Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia jak zwykle pyszności :) mniam mniam :)
    Do nas dzisiaj przychodzi tatuś na pół roczku Liw. Zamawiamy pizzę ;) miałam robić sama, ale leniwiec mnie dopadł.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia haha niezla wyzerka :)
    Ja ostatnio ja przyszli znajomi zrobilam babeczki do tego zupa dyniowo soczewicowa a na drugie danie pieczone ziemniaki i poledwiczka w ciescie francuskim plus salatka z mozzarella. Ale wczoraj jak wpadli do nas goscie ratowalam sie kupnym ciastem haha;)

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fox specjalnie dla Ciebie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7226f9c16f.jpg

nick nieaktualny, agatia lubią tę wiadomość

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas senny dzień przed południem spał dwie godziny popołudniu śpi teraz

Ale szalał z prababcia to teraz drzemia obydwoje
    Co do umiejętności to dziewczynki rozwijają się szybciej a jak jest starsze rodzeństwo to idzie jeszcze szybciej już kilka osób mi to mówiło nawet ostatnio babka w przychodni .

Szynka siedzenie nie interesuje on chciałby stać jak go posadze do się nogami odbija i chce wstawac to samo jak go podtrzymam za klatce na czworaka to nogi prostuje i odbija się muszę to nagrać

Dziś mniej kaszlu była zupa marchewkowa

Agatia a do blw to dziecko musi siedzieć tak ?

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M wrócił z pracy, będą do kaszy i rybki warzywa na parze, więc musi się pogodzić że część z jego talerza będzie dla Filipa w wersji BLW :) a co, ryzyk fizyk, najwyżej się tym pobawi ;)

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skali ja Liw sadzam na czas karmienia. Dziecko do jedzenia powinno zawsze być w pozycji siedzącej, nieważne czy je papki, grudki czy kawałki.

AJrin dobry Foxiowy wierszyk :-D

Foxiu powodzenia :) w końcu jedzenie przez zabawę ro główne założenie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko kolejna drzemie wykreslilo!!!!
    Masakra.

Za to zrobił kupke zolciotka.
    Jesteśmy na jednej miarce mm ha:-)
    Ale była jeszcze rzadsza od pozostałych bo aż bokiem leciało a plecy całe uwalone :-(
    I zjadł pół biszkopta:-)

Byłam na spacerze głową mnie rozbolala :-(
    Zrobiłam zakupy jakieś mąż wniósł
    Zrobiłam sernika na zimno i mąż mi zwial z chaty.
    A myślałam że odpoczynek a tu znowu trzeba przy nich ogarniać.
    Nie to że mi strasznie źle ale liczyłam że popatrzę z boju i odpoczyne.

I co najlepsze.
    Dałam juniorów napić się wody z kubka niekapka wiecie że się przyssal jakby nigdy nie pił?!
    Wypił na raz 30ml:-) wody!!!

Agatia woooooow.
    Ajrin fajne te klocki.

Miło tak patrzeć na wasze dzieciaczki i ich postępy.
    I kolejny raz zazdroszczam.
    Też chcę żeby mój junior chociaż tylek poradził na dywanie:-)

Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, troszkę sobie tylko pociumkał ;)
    m przywiózł gruszki, jutro będziemy próbować ;)

agatia lubi tę wiadomość

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze jestem wymęczona po tym tygodniu. Praktycznie codziennie M mail coś do załatwienia po pracy i zamiast być ok 1615 to był meidzy 18 a 19.
    Podziwiam te z Was, które z dzieciakami siedzą same.

Ogólnie mam zwieszke formy. Tak bywa. Raz górka, raz dołek :)
    Dzisiaj ważenie, Wiec pewnie dołek sie pogłębi :(

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulf ja tez jesten wykonczona tym tygodniem a to dlatego ze mlody jak noe spi to marudzi non stop. Musze go zabawiac na najwyższym poziomoe turlac laskotac nosic ale to wszystko tylko na chwile działa. No noc chociaz w nocy ostatnio lepiej tyle dobrego. Moj M ma dzis wolne a wróci po 20 remont ogarnia. Jutro zostawiamy mlodego tescia i razem jedziemy ogarniać wiec w weekend nie odpocznę chociaz odpocznę od stekow ;)
    Zabcia dobrze ze kupa żółta nie ma jak żółte kupsztale ;) Niekapek daje rade moze pora zakupic i testować.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ale Twoja Liwka ładnie już na kolankach się przemieszcza, mała zdolniacha :)

AJrin, puzzle super, kotu chyba też się podobają i dlatego taki zazdrosny że dziecko na środku, a nie on ;)

U nas dzisiaj pogoda też paskudna, pada deszcz więc zrezygnowaliśmy ze spaceru. Więc Antoś pospał sobie przy cycu, później na obiad ładnie zjadł pół słoiczka marchewki, wypił 110 ml mm i jeszcze doprawił piersią i kolejna drzemka na półtorej godziny. A my z mężem na spokojnie zjedliśmy obiad i obejrzeliśmy serial. Muszę pochwalić Antosia bo dzisiaj jest bardzo grzeczny, ładnie bawił się na macie i ćwiczył na brzuszku :) Teraz znowu przysnął przy cycu więc mogę nadrobić forum :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie Igunio tez znow zasypia!! W sumie to dobrze posiedze a spokoju, zaraz znajomi beda bo dzwonili ze jada my juz z mezem skubnelismy po kurczku bo wlasnie sie upiekly a glodzilla nas dopadla :)

Do zapiekanek wszystko przygotowalam zrobie s miedzy czasie na cieplo jak beda goscie :) bo musza byc swieze :p

Ja tez jestem padnieta przez to cudowanie Igunia se spaniem 3 tydzien...na bank meczy go najdluzszy skoczyslaw, niech juz idzie w cholere !

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 3 drzemka ciekawe czy znowu 2 godziny ;)
    Marta to fajnie ze Antos grzeczny u nas maruda ale za to spi dzis jak nigdy.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin, Antoś marudny też potrafi być, głównie wieczorem, ale noce są super bo całe przesypia, zasypia 20-21 i wstaje 6-7 :)

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze moje dziecko najmłodsze śpi już 1,5h!!!!.
    Czyżby pomyliło mu noc z dniem?
    Chyba nocka będzie do.......

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poszłam do biedry, nie było mnie z godzinę.
    Podobno godzina płaczu. Akurat sie uspokoił, jak przyszłam i mnie zobaczył.
    Niezły zbieg okoliczności.
    Marudzi dzis. Ja już sobie wkręcam, ze mu gluten nie wszedł. Bo dzis dostał pierwsza łyżeczkę.
    Jakieś charakterystyczne objawy? Zawsze coś.

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis tragedia mlody histeria wieczorem Mnie bylo a mlody bunt na cyca 5 godzin nie jadł. Kuzwa chyba wygram nagrodę karmienia w dziwnych pozycjach bo na kucka to standard a dzis po raz pierwszy karmilam majac go na rekach i bujajac sie i kolyszac. Noe mialam jak sciagnac i podac butli bo tylko odlozony na mate wpadal w spazmy i sie dusil. Nawet na rekach nie moglam go uspokoić czuje sie chujowa matka bo myslalam ze go rozniose i ugryze w ucho. Na szczescie ttlko polizalam go po twarzy i dupa nic nie dało ale chociaz na sekunde ze zdziwienia zamilkł.

8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody śpi od jakieś godziny - oczywiście u nas :D też uciekam w kimę, oby jutrzejszy dzień był lepszy!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się obudził ok 19:20 tzn ja mu pomogłam.
    Wredna matka.
    Zjadł butle 160ml mm.
    Godzinkę się powyglupialismy i śpimy od 15minut.
    Może nie będzie tak źle tej nocy?:-)

Dobranoc oby jutrzejszy dzień był super:-)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• marta258 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mały też już śpi, usnął o 20:45, padł przy cycu więc ja też zaraz się zbieram do spania. Dobranoc :)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
‹‹ 3252 3253 3254 3255 3256 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ