WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkali, Natka
ja was rozumiwm zapytalam z czystej ciekawoscimoja 9ierwsza cora tez jest wychowana na Mm bo karmienie to bylo dokladnie droga przez meke karmilam ja bodajze 2,3 miesiace i to wlasnie odciaganym pokarmem az wreszcie dalam sobie spokoj, nk a synek to inna bajka ten z cyca je pieknie wiec poki co nie mysle o mm, ale dluzej niz rok karmic go nie mam zamiaru, a po roku nie wiem czy mm jest jescze potrzebne pewnie tak, vo corka do prawie 2 lat mm jadla, pkzniej dostala zwykle gotowane mleko
-
nick nieaktualny
-
U nas pierwsza dynia i ziemniak w kawałkach zaliczone
większość rozciapciane w rączkach; ale i trochę w buzi wylądowało
no i bidon opanowany, ale woda zachwytu nie wzbudza
No i kupa wreszcie luksio żółta papkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 10:47
Little Red Fox, martta, Dariah lubią tę wiadomość
-
Zabka
No wlasnie, meczyc siebie i dziecka karmieniem cyckiem na sile nie zamierzam, bo oboje na tym tracimy.
Co do ko i starania o kolejne baby to zobacze co mi prof w kwietniu powie (o ile do tego czasu nadal bede kp w co watpie), bo cos mi sie nie wydaje by pozwolil podejsc do ivf karmiac piersia, bo owulacja jest dosc niepewna i hormony moga byc troche zawirowane, wiec i tak spodziewam sie tego, ze powie odstawic od cyca.
A najbardziej to mnie przekonuje do ostawienia to, ze Amelka sama juz piersi za bardzo nie chce. Pociumka troche i ryk, odpycha mnie. W koncu najwazniejsze by brzuszek byl pelen nie wazne czy kp czy mm. Fakt, troche zal... nawet bardzo, ale co poradze? -
nick nieaktualny
-
Moj spi tez juznponad godzine
A ja siedse na kanapie i nie chce mi sie ruszyć
Zrobilam sobie paznokcie chociaz tyle i czekam az przyjda puzzle młodegoNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
LRF widac siedzi ci byly w głowie
-
nick nieaktualnyAJrin wrote:LRF widac siedzi ci byly w głowie
agatia wrote:Foxiu więcej było zabawy niz jedzeniaale pierwsze koty za płoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:06
-
No i znowu poszła, 6 mc zobowiązuje
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce952f801236.jpg
Foxiu Liw wszystko rozgniatała w dłoni u oblizywała palcewięc w sumie jadła papkę
Natka-matka wariatka :), Ulfenstein, sarcia123, martta, żabka04, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Red Fox wrote:wow, zdolna ta Twoja dziewczyna, mój jest za leniwy na takie wojaże chyba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2017, 11:29
-
Przyszly nasze puzzle testuje mlody z kotem
Agatia paznokvie tylko u nog na pomarancxowo pomalowalam u rak kupilam nowa odzywke sally hansen i testuje nail repair.
No to pierwsze karmienie masz za sobaKurde my jeszcze ponad miesiac;) Alez twoja zasuwa juz normalnie szok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:04
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagatia, ale mimo wszystko to i tak dołuje, czasem mam wrażenie aż sobie odpuścić forum i fb, bo mi się przykro robi.
dziś brokułowa tak nie smakuje, w ogóle dzień na "nie"
przez weekend chcę zrobić próbę z owocami, ale nie wie gruszka? banan?
pan maruda i muszę być do usług pana Bączka, bo jak nie zwraca uwagę zaczyna kaszleć lub krzyczeć -
Foxiu hej hej hej mamuśka. Fifek np ma zębolki, a u nas się nie zanosi
Skup się na mocnych stronach Twojego Gałgana
Twój Fifek jest ja mój Borcio
Borek wymagał trochę ćwiczeń, a później poszedł jak burza
na 12,5 zaczął chodzić i od razu dłygie dystanse.
Cycki do góry Foxiku :-*Dariah lubi tę wiadomość