WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAjrin
fajne te puzle z fisher priceja mialam takie zwykle piankowe z cyframimpo corce to je wywalilam w zeszlym roku bo wkurzaly mnie wszedzie ich pelno bylo, a zle zrobilam bo teraz wytarczylo by je przemyc i maly by mialmdo turlania sie
Jutro ma przyjsc mata edukacyjna i czekam na te kArty kontrastowe zobaczymy co maly na to, bo siedzenke w krzesełku mu sie spodobalo -
nick nieaktualnyUlfenstein wrote:Ja mam takie puzzle. Nieskładają sie w jeden obrazek
są tak jakby przesunięte.
Ciekaw czy Twoje sie bedą składać
to pewnie zle nadrukowane, szkoda ze nie reklamowalas bo moze nowe by ci przyslali
Ja dzis dostalam krzeselko i wszystko bylo ok, ty;lko nakladka taka plastikowa na tacke byla pęknieta z jednej strony, to w 5 minut z serwisem zalatwili i dostane nowa -
sarcia123 wrote:to pewnie zle nadrukowane, szkoda ze nie reklamowalas bo moze nowe by ci przyslali
Ja dzis dostalam krzeselko i wszystko bylo ok, ty;lko nakladka taka plastikowa na tacke byla pęknieta z jednej strony, to w 5 minut z serwisem zalatwili i dostane nowa
A jak puzzle dotarły to sie okazało, ze wysłali duże. A zamówiłam małe.
Nie reklamowałam, bo wysłaliby pewnie małe. Normalnie bym to zgłosiła, bo jestem z tych uczciwych pipek, ale gość mnie tak wkurzył swoją postawa, ze olałam.
A zamawiałam małe, bo myślałam ze duże nie wejdą. A sa jak na wymiar.
A obrazek? Trudnow pionie sie schodzi
-
nick nieaktualny
-
Ulf to ciekawe jak moje haha. No u mnoe mata edukacyjna no juz nie spełnia swojego zalozenia bo may w kilka sekund i jest na dywanie tu obrut tu sie przekreci znowu obruci i fiku myku jestemna dywanie i go ciumkam wrrr. Dywanu latwo nie unyje a puzle przetre po kocie i tak latam z odkurzaczen juz codziennie.
-
nick nieaktualnyJa maty tej miekkiej nie mialam w ogole tzn.po corce stara ale to bardziej sie nada na legowisko dla psa niz do zabawy taka styrana
a Igus z tych leniwych wiec tak szybko jeszze nie fik to na jakis czas wystarczy, a pozniej moze mu kupie te puzle z pianki takie zwykłe kolorowe -
nick nieaktualnyA ma ktos z was tego jezdzika, chodzika, pchacza ? Bo zastanawiam sie czy to jest fajne i czy malemu sie przypda. Mam po corce chodzik, ale slyszalam ze nie jest rekomendowany przez ortopedow i obciaza stawy biodrowe wiec go wyrzuce a malego lepiej do niego wkladac nie bede
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAjrin fajnie ta mata wygląda, daj znać jak już ją będziesz miała czy spełnia twoje oczekiwania.
Wróciliśmy ze spaceru, pogoda boska i zdradliwa bo w słońcu u mnie na termometrze pokazuje 25 stopni ciepła a w cieniu zimno. Przez oglądanie tej maty przypaliłam pierogi ale i tak je zjadłam -
Sarcia my mamy taki chodzik do podtrzymania. Ostatnio zlozylismy bo byl u nas kuzyn Ignasia ma 10 miesiecy i juz smigal z nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:06
sarcia123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u nas zabawy na mavie wygladaja tak zostawiam na plecach glowa w przeciwnym koerunku mija 30 sekund i zastaje to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 22:05
sarcia123, bisacz, żabka04, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to wiem , ze jeszcze nie traz bo on za malutki jest ale tak ogolem sie pytam czy to przydatna rzecz
I czy sie sprawdza przy dzieciach ktore ucza siejuz chodzic
Bo teraz jak malyjuz bardziej kjmaty i sie interesowac swiatem zaczyna to wpadlam w szal zakupow i najchetniej kupila bym mu wszysykoAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin to on nie zle smiga moj to na brzuchu chwile polezy inerwy ma a nie mówiąc juz o przemieszczaniu sie
ale widzisz podejrzewam ze dlugosc zycia plodowego matu znaczenie, corka urodzona po 41 tc i tez szybki bil do wszysykiego , maly urodzony 37+3 i wszysyko wolniej mu idzieze chwilami siemartwie czy wszystko z nim ok
Didi25 lubi tę wiadomość
-
Sarcia dokladnie pamietaj ze moj mial termin na 14 wrzesnia a urodzony 28 wiec on 43 tydzień tak naprawde.
-
My po wizycie osluchowo jest ok, mamy się inhalowac i w poniedziałek do kontroli
no i najlepsze Szymek został zwazoby waży 6680 na wadze na której jest zawsze wazony czyli przybrał 460 gr a nie 200 nie Heat to może super ale jest ok lekarka zbladla jak jej powiedziałam na początku ile waży od razu na wagę takze chyba tamta była zepsuta trochę mi lepiej ale dalej kp plus mm dziękujemy za kciuki
AJrin, marta258, żabka04, martta, Dariah lubią tę wiadomość
-
Skali widzisz moze nie kest to super ale u nas ostaynio waga tygodniowa pokazala 30 gram ciekawe jak dzis będzie ale sie nie martwie bo i tak juz podwoil swoja wage urodzeniowa wiec luxio.
-
nick nieaktualny