WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia
Moj D jest zafiksowany na pkt zegarkow. Moge go zapytac ktory bylby lepszy, co i jak. Ja dostepu do fb nie mam, ale gdybys wrzucila linki tutaj to moge go zapytac -
nick nieaktualnyhttps://zegarownia.pl/zegarek-meski-citizen-eco-drive-chrono-an8056-54e
lub
https://zegarownia.pl/zegarek-meski-citizen-aw1015-53e
Jak mozesz to skopiuj linki i usune posta zeby przez przypadek czasami moj malz go nie przeczytal bo zepusje niespodziankeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 12:25
-
Sarcia to tez juz masz niezle kg za soba! I widze dalej leci. Oby zlecialo szybko do celu
Agatia to nie pomylka dokladnie 31i oby dalej leciała do celu
U nas jest tragedia z powietrzem serio na czarno dzis M szuka masek plus oczyszczacza powoetrza do domu. Kurde mielismy isc do wojka dzis ale jak dalej bedzie ponad 800% to poprosimy aby oni do mas przyszli. Moze i przesadzam ale serio jest dzis na maksa i nawet tyle co do auta i poznien z parkingu do wojka to dla mnie za daleko z młodym, szczególnie ze nie musimy wychodzic. -
nick nieaktualnyAjrin
no ja jak karmie to waga mi sama spada z dnia na dziensluchaj dla mnie to lepiej jak wroce to satysfakcjinujacej mnie wagi to bede miala mniej do spalenia na silowni, a po drugie bede mogla tylko ujedrnic ciala a nie bede musiala meczyc sie z nadprogramowymi kg
takze ja sie ciesze;)
gorsza sprawa ze obraczka mi zjezdza, troche za duza sie zrobila teraz;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia moja obracxka tez leci ale ja wiedzialam kupujac 4 miechy temu ze bedzie potrzeba zmniejszenia wiec mam w cenie
-
nick nieaktualnysarcia, nie ma co się śpieszyć, najlepiej poczekać, aż będzie gotowy, my się też sztywno nie trzymaliśmy 6 mcy, pierwszy raz dałam ok tydzień wcześniej
moja obrączka nie wchodzi na palec
dopijam kawę i lecimy na spacerek, bo piękne słońce jeszczeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 14:12
-
Agatia, buziaki dla półrocznej Liwki
Natka, gratuluję Amelce raczkowania, nie wiedziałam że dzieci już tak wcześnie potrafią raczkować, mojemu małemu jeszcze się do tego nie śpieszy, jak leży na brzuszku to wierzga nóżkami, kręci się wokół ale jeszcze się nie przesuwa.
AJrin, 31 kg mniej to bardzo ładny wynik, gratuluję
My już po spacerku i po obiadku, Antoś ładnie zjadł marchewkę, dzisiaj dostał 7 łyżeczek i wsunął wszystko, chyba mu posmakowałaagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia zaraz bedziesz sie ujedrniac, trzymam kciuki! I mi sie bardziej podoba ten pierwszy
Ajrin szacun dziewczyno!!!!!
Natka ja jak odpuscilam tez te karmirnie w sensie jak chce zjesc tylko 100ml mleka to trudno niech je i odpukac od wczoraj je znowu normalnie jak kiedys tyle ze ma 5min przerwe na bekniecie jak widze ze sie kreci. Trxymam kciuki za mele!
Te cholerne skoki ehhhhh, biedne dzieciaki i rodzice przez to.
Kolezanka od 3 dni stosuje metode 3 5 7 i jest zachwycona,kurcze moze warto sprobowac??? Tylko nie wiem czy narazie mam tylko silnej woli i cierpliwosci....
Edt poczytalam wiecej o tej metodzie i to chyba nie dla nas narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 14:57
-
nick nieaktualny
-
Moj D stwierdzil, ze z tych dwoch on wybralby ten hrono model AN, ale sam zbiera sobie na taki http://egtime.pl/firm-pol-1432915026-DIESEL.html
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamy zabka, jedynke na dole, wybila sie, a fifi strasznie niespokojny dxisiaj...juz sie boje nocy... I nie wiemco lepsze viburcol czy camilla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 17:36
Skali89, żabka04, marta258, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość