WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostawilam dzis mlodego z tesciowa o co efektmlody zjadl 90ml mm omyłkowo. Kirde zostawilam swoje 120 plis 160 mrozonego w lodowce noe bylo nas niecale 5 godzin. Tescou zastawil w lodowce moje mleko tesciowa wodziala na ladzie buteleczke gotowego mm i bitelke ktora zawsze woze awaryjnie i podala. No nic bedzie test czy ma alergie na bialko krowie plus jala bedzie kupa.
Jakie wy podajecie mmwiem ze Agatia baby dream, Kamcia ty chyba albo fox Nan a jakie jest leosze bebiko czy bebilon?
Mlody dzis dostal bebiko takie kupilam gotowe buteleczki rozrobione awaryjnie. -
nick nieaktualny
-
ajrin
ja hipp
bebiko i bebilon-ten sam producent, cena zasadniczo inna, więc wybrałabym z tych dwóch bebiko
nie znam składu
hipp nie ma nic co dosładza mleko
bebiko w smaku ponoć słodkie
o bebilonie na SR położne mówiły że jedzie rybą
nan-koleżanki zadowolone, choć i tu było pisane że czesto kupa brzydka
a czemu pytasz o mm?? -
nick nieaktualny
-
Co do mm i Bebilonu to potwierdzam- wali ryba nieziemsko. Musialam mloda dokarmiac 1 butelka przez okolo 2tygodnie (z powodu ujemnego przybierania) jak miala jakies 2mies. Mi to smierdzialo strasznie. Fuuu... no i kupy mielismy srednie po tym. Na szczescie trwalo to jakies 2tyg wiec Bebilonu nigdy wiecej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynam się kupy na warzywach i mleku dwójce bardzo poprawiły, są takie jak być powinny w zależności od tego co jemy
jutro testujemy banana, mąż gruszki kupił, ale muszą poczekać kilka dni, żeby dojrzeć
Mały śpi, więc wieczór mam dla siebie, od 6:40 szalał i szybko padł -
nick nieaktualnyAjrin mój pije bebiko to prawda jest słodkie.
Oficjalnie od dziś jesteśmy na zwykłym bebiko.
Byliśmy na spacerku, mrzawka nas złapała ale córka miała frajdę bo wyszła w kaloszach i po pluskala się w kaluzach.
Mały spał jak zabity.
Przeszliśmy do domu to dospal w kombinezonie jeszcze godzinę.
I niestety kolejna drzemie sobie wykreslil!!!
A teraz śpi od 19:00:-)
Zjadł kaszki z owocami i padł.
Nawet nie obudziłam go jak przez telefon gadałem przy nim.
A teraz mam problem
Co/jak/czym wykurzyc pająki z domu????!!!
Siedzę w pokoju gadam przez telefon patrzę na lampkę (na biurku) a tam popier.....ala pająk!!!!!!
Aż mną zatrzepalo!
Są jakieś domowe sposoby?
Jakiś musi być.
Matko ja teraz nie zasne(((
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJej jaki ja mam wstręt do pająków!
Pewnie dziś net w nocy przeswietle
I pomyśleć że miałam kiedyś w domu hodowle pająków: goliaty, metalica itp a tych domowych się kuźwa tak boję że mną trzęsie jak je widzę
Dzięki.
Ps. A jak wprowadzilyscie mm 2????
Od razu czy stopniowo? -
nick nieaktualny
-
Dzięki za odpowoedz podalamnajslodszeamoj ksieciulo oonoc wcale nie chcial jesc i te 90ml wypil na 3 raty
w ciągu 2 godzin.
Pytam o mm bo jesli proba by wypadla ok to przestane sie meczyc z odciaganiem i zaczne podawac mm jak mnoe nie ma.
Ale chyba dupa bo juz mamy krostki na lokciach i brzuchuZobacze jak beda kolejne 2 dni ale jesli jitro wyjdzie wiecej to niestety mamy skaze bialkowa.
Zabka fajnie ze przechodzicie na normalne mmżabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny