X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/show_item.php?item=6666888851&snapshot=MjAxNy0wMi0xNFQxMToxNDowNVo7YnV5ZXI7MGY0OWE2MGMzYjljN2FjYmU5YTQ3ZTMyYmNkZWQ2NjI4ZjY1OTdiMmFkYzhjMGE2NDA3NjQxYjFkNGFmOTM1Mg==

mate kupilam taka, zwykla prosta do zabawy, mnie jakos firma skip hop nie ponieca wrecz uwazam ze jest przereklamowana i ja osobiscie za kilka puzli piankowych nie zaplace 5 stow, bo wole kupic dla dziecka cos innego w tych pieniadzach :) zwlaszcza zez doswiadczenia wiem ze takim szkrabikom wszystko szybko sie nudzi i chca co rusz nowe rzeczy :)

edit. Piankowe puzle wzzystkie sa wieksze, ale mozesz kupic kilka zestawow pianoowych tych mniejszych .

a ja chcialam materialowa mate dlatego kupilam wieksza o sr 100 cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 14:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/listing?string=mata%20edukacyjna%20piankowa&bmatch=base-relevance-floki-05-zab-1-1-1123

ajRin

moze zerkij cos z tego :)

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynia z ziemniakami!
    Brawo Kosio :) pół słoiczka ze smakiem. Czyli można ;)
    Teraz nie wiem czy serio nic poprzednio mu nie smakowało czy to technika zła czy może pora :)
    Nie wiem. Ale jest nadzieja :)

sarcia123, martta, Natka-matka wariatka :), bisacz, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Darusia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:54

Ulfenstein lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupilam malemu jeszcze karty kontrastowe 3 miesiace plus :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=6557395320&snapshot=MjAxNy0wMi0xNFQxNDoxNzo0MVo7YnV5ZXI7MzQ5MzM2MGFiZmU4MWIyMjE2YjBlNjMyY2NhYjE1MjM4OTgyYjVlNTM2MTlmYjA2MTA4OTEzMzUwMjk0ZWE3NA==

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kosiu nasz kochany brawo, ciocie i mlodsi koledzy sa dumni z Twoich postepow! :)

Ulfenstein lubi tę wiadomość

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas dziś marchew ziemniak jabłko ani jedna łyżeczka nie weszła teraz śpi wstanie to będziemy próbować

Moje kp chyba kaput zostawiam go przed każdym mm ale marnie to widzę ale powiedziałam sobie ze pół roku się udało w nocy będę go karmić mam dość tego stresu i walki o każdym gram.

Pomyślał że może to przez gluten ? Może nuetoleryje go ? Od jakiś 2 tygodnie daje mu łyżkę kaszy manny

Ciężko ale najważniejsze żeby był zdrowy

Walczymy z katarem i kaszlem

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    kupilam malemu jeszcze karty kontrastowe 3 miesiace plus :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=6557395320&snapshot=MjAxNy0wMi0xNFQxNDoxNzo0MVo7YnV5ZXI7MzQ5MzM2MGFiZmU4MWIyMjE2YjBlNjMyY2NhYjE1MjM4OTgyYjVlNTM2MTlmYjA2MTA4OTEzMzUwMjk0ZWE3NA==
    Mój uwielbia karty kontrastowe.
    Powinni wypuścić na rynek jakieś 'slinoodporbne' ;)

AJrin, Dariah lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam te same karty :)
    mój chyba do osiemnastki na mleku będzie :D
    bo tak mało tych warzyw je

• Darusia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:54

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfik

haha czyli musze sie przygotowac ze nie dlugo beda miekkie :)

Foxik

a moze mu dopraw odrobine warzywa sola zeby jalowe w smaku nie byly ? A sloiczki probowalas ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doprawiam mu majerankiem trochę ;)

• marta258 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Antoś coś dzisiaj marudzi, ciągle pcha rączki do buzi i tak płacze jakby go coś bolało, to chyba zęby ale nie widzę żeby miał napuchnięte czy zaczerwienione dziąsła, chociaż jak dotykam to czuję twarde ale jeszcze pod dziąsłami, pewnie mu to przeszkadza i dlatego. W nocy spał normalnie od 20:20 do 6, chociaż przebudził się po północy ale sam szybko usnął. Jak zwykle byliśmy na spacerku i cały przespał. Zaraz będzie kąpiel, dostanie butlę z kaszką i niech śpi do rana.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    doprawiam mu majerankiem trochę ;)

Oj majeranek to dosc specyficzna przyprawa, moja 5 latka wyczujemi nie chce jesc a co dopiero, maly szkrabik, kup normalnie sol morska drobmoziarnista i po ugotowaniu i zblendowaniu normalnie dosola z ziol zrezygnuj i zobacz czy bedzie jadl ze smakiem

• agatia Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2017, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka z B miałam też 2 kontrole bioderek, z Młodą też. Na kolejne się nie pcham ;)

Sarcia ale piękne rzeczy kupiłaś Iguniowi ❤

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Natka z B miałam też 2 kontrole bioderek, z Młodą też. Na kolejne się nie pcham ;)

Sarcia ale piękne rzeczy kupiłaś Iguniowi ❤

Dziekuje, bo w koncu wczoraj a banku odkrylam zagadke co sie dzieje z moja bankowoscia internetowa okazalo sie ze ktos 5 razy sie zalogowal na moj login a wpisywal swoje haslomi zablokowal mi dostep! ;/ czy ci ludzie slepi sa ? Ktosmpoprostu ma kolejny w porzadku nr loginu a ze sa one 8 chfrowe o pomylke nie trudno :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

a najlepsze jest to ze krzeselko bedzie juz jutro ! :) dostalam powiadomienie od dpd ze paczka zostanie doreczona w nastepnym dniu roboczym huhu ciesze sie :)

a powiedzcie jakie fajne zabawki mozna jescze kupic dzieciom na tym etapie wiekowym , czym sie wasze szkrabiki interesuja ? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta258 wrote:
    Mój Antoś coś dzisiaj marudzi, ciągle pcha rączki do buzi i tak płacze jakby go coś bolało, to chyba zęby ale nie widzę żeby miał napuchnięte czy zaczerwienione dziąsła, chociaż jak dotykam to czuję twarde ale jeszcze pod dziąsłami, pewnie mu to przeszkadza i dlatego. W nocy spał normalnie od 20:20 do 6, chociaż przebudził się po północy ale sam szybko usnął. Jak zwykle byliśmy na spacerku i cały przespał. Zaraz będzie kąpiel, dostanie butlę z kaszką i niech śpi do rana.

Kobieto plprosze o przepis na tak nlogi sen u dziecka, bo koj Iguniu jeszce nadal uwaza ze jest noworodkiem i musi jesc co 1,5-2 h w nocy o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że rozszerzanie diety idzie wielką parą. U nas również. Nie długo wprowadzimy jajko bo chyba to nam tylko zostało oprócz kaszek :P

Dariusia ulewać może również stałym pokarmem. Kubie nie raz się odbije i uleje. A i polecam od razu spierać plamy po marchewce :P bo bluzka będzie do śmieci, niestety marchewka się mocno wżera.

A my się pochwalimy, byliśmy z Kubsonem na kontroli i jest w końcu zdrowy poszło sobie od nas zapalenie oskrzeli. Mogę w końcu iść z nim na spacer.

A od jutra świętujemy :D Młodej 2 latka. Szykują się aż 3 imprezy. Nie da rady wszystkich przyjąć jednego dnia. Torcik na jutro się robi. W tym roku stawiam na swoje:P

Ulfenstein, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobilam :-)

Agatia gratki super ze wizyta udana.

Skali życzę żebyście już skończyli ta walkę. Zdrówka

Darusia pytałaś o ulewanie przy pokarmach stałych.
    To normalne porostu jej się odbiło.
    Nie była by gotowa gdyby: machala głową na nie,płakała,odptchala sie,wypluwala ale wszystko wypluwala.
    U nas też nie raz się tak odbije że ociupinke ulejw kolorem:-)

Sarcia: książeczki piszczace, zabawki gumowe piszczace, zabawki jezdzace tzw do raczkowania najlepiej jak grają (na mojego działa), stojak gimnastyczny.
    Mój w dzień je co 2h:-(

Co u mnie.
    Dziś dostałam pismo z sądu:-(
    Tak.
    Ze jestem kolejnym spadkobierca po zmarłym kuzynka i że mam 6 mcy na odrzucenie lub przywlaszczenie spadku.
    Fajnie ze informują.

Byłam dziś z córką u pediatry bo nie mogę Pogonic jej kaszlu.
    Osluchowo ok dostała jakieś syropy i do instalacji.
    Ma sobie posiedzieć w domu przez tydzień ale na spacery możemy wychodzić oczywiście nie biegać.

Junior wczoraj mi zrobił mega i rzadka kupę. Wszystko było brudne aż na plecach wyladowalo.
    Dziś strasznie się mścil na ręce królika i szarpal głową.
    Biedny widać te zęby a przebić się nie mogą:-(
    Jesteśmy obecnie na 3 markach zwykłego mm i 2 mm ha.
    Na tą chwilę zero wysypki czy boli.
    Odpukac.

A teraz pozwólcie ale idę spać bo padam na pysk nie śpię od 4.
    Niestety miałam rację mam okropne bóle brzucha przy @.
    Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 20:27

‹‹ 3240 3241 3242 3243 3244 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ