WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Skali, Marta
Moja tez w sumie taka chudzina. Moze nie urodzila sie z niska waga jak wasze dzieciatka bo miala 3500g, ale mija 5mies a nie podwoila wagi. Taki jej urok jest. Dlugi szczuplaczek.
Teraz z ogole wydziwia przy cycka, odgina sie do tylu, placze, odpycha mnie a rownoczesnie jest glodna. Nie rozumiem tego w ogole. Uda mi sie ja zmusic na 3min max i wiecej nie chce a je co ok 3h. Nawet ostatnio przestalam dawac jej kaszke upatrujac w tym wine ale dupa. To nie to
Teraz walczy, bo twierdzi, ze sie wyspala. Matkooooooooo! Co to bedzie za noc. -
U nas nocka srednia wrocily podudki co 1.5 godziny. Do tego znowu smog u nas wiec bedziemy siedziec w domu.
Moze dzis odwiedziny chrzestna Ignasiani kuzyna Ignasia.
A w niedziele namy gosci wiec trzeba posprzątać i pomyslec co ugotowacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2017, 07:29
-
My już od 6 nie śpimy wstał na jedzenie i już nie usnal kupa rozbudzila więc ja jem śniadanie a mały bawi się z babcia na 9 mamy do lekarza więc pewnie w drodze usnie i Bedzie budyń w gabinecie i znowu nic nie będzie widać no ale zobaczymy
My jutro mamy gości więc może coś zrobię sałatkę czy cus bez placka bo dieta musi być
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy na spacerku.
-10!!! Dziś będziemy krócej bo mnie gardło boli.
Mały wstał o 2 na butle potem o 6 zjadł standardowo tylko 80ml.
Wczoraj księdza mieliśmy był do 10min.
Córkę lizakiem poczestowal.
A my w poniedziałek mamy szczepienie już się boję tej gorączki oczywiście wiem że nie każde dziecko musi mieć ale się boję tym bardziej że Robert ma stan podgoraczkowy od trzech dni:-( -
Skali powodzenia na wizycie.
Żabko moze odrocz szczepienie skoro Robert ma stan podgorączkowy. Zdrowia dla małego.
Ja nocka koszmarna przez stresMłoda wstała o 8, a B jeszcze śpi. Muszę Młodego spakować do dziadków i Młodą na wyjazd.
Prosimy o dobre fluidy
Ale dzisiaj zimnica brrrrr.żabka04, Dariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
nocka dobra. Poranek średnio.
W nocy tylko raz wstawalam do malutkiego go nakarmić. Obudził się jednak przed 7-a to dla niego za wcześnie -i czekalabym aż padnie (Piotruś wtedy nie placze )ale jakoś włączył sobie te dolną część karuzeli a dokładnie pozytywke z projektoremzatem o 7 poszłam do małego i wzięłam go na kanapę (po przebudzeniu w kolysce tez tak robiłam by dospal ), zasnął i jeszcze chrapie
-
nick nieaktualny
-
U nas nocka bardzo dobra a bałam się że Mała będzie cudować przez ten katar ale pięknie spała
Właśnie zjadła i pewnie nie długo znów zaśnie
Agatia,
Kciuki bardzo mocno zacisniete! ! Wszystko będzie dobrze! !
Żabka,
Może lepiej faktycznie poczekać ze szczepieniem jeśli ma stan podgorączkowy?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
żabka04 wrote:Dzięki agatia.
Zobaczę jak to się skończy poniedziałek daleko.
Bo ten stan na nic nie wskazuje tzn chorobę bardziej zęby.
Slemy dobre fludiyu B tak kiedyś było przed pneumo, ze miał stan pogdorączkowy, odroczyłam szczepienie i 3 dniówka się wykluła.
-
nick nieaktualnyA dziś mi się śniło że Robert siedział mi na kolanach (na podłodze siedzieliśmy) rękoma się wychylil na podłogę zrobił taki mostek i wstał
A ja zdziwiona że stoi hahaha
Za dużo wczoraj czytałam co te nasz dzieci robią,umieją i powinny umieć i mamy oto efekt snu:-)
Dariah, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDlatego poczekam do poniedziałku.
Jak coś to zadzwonię i przesuwne.
O ile się przesuwa? Tydzień dwa????
Nigdy tak nie robiłam hihi
Podejrzewam że pediatra na NFZ pewnie kazał kluc!
Żądam głupie pytanie:
A co jak się nieodroczy i zaszczepie przy takim stanie???
Pytam bo nie mam jak czytać neta a wy znacie od będzie szybciej a ja w takiej sytuacji jeszcze nie byłam -
Żabka mi teraz kazała odroczyć o 2 -3 tyg bo sezon grypowy.
Dziecko do szczepienia powinno być zdrowe, choć pediatrzy dla własnej wygody, żeby ich sanepid nie ścigał szczepią z kataremjak dziecko ma jakąs infekcję to mogą być powikłania po szczepieniu (oczywiście nie muszą).
żabka04 lubi tę wiadomość
-
Wydaje mi się że nie może nie odroczyć. W każdym razie nigdy nie słyszałam o takiej sytuacji.
Myślę że chyba nawet nie będziesz musiała za bardzo tłumaczyć dlaczego chcesz odroczyć. Po prostu powiedz że będziecie tydzień później, albo dwa jak wolisz.
Ja się cieszę że przesunęłam to szczepienie bo jednak złapała katari jeśli do środy jej nie przejdzie ti znów przesune
Generalnie wiem że dziecko musi być idealnie zdrowe do szczepienia aby nie było ryzyka związanego ze szczepieniem.żabka04 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyżabka, ja też chcę przełożyć najbliższe szczepienie, choć pewnie będzie krzyku. Kij im w oko
żałuję że ostatnio zaszczepiłam swojego, będę mądrzejsza na przyszłość
agatia, trzymam kciukasy
u nas kolejny dzień zachwytu nad własnymi stopamiżabka04 lubi tę wiadomość