X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, jakoś mnie to nie pociesza :(
    kurczę, mój padł na kanapie, położyła obok i tak siedzę i czytam i nagle odpłynął o.O

• Darusia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:55

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój jest 37+7 i tez sie nigdzie póki co nie wybiera. Mimo, ze lekki i powinno mu sie łatwo tyłek podnosić.
    Oczywiscie mnie to martwi. Ale przecież marionetki z niego nie zrobię.
    Z reszta w tej mądrej książce 'pierwszy rok życia dziecka' raczkowanie jest dopiero na koniec 7 miesiąca.
    To nasze forumowe dzieci jakieś szybkie ;)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy tylko na południu PL takie paskudne ciśnienie, że mam dość? :(

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LRF mi sie dzis strasznie kreci w glowie i slabo mi :( musi byc cos z cisnieniem.

A wracajac do osiagniec dzieci to foxiku, nie ma co sie martwic. Glowa do gory, jak ci Fifi wystrzeli to nie nadazysz. Nasza nadal polozona na plecach lezy i ani mysli obrocic sie na brzuch. Po dluzszej chwili wyje by ja obrocic ale sama? W zyciu! Ma sluzbe od tego haha

Dariah lubi tę wiadomość

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się na dodatek nauczył krzyczeć, zaraz oszaleję :(
    niech się zabierze za bardziej praktyczne umiejętności.

niech tylko mąż wróci z pracy, oby się lepiej czuł, bo jak znowu pójdzie spać, to chyba coś mu zrobię :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ajrin

czadowe zdjecie, ale kot ma zajefajną minę :D wyglada jak by wlasnie mial focha;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    mój się na dodatek nauczył krzyczeć, zaraz oszaleję :(
    niech się zabierze za bardziej praktyczne umiejętności.

niech tylko mąż wróci z pracy, oby się lepiej czuł, bo jak znowu pójdzie spać, to chyba coś mu zrobię :(

Mąż nadal sie miga od pomocy? ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia, właśnie zajmuje się Maluchem, ale on jest jeszcze większym meteopatą ode mnie, skoro ja się dziś kiepsko czuję, to on pewnie zgona zalicza w pracy :(

ohoho, przyszło moje Quritto :D

• Darusia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:55

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia, ja chwilach kryzysu zamawiam, bo nam z KFC najszybciej przywożą. Kilka tygodni temu jak zamawialiśmy to kurczak teściowej przyleciał do drzwi jak M odbierał zamówienie :D śmiałam się że mógł go zabrać przerobiliby na stripsy :D

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sarcia kot ma wiecznego focha serio taka n uroda kumoa sie smieje ze mogla bym na fb fan page wiecznego focha wstawic ;)
    Fox, Ulf nie przejmujcie sie serio moj jest 43 tydzien dodam ze on wogole milimetra nie odzie ale skubaniec bo turla sie i obraca jak zegar i potrafi tak sie przemieszczać.

Ulfenstein lubi tę wiadomość

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po spacerku, dość krótki bo pada deszcz. Ale trochę musiałam się przewietrzyć bo głowa mnie boli. Chyba czas walnąć drugigo kawczanka.

• AJrin Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko ma 2 drzemke ponad godzinna =) Ogolnie to u nas czas moedzy drzemkami to 3 godziny dzis jest 2 wiec cos wisi w powietrzu

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dziś nigdzie z domu nie ruszam, a wczoraj była taka piękna wiosna że miałam nadzieję na wypad na bulwary przez weekend. Znów się paskudnie zrobiło :(

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AJrin wrote:
    Sarcia kot ma wiecznego focha serio taka n uroda kumoa sie smieje ze mogla bym na fb fan page wiecznego focha wstawic ;)
    Fox, Ulf nie przejmujcie sie serio moj jest 43 tydzien dodam ze on wogole milimetra nie odzie ale skubaniec bo turla sie i obraca jak zegar i potrafi tak sie przemieszczać.
    Właśnie chciałam Kosia pochwalić (bo to tak jest ze jak sie ponarzeka to sie naprawiają dzieci, Wiec może nie powinnam chwalić), ze sie poturlal do książeczki ;) z pleców na brzuch i znów na plecy i kawałek jak zegar.
    Wiec coś tam próbuje. Niech mu będzie :)

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i usnął! :) ciekawe jak długo pośpi, w sumie wstał dziś przed 6. to ma prawo odsypiać :)

• agatia Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Wam w pozytywnym słowa znaczeniu zazdroszczę tych drzemek w ciągu dnia :) u nas to nierealne :)
    No i łóżeczko nadal w nocy jest beeee. Wczoraj z kumpelą probowalysmy Liwkę odłożyć kilkana razy, ale bez efektu;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mojemu rzadko się zdarzają takie drzemki, zwykle śpi po 20 minut, wieczorami nawet się już nie bawię w odkładanie go do swojego łóżeczka i od razu ląduje u nas :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2017, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj spi w dzien a pozniej w nocy wariuje o.O

my dzis mamh gosci, meza kolega z dziewczyna ma wpasc na malego drinka. To ogarnelam kurczaki, salatke, upieklam babke, ugotowalam jajka no i w razie w mam bigos w sloiku co robilam na swoje urodziny :) no imo 8 rano bylam w sklepie kupilam bagietki, mozarelle i zrobie mini zapiekanki z pierkarnika z pieczarkami, szynka :) jakos to bedzie :p chata ogarnieta, jeszcze tylko odkurzyc imczekam na teho hrabiego mojego meza

Dariah lubi tę wiadomość

‹‹ 3251 3252 3253 3254 3255 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ