WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
AJrin ja często karmiąc piersią kołyszę się i robię "szszszsz". Wtedy Młoda przysypia.
Mam sukces, a raczej mm odniosło sukces. Młoda dostała 120ml mm zjadła. Dorobiłam 50 ml, dodałam łyżeczkę kaszy orkiszowej, zjadła, 5 min possała cycka i tadam fanfary... śpi od 1,5h w łóżeczku
Miałam poćwiczyć z Chodakowską, ale nie dam rady bo pizza mi w brzuchu zalegaNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Ajrin
U nas standard to bujanie i cichanie hahaczasem tez musze ja ulozyc tak, ze jej glowe trzymam na kolanie zgietej nogi i ta noga bujam. Oj ciezko to opisac, ale moj D twierdzi,ze wygladam jakbym conajmniej joge cwiczyla
ale i to czasem nie daje rezultatu w postaci dluzszego ssania. wiec glowa do gory, piersi do przodu i jesli masz metode na karmienie to ja realizuj chocby z nogami na zyrandolu
kazda jest dobra, jesli sa efekty
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja jeszcze noe karmolam na stojaco na rekach kolyszac się cala. Ale wazne ze zadzialalo i zassal i zjadl kurde dojdzie niebawem karmienie na glowie
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin współczuję ale co się nie robi dla dziecka.
My spali cała noc.
Pierwsza pobudka na mm o 5:30.
Niestety ja już potem nie usunęłam a liczyłam na drzemke.
Dziś mam lenia
A wypadałoby choćby łazienkę ogarnąć bo odkurzanie mężowi zostawiam.
Porostu nie chce mi się nic:-(Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 08:59
-
nick nieaktualny
-
Natka Liwka przespała 3,5h w łóżeczku, potem rozpacz i do mnie do wyrka. Obudziła się 2 razy na pierś i wstała przed 9. Noc spoko, ale ja walczę o sen w łóżeczku, żeby chociaż w dzień się w nim przespałw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2017, 09:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, wczoraj goscie poszli okolo pllnocy, Igunio nawet dzis nie najgorzej zasnal o 22.30 wstal o 2.30 i potem o 6 takze juz nie jest taka tragedia, no i spal nadal do 8 zjadl i spal do 10.30. Teraz sie bawi.
A ja nie mam na dzis planu, wczorj posprzatalam, na obiad, odgrzeje podudzia z kurczaka co mi zostaly z wczoraj do tehl obiore ziemniaki i obiad gotowy, a na niedziele ugotuje rosol ale wstawie go wiecsorem okolo 19. I taki leniwy dzien dzis zamierzam miec -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysarcia, zrobiłam dziś tak jak radziłaś, owinęłam Małego w tetrę pod szyją do karmienia
spisuje się lepiej od śliniaka, ale też próbował do buzi wkładać, ale mniej inne rzeczy ucierpiały, a kij - pieluchę za 3 zł kupiłam, więc nie jest szkoda
pizzę tak napakowała dodatkami, że się pewnie zjem 1 kawałek i będę miała dość
mnóstwo mięska, to się m ucieszy chociaż -
nick nieaktualny
-
Darusia super masz matę
jak widać służy córci, skoro próbuje piruety robić
w końcu jeszcze 5 mc nie skończyła, więc nie wymagaj za dużo
My po spacerku, nogi mnie bolązaliczyłam galerię bo były roboty i Młody chciał zobaczyć. Młoda się wyspała i teraz ma przypływ energii
-
nick nieaktualnymy też wróciliśmy ze spaceru. Pogoda paskudna, zimno, pochmurnie, ale nie pada, więc postanowiłam wziąć Małego zapakować w wózek żeby się zdrzemnął, bo od 6:40 spał może 40 minut? teraz ciepła herbata, a Fifi maltretuje Sophie, chyba nam idą zęby z góry, może stąd kiepskie spanie w nocy??
-
nick nieaktualny