WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarcia haha niezla wyzerka
Ja ostatnio ja przyszli znajomi zrobilam babeczki do tego zupa dyniowo soczewicowa a na drugie danie pieczone ziemniaki i poledwiczka w ciescie francuskim plus salatka z mozzarella. Ale wczoraj jak wpadli do nas goscie ratowalam sie kupnym ciastem haha;) -
Fox specjalnie dla Ciebie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7226f9c16f.jpgLittle Red Fox, agatia lubią tę wiadomość
-
U nas senny dzień przed południem spał dwie godziny popołudniu śpi teraz
Ale szalał z prababcia to teraz drzemia obydwoje
Co do umiejętności to dziewczynki rozwijają się szybciej a jak jest starsze rodzeństwo to idzie jeszcze szybciej już kilka osób mi to mówiło nawet ostatnio babka w przychodni .
Szynka siedzenie nie interesuje on chciałby stać jak go posadze do się nogami odbija i chce wstawac to samo jak go podtrzymam za klatce na czworaka to nogi prostuje i odbija się muszę to nagrać
Dziś mniej kaszlu była zupa marchewkowa
Agatia a do blw to dziecko musi siedzieć tak ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje dziecko kolejna drzemie wykreslilo!!!!
Masakra.
Za to zrobił kupke zolciotka.
Jesteśmy na jednej miarce mm ha:-)
Ale była jeszcze rzadsza od pozostałych bo aż bokiem leciało a plecy całe uwalone
I zjadł pół biszkopta:-)
Byłam na spacerze głową mnie rozbolala
Zrobiłam zakupy jakieś mąż wniósł
Zrobiłam sernika na zimno i mąż mi zwial z chaty.
A myślałam że odpoczynek a tu znowu trzeba przy nich ogarniać.
Nie to że mi strasznie źle ale liczyłam że popatrzę z boju i odpoczyne.
I co najlepsze.
Dałam juniorów napić się wody z kubka niekapka wiecie że się przyssal jakby nigdy nie pił?!
Wypił na raz 30ml:-) wody!!!
Agatia woooooow.
Ajrin fajne te klocki.
Miło tak patrzeć na wasze dzieciaczki i ich postępy.
I kolejny raz zazdroszczam.
Też chcę żeby mój junior chociaż tylek poradził na dywanie:-)Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powiem Wam, ze jestem wymęczona po tym tygodniu. Praktycznie codziennie M mail coś do załatwienia po pracy i zamiast być ok 1615 to był meidzy 18 a 19.
Podziwiam te z Was, które z dzieciakami siedzą same.
Ogólnie mam zwieszke formy. Tak bywa. Raz górka, raz dołek
Dzisiaj ważenie, Wiec pewnie dołek sie pogłębi -
Ulf ja tez jesten wykonczona tym tygodniem a to dlatego ze mlody jak noe spi to marudzi non stop. Musze go zabawiac na najwyższym poziomoe turlac laskotac nosic ale to wszystko tylko na chwile działa. No noc chociaz w nocy ostatnio lepiej tyle dobrego. Moj M ma dzis wolne a wróci po 20 remont ogarnia. Jutro zostawiamy mlodego tescia i razem jedziemy ogarniać wiec w weekend nie odpocznę chociaz odpocznę od stekow
Zabcia dobrze ze kupa żółta nie ma jak żółte kupsztaleNiekapek daje rade moze pora zakupic i testować.
-
Agatia, ale Twoja Liwka ładnie już na kolankach się przemieszcza, mała zdolniacha
AJrin, puzzle super, kotu chyba też się podobają i dlatego taki zazdrosny że dziecko na środku, a nie on
U nas dzisiaj pogoda też paskudna, pada deszcz więc zrezygnowaliśmy ze spaceru. Więc Antoś pospał sobie przy cycu, później na obiad ładnie zjadł pół słoiczka marchewki, wypił 110 ml mm i jeszcze doprawił piersią i kolejna drzemka na półtorej godziny. A my z mężem na spokojnie zjedliśmy obiad i obejrzeliśmy serial. Muszę pochwalić Antosia bo dzisiaj jest bardzo grzeczny, ładnie bawił się na macie i ćwiczył na brzuszkuTeraz znowu przysnął przy cycu więc mogę nadrobić forum
-
nick nieaktualnyU mnie Igunio tez znow zasypia!! W sumie to dobrze posiedze a spokoju, zaraz znajomi beda bo dzwonili ze jada my juz z mezem skubnelismy po kurczku bo wlasnie sie upiekly a glodzilla nas dopadla
Do zapiekanek wszystko przygotowalam zrobie s miedzy czasie na cieplo jak beda gosciebo musza byc swieze :p
Ja tez jestem padnieta przez to cudowanie Igunia se spaniem 3 tydzien...na bank meczy go najdluzszy skoczyslaw, niech juz idzie w cholere ! -
U nas 3 drzemka ciekawe czy znowu 2 godziny
Marta to fajnie ze Antos grzeczny u nas maruda ale za to spi dzis jak nigdy. -
nick nieaktualny
-
Poszłam do biedry, nie było mnie z godzinę.
Podobno godzina płaczu. Akurat sie uspokoił, jak przyszłam i mnie zobaczył.
Niezły zbieg okoliczności.
Marudzi dzis. Ja już sobie wkręcam, ze mu gluten nie wszedł. Bo dzis dostał pierwsza łyżeczkę.
Jakieś charakterystyczne objawy? Zawsze coś. -
U mnie dzis tragedia mlody histeria wieczorem Mnie bylo a mlody bunt na cyca 5 godzin nie jadł. Kuzwa chyba wygram nagrodę karmienia w dziwnych pozycjach bo na kucka to standard a dzis po raz pierwszy karmilam majac go na rekach i bujajac sie i kolyszac. Noe mialam jak sciagnac i podac butli bo tylko odlozony na mate wpadal w spazmy i sie dusil. Nawet na rekach nie moglam go uspokoić czuje sie chujowa matka bo myslalam ze go rozniose i ugryze w ucho. Na szczescie ttlko polizalam go po twarzy i dupa nic nie dało ale chociaz na sekunde ze zdziwienia zamilkł.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMój się obudził ok 19:20 tzn ja mu pomogłam.
Wredna matka.
Zjadł butle 160ml mm.
Godzinkę się powyglupialismy i śpimy od 15minut.
Może nie będzie tak źle tej nocy?
Dobranoc oby jutrzejszy dzień był super:-)
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość