WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mój jest 37+7 i tez sie nigdzie póki co nie wybiera. Mimo, ze lekki i powinno mu sie łatwo tyłek podnosić.
Oczywiscie mnie to martwi. Ale przecież marionetki z niego nie zrobię.
Z reszta w tej mądrej książce 'pierwszy rok życia dziecka' raczkowanie jest dopiero na koniec 7 miesiąca.
To nasze forumowe dzieci jakieś szybkie -
nick nieaktualny
-
LRF mi sie dzis strasznie kreci w glowie i slabo mi
musi byc cos z cisnieniem.
A wracajac do osiagniec dzieci to foxiku, nie ma co sie martwic. Glowa do gory, jak ci Fifi wystrzeli to nie nadazysz. Nasza nadal polozona na plecach lezy i ani mysli obrocic sie na brzuch. Po dluzszej chwili wyje by ja obrocic ale sama? W zyciu! Ma sluzbe od tego hahaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:mój się na dodatek nauczył krzyczeć, zaraz oszaleję
niech się zabierze za bardziej praktyczne umiejętności.
niech tylko mąż wróci z pracy, oby się lepiej czuł, bo jak znowu pójdzie spać, to chyba coś mu zrobię
Mąż nadal sie miga od pomocy? ;/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia kot ma wiecznego focha serio taka n uroda kumoa sie smieje ze mogla bym na fb fan page wiecznego focha wstawic
Fox, Ulf nie przejmujcie sie serio moj jest 43 tydzien dodam ze on wogole milimetra nie odzie ale skubaniec bo turla sie i obraca jak zegar i potrafi tak sie przemieszczać.
Ulfenstein lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko ma 2 drzemke ponad godzinna
Ogolnie to u nas czas moedzy drzemkami to 3 godziny dzis jest 2 wiec cos wisi w powietrzu
-
nick nieaktualny
-
AJrin wrote:Sarcia kot ma wiecznego focha serio taka n uroda kumoa sie smieje ze mogla bym na fb fan page wiecznego focha wstawic
Fox, Ulf nie przejmujcie sie serio moj jest 43 tydzien dodam ze on wogole milimetra nie odzie ale skubaniec bo turla sie i obraca jak zegar i potrafi tak sie przemieszczać.z pleców na brzuch i znów na plecy i kawałek jak zegar.
Wiec coś tam próbuje. Niech mu będzieAJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA moj spi w dzien a pozniej w nocy wariuje
my dzis mamh gosci, meza kolega z dziewczyna ma wpasc na malego drinka. To ogarnelam kurczaki, salatke, upieklam babke, ugotowalam jajka no i w razie w mam bigos w sloiku co robilam na swoje urodzinyno imo 8 rano bylam w sklepie kupilam bagietki, mozarelle i zrobie mini zapiekanki z pierkarnika z pieczarkami, szynka
jakos to bedzie :p chata ogarnieta, jeszcze tylko odkurzyc imczekam na teho hrabiego mojego meza
Dariah lubi tę wiadomość