymamy i to jedt najwazniensze aby nie spadac z centyla. I mas raz pod kreska a teraz nad haha ale suma sumarum kolo 50 idziemy. -
nick nieaktualnyja to nawet tych centyli nie sledze ani nie za bardzo kumam o co z nimi chodzi wiec zyje sobie bezstresowo
maly je,zalatwia sie przybiera na wadze wiec luzik;)
on ma po kim byc kawal chlopa niestety moj Tata waga 102 kg , moj mąż waga 84 wiec i on kawal chloa;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Sarcia, jakoś dwa tygodnie
agatia, coś boli Filipka, a nie wiem co myślałam że to zęby bo wszystko na to wskazywało, a podobno to nie to
a jaki dawalas probiotyk bno mi w aptece mowila babka ze nie kazdy pomaga danemu dziecku w sensie ze na jedno zaskutkuje na drugie nie. my dajemy Floractin -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Skali89 wrote:Agatia a co z tym że mleko matki po 6 tym miesiącu nie zaspokaja potrzeb dziecka ?bo who też tak twierdzi z tego co czytałam
My jutro neurolog prosimy o kciukitak samo z minerałami i witaminami. Zresztą mleko jest podstawą do 12 mc, reszta to pokarmy uzupelniające, więc podchodzę na spokojnie do tematu:)
Dzieci śpią od 2h, a ja się wzięłam za malowanie paznokci, żeby głowę zająć. -
Angela, buziaki dla Kubusia na 5 miesięcy, masz dorodnego synka
Ulfe, Madziuuuula, Dariah, nie przejmujcie się wagami dzieci, nie tylko Wasze maluchy są mniejsze, mój synek też jest malutki. Po prostu nasze dzieci urodziły się małe, mają też pewnie takie predyspozycje genetyczne, więc najważniejsze że przybierają. Mój Antoś dopiero wczoraj przekroczył 6 kg bo byliśmy z nim w przychodni na ważeniu i wyszło 6060 g a ma już 4,5 mies. Taka uroda tych naszych bobasów że są trochę mniejsi od rówieśników, ale są zdrowi, dobrze się rozwijają i powinnyśmy się z tego cieszyćagatia, bisacz, Ulfenstein, Dariah lubią tę wiadomość