WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka ja jak poszłam na drugą kontrolę to dostałam zjebe że nie wymaga kontroli i ponoć jak na pierwszym nie wymaga to znaczy że już się nie zrobi bo to ponoć wdada genetyczna czy wrodzona ? W każdym bądź razie lekarz nas opier. I to zdrowo
Szymek padł kupiłam mu kaszje malinowa szału nie było ale coś zjadł także może jutro będzie postęp
A tymczasem miłego wieczora
-
sarcia123 wrote:Kobieto plprosze o przepis na tak nlogi sen u dziecka, bo koj Iguniu jeszce nadal uwaza ze jest noworodkiem i musi jesc co 1,5-2 h w nocy
Sarcia, chyba nie mam przepisu na taki sen synka, na pewno nie chodzi o jedzenie bo zauważyłam że śpi tak samo długo i po samej piersi i po mm i teraz po kaszce. Jeżeli dobrze pamiętam to zaczął przesypiać całe noce zanim skończył 2 mies. Chociaż później zdarzały się pojedyncze dni gdy budził się w nocy ale było to naprawdę rzadko. Po prostu mam szczęście że trafił mi się taki śpioch, może ma to po mnie, bo ja teź zawsze byłam strasznym śpiochem i jak byłam w ciąży to też długo spałam. Pamiętam jak w weekendy spałam po 10-12 h i jeszcze nastawiałam sobie budzik na 11AJrin, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy dopiero co wstaliśmy, ogarnęłam dla siebie jakieś śniadanie, kawę zaparzyłam, a Mały bawi się na macie, póki co humor ma ok
muszę się do dentysty umówić, bo mu idą górne jedynki, a mnie ósemka i czuję że nieco spuchłam
dziś ugotuję Małemu brokułową, a sama nie wiem co zjem, chyba najprościej będzie wezwać tesco
-
nick nieaktualnyFilipiątko bawi się na plecach, odwracam się na chwilę i Mały leży na brzuchu.
i znowu na pleckach, dorwał zabawkę z tylu i już olał temat
i znowu na brzuchu...
ok, wiem że jestem nudna, ale straciłam nadzieję czy on to w ogóle opanujeagatia, martta lubią tę wiadomość
-
Zabkanto dupa zeboli przy@ mnie od 2 dni strasznie bolo ale nie widzę aby nadchodzila...
Sarcia dzieki za linka chyba wole puzle niz taka mate latwiej zlozyc i przechowac w szafie. Bardzo fajna mata edukacyjna i krzesło ja noebawem musze swoje znontowac ale poki kp -
nick nieaktualny
-
Brawo dla Filipa
U nas nocka z 2 karmieniami wiec calkiem spoko ale o 4:30 juz sie obudzil. Efekt pojscia spac o 19 niestety dzis go nie kladziemy przed 20:30
No i 3 raxy sie obrucil ma brzuch spiac podnosil glowe i soe wdzieral wiec trzeba bylo ratować
Kirde moje dziecko opanowalo kolejne dzwieki z piekla rodemNie mam smiechow piskow mam wiecznego behemota ciagle charcha i do tego marudzenie jest na noskim tonie a smiech konczy siena niemym dzieku kyyy.
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć mamusie
My po śniadanku i standardowej nocce z tą różnicą, że koło 3 Leoś bardzo się wybudza i drugą noc z rzędu właściwie wrzeszczy, że jest głodny.
Darusia jeśli chodzi o ulewanie po pokarmach stałych to tak jak pisze Żabka, jedno ulanie o niczym nie świadczy, obserwuj. U nas też zdarzał się kolorowy rzyg
Piszecie o matach, ja mam dwie jedną dużą piankową i taką edukacyjną z pałąkami i teraz mam ochotę kupić taką składaną z puzzli bo po tej piankowej to się mały ślizga a jeszcze jak się uślini to całkiem rączki mu się rozjeżdżają. Puzzle będą bardziej szorstkie i myślę, że mały będzie na niej stabilniejszy.
Żabko super, że Roberto toleruje zwykłe mm. Pochwal się co możesz dostać w spadku
Szymuś dużo zdrówka i apetytu -
nick nieaktualny
-
Chłopy to jednak są dzwoni kurier pyta czy będę w domu mówię tak tylko proszę nie dzwonić domofobem do dziecko śpi proszę puścić mi sygnał kurier to proszę podać kod wejścia to od razu wejdę dobrze podaje i co ? Wchodzi dzwoni dwa razy drzwonkiem do drzwi po czym dwa razy wali w drzwi ...
Na szczęście Szymek nie spał ....czy myślenie boli ?
Prosimy o kciuki dziś o 14 mamy pediatre
Wczoraj dałam mu kaszki malinowej jest światełko w tunelu noc ok 2 pobudki
Dziś jedae do rodziców oby tylko u lekarza było ok
Ja tez muszę kupić hule kule wczoraj założyłam szymkowi rajstopy może lepiej będzie mu się odpychac
-
nick nieaktualnyA mnie Igi chce wykończyc...popsul sie i nie chce naprawic.....zasnal o 22 ok, spal do 2 fajnie ale pozniej, placz o 3 jedzenie o 4.30 placz i jedzenie o 6.15....i tak juz 2,5 tygodnia.
czy ja prsesadzam ? Brak mi silchyba kryzys mnie dopadl...ale padam po tych nocach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobry dobry!
Skali trzymam kciuki!
Sarcia może przechodzicie ten najdłuższy skok rozwojowy dlatego taki marudera.
Zabka cieszę się że mm podpasowało.
Lrf dzieci maja moc z kosmosu i szybko sie regeneruja
Od rana z mega bólem głowy wstałam- chyba za długo spałam. Prawie do żłobka sie nie wyrobiłamTeraz dla młodej panny kończe tort. Dziś pierwsza imprezka.
agatia, żabka04, bisacz lubią tę wiadomość
-
Angela jeszcze raz sto lat dla Martynki
wrzuć na fb przepis na tort bo my za miesiąc świętyjemy 3 latka
Sarcia ach ten Igunio, niech się szybko naprawia, bo mama z sił opadnie.
My się zbieramy na spacer, tylko coś nam nie idzie bo Młody od godziny mieli jedną kanapkę. -
nick nieaktualnychociaż zakupy w rossku ogarnęłam, jak m będzie wracał z pracy to mi odbierze
chciałam się na angielski zapisać i miałam sobie poszukać jakieś szkoły i się tak zabieram za to od tygodnia
pogoda całkiem spoko u nas, ale taki lód przed domem, że nie dam rady z wózkiem bez wywrotki przejechaćnie ryzykuję, wczoraj prawie bym wywinęła orła ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2017, 10:47