WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:Sarcia zaraz bedziesz sie ujedrniac, trzymam kciuki! I mi sie bardziej podoba ten pierwszy
Ajrin szacun dziewczyno!!!!!
Natka ja jak odpuscilam tez te karmirnie w sensie jak chce zjesc tylko 100ml mleka to trudno niech je i odpukac od wczoraj je znowu normalnie jak kiedys tyle ze ma 5min przerwe na bekniecie jak widze ze sie kreci. Trxymam kciuki za mele!
Te cholerne skoki ehhhhh, biedne dzieciaki i rodzice przez to.
Kolezanka od 3 dni stosuje metode 3 5 7 i jest zachwycona,kurcze moze warto sprobowac??? Tylko nie wiem czy narazie mam tylko silnej woli i cierpliwosci....
Edt poczytalam wiecej o tej metodzie i to chyba nie dla nas narazie
Nie wiem jak można być zachwyconym. Może i metoda działa, ale ja dwa wieczory Ryczalam zamknięta w sypialni, jak M uczył młodego samodzielnego zasypiania. Fakt ze trzeci raz już był szybciutko i bez płaczu, ale dwa pierwsze czułam sie jak gowno. Jak najgorsza matka, która nie ratuje płaczącego dziecka. -
My przetrzymujemy mlodego do 20 co by nie wstal znowu bladym switem jeny jak on gryzie palce jaby dziki na mieso sie rzucił
ale zebow nic nie widac.
-
Ulfenstein wrote:Nie wiem jak można być zachwyconym. Może i metoda działa, ale ja dwa wieczory Ryczalam zamknięta w sypialni, jak M uczył młodego samodzielnego zasypiania. Fakt ze trzeci raz już był szybciutko i bez płaczu, ale dwa pierwsze czułam sie jak gowno. Jak najgorsza matka, która nie ratuje płaczącego dziecka.
Mowila, zd jest zacheycona efektem po 3 dniach, bo szybko im poszlo. A u Was sie udalo ulfie? Maly zasypia sam w lozecxku? U nas na noc nie ma z tym problemu, ale chcialabym zeby w dzien cos spal wiecej sam zasypiajac...
Dalam viburcol na noc jak ostatnie 4 dni i poszedł spać, zobacxymy.....
Ajrin u nas tak od miesiaca wszystko do paszczy i palce obgryzione i tony sliny...Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 20:27
-
Maratta u nas wsumienod zawsze palce do buzi szly ale teraz wpada w trans jakby nie jadl nogdy a dali mu kawal pachnacego moecha az sie rzuca caly i sapie
martta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarcia
No, nie ukrywam, ze moj maz jest ostro zafiksowany na zegarkii jest gadzeciarzem, oj strasznym haha
Dla przykladu na swieta sam sobie pod choinke kupil dronaczego on tam nie ma haha
ja tylko sie smialam,w duchu oczywiscie
Niech ma
-
Agatia
Wspominalas, ze powoli przechodzisz na mm. Jakie mm wybralas i w jaki sposob zaczynasz przechodzic? Ja dosc powaznie o tym mysle ale szczerze nie wiem jak mam sie za ten temat zabrac. -
Właśnie poszła ode mnie koleżanka, nie widziałyśmy się 1,5 roku
trochę poplotkowałyśmy, ale u tak za krótko. No i jest w 13tc
fajosko
Natka dokarmiałam Liwkę babydream i na to tez przechodzę, tyko na 2. Dzisiaj poszły 3 małe porcje i po nich super kupa
Daję Młodej najpierw mm wypija 30-60 ml, ale i tak domaga się piersiwięcej nie tknie z butli
-
Natka ja jak przechodzilam na hippa tonajpierw przez tydzien dostawal jedno karmienie z mm, a reszta z mojego mleka, po tygodniu 2 mm i reszta moje itd. Tyle, ze on nie z cycka tlko z butli tez moje jadł to pod tym względem prościej było, a całość przecgodzenia trwała miesiąc, bo na koniec dostałam mega zapalenia piersi i trzeba było definitywnie skonczyć kp, dobrze, ze swoje mroźone jeszcze miałam, trzymam kciuki
U nas noc średnia jak do tej pory, sporonerwowych przebudzen u malego z poplakiwaniem.
Agatia super, ze spotkanie udane mi takiego brakuje, człowiekowi wtedy jakoś od razu lepiej jak se pogada, moje kumpele teraz zajete swoim zyciem mocno, dobrze, ze mam WasWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 05:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny