WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo ja ogolem nie jestem fanem lazenia po sklepach wole jak zakupy przyniosa do domu xD chyba ze potrzebuje cos obejrzec bo nie ufam zdjeciu to sie rusze i pojade
swoja droga 19.03 do Warszawki sie wybieram spotkac sie z ukochanym Zusikiem w sadzie
rozprawa 20.03,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:04
-
nick nieaktualnyAjrin możesz podać nazwę tych elektrolitow?
Kupię mu jutro i podam.
On też robi takie luźne kupy.
Mój wygodę nie chce nic pić nawet soków nic!
A my tylko jemy mm i to mnie martwi powinien coś pić.
Może mu butelka zbrzydla?
Czekam na niekapek.
Teraz wpadłam na pomysł żeby mu dać wodę z łyżeczki
Jutro go zmecze.
Co do pampersow.
My kończymy opakowanie 4 i przejdziemy na 5:-)
Wstałam z bólem głowy i kładę się z bólem głowy.
Mały już śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 21:17
-
Zabka acidolit podajemy ten bez smaku do 6 miesiaca powyzej 6 miesiaca sa jakies smakowe.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Nie wiem kiedy znajdujecie czas na pisanie. Ja poprostu jak straszak z Kacprem sa razem to ja juz nie posiedze.
U nas powoli rozszerzamy. Byla juz marchewka dynia brokuł i ziemniak. Na razie nie podaje owocow. Jutro podam pasternak.
My mamy pchacza Kuba chodzil z Nim tydzien potem juz sam sie nauczyl wiec trzymamy dla Kacpra.
KACPER jak polezy nq plecach to hop i juz lezy na brzuchu.. strasznie sie slimaczy.
My nosimy 3 i na razie sa oki.AJrin, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam używanego pchacza chico mam nadzieję że szymkowi się spodoba.
Agatia gratki dla Liwki.
Kaszka malinowa bee jutro zrobię ostatnie podejscie i dam mu w butelce chociaż nie chciałam bo chciałam żeby raczej łyżeczka niż butelka ale zobaczymy może zje
Idę spać jestem u rodziców mąż będzie w piątej
A zapinniakabym. Szymek dał popis sytuacja taka ze odciagam mu gluty a ten zaczął wyć i moja mama razem z nim bo mu przecież krzywdę robię myślałam że mnie trafi wiem że to nie jest mile ale muszę to robić a ona zamiast ponoć to wyje mi jest go szkoda i sama bym wyla ale nie mogę a ra takie akcje swoją drogą Szymek też agent głodny był i śpiący to przed babcią sztukę odegrał mały cfaniak
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
My już po karmieniu. Przebrani.
Teraz gaworzymy i plujemy
Sarcia mam floraktin ile tego się daje?
A woreczki do mrozenia pokarmu to widziałam na allegro.
Nie wiem czy w aptece nie mają.
Musisz podejść zapytać.
Skali no niezły numer. Ale dzieciaki tak potrafią przy kimś
I na pewno głód to spowodował
Esmi wiem jak to jest.
Czasami usiądę do telefonu coś skrobne w wolnej chwili i oni coś robią.
A tak jak mam obiad robić i ich ogarniać to już nie dotknę telefonu.
Taki dzień właśnie jest dziś bo córka zazyczyla sobie na obiad nugetsy i surowke z marchwi z jabłuszkiem.
Więc i mały skorzysta utre mu świeżego
Agata gratki dla Liwsonka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2017, 06:55
-
nick nieaktualnyJa już na nogach od 5:40
Mały jeszcze drzemie, choć słyszę że się wierci, może zdążę wypić kawę
Dziś mam do ogarnięcia kilka rzeczy, zobaczymy jak to się skończy,
chciałam się zapisać na ang ale widzę że może być o taj porze roku problem z miejscami
więc muszę się zmobilizować i zrobić coś we własnym zakresie, ewentualnie na jesień wrócę do poszukiwań. Francuski - na korepetycje. Przypomnę sobie exela i inne programy, na wypadek gdyby mi umowy w kwietniu w pracy nie przedłużyli i musiałabym szukać czegoś nowego -
nick nieaktualny
-
Sarcia ja chyba zamawialam z Gemini albo alegro 20 sztuk canpola koncza mi sie musze domowic generalnie mam troche zapasu pokarmu ale bez diety teraz zbieram dierowy
-
Moje dziecko bawi sie se mna w akuku slodkie by to byko gdyby nie fakt ze oodczas jedzenia zabawa zmienia sie mama patrz na mnie. Mamo nie patrzysz wiec nie jem!! Kurde nie uczyłam go tego a skubanoec od kilku dni w dzien jak nie patrze to odrazu puszcza pierś i glowa szuka mnie i mojego wzroku patrze na niego to odrazu sie usmiecha i sru lapie i pije dalej piers.
bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia, buziaczki dla Liw! pół roczku brzmi dumnie
Darusia, ja już wcześniej słyszałam że ma być koniec świata, ale zapomniałam o tym
Młodemu kupiłam uszy do butelek i teraz sam sobie trzyma mleczko
zęby znów dokuczają od rana, bo zawzięcie gryzie wszystko co mu się w łapki nawinie
i dzielnie ćwiczy na brzuchu kocie ruchy, choć nie wiem w jakim kierunku to zmierza
ok, będzie wojna, ale chyba wyrzucę stary drapak kota bo straszy
taki zdewastowany już jest, że szok i masakraagatia, Darusia, bisacz lubią tę wiadomość