WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/show_item.php?item=6666888851&snapshot=MjAxNy0wMi0xNFQxMToxNDowNVo7YnV5ZXI7MGY0OWE2MGMzYjljN2FjYmU5YTQ3ZTMyYmNkZWQ2NjI4ZjY1OTdiMmFkYzhjMGE2NDA3NjQxYjFkNGFmOTM1Mg==
mate kupilam taka, zwykla prosta do zabawy, mnie jakos firma skip hop nie ponieca wrecz uwazam ze jest przereklamowana i ja osobiscie za kilka puzli piankowych nie zaplace 5 stow, bo wole kupic dla dziecka cos innego w tych pieniadzachzwlaszcza zez doswiadczenia wiem ze takim szkrabikom wszystko szybko sie nudzi i chca co rusz nowe rzeczy
edit. Piankowe puzle wzzystkie sa wieksze, ale mozesz kupic kilka zestawow pianoowych tych mniejszych .
a ja chcialam materialowa mate dlatego kupilam wieksza o sr 100 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 14:53
-
nick nieaktualny
-
Dynia z ziemniakami!
Brawo Kosiopół słoiczka ze smakiem. Czyli można
Teraz nie wiem czy serio nic poprzednio mu nie smakowało czy to technika zła czy może pora
Nie wiem. Ale jest nadziejasarcia123, martta, Natka-matka wariatka :), bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U nas dziś marchew ziemniak jabłko ani jedna łyżeczka nie weszła teraz śpi wstanie to będziemy próbować
Moje kp chyba kaput zostawiam go przed każdym mm ale marnie to widzę ale powiedziałam sobie ze pół roku się udało w nocy będę go karmić mam dość tego stresu i walki o każdym gram.
Pomyślał że może to przez gluten ? Może nuetoleryje go ? Od jakiś 2 tygodnie daje mu łyżkę kaszy manny
Ciężko ale najważniejsze żeby był zdrowy
Walczymy z katarem i kaszlem
-
sarcia123 wrote:kupilam malemu jeszcze karty kontrastowe 3 miesiace plus
http://allegro.pl/show_item.php?item=6557395320&snapshot=MjAxNy0wMi0xNFQxNDoxNzo0MVo7YnV5ZXI7MzQ5MzM2MGFiZmU4MWIyMjE2YjBlNjMyY2NhYjE1MjM4OTgyYjVlNTM2MTlmYjA2MTA4OTEzMzUwMjk0ZWE3NA==
Powinni wypuścić na rynek jakieś 'slinoodporbne'AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój Antoś coś dzisiaj marudzi, ciągle pcha rączki do buzi i tak płacze jakby go coś bolało, to chyba zęby ale nie widzę żeby miał napuchnięte czy zaczerwienione dziąsła, chociaż jak dotykam to czuję twarde ale jeszcze pod dziąsłami, pewnie mu to przeszkadza i dlatego. W nocy spał normalnie od 20:20 do 6, chociaż przebudził się po północy ale sam szybko usnął. Jak zwykle byliśmy na spacerku i cały przespał. Zaraz będzie kąpiel, dostanie butlę z kaszką i niech śpi do rana.
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:doprawiam mu majerankiem trochę
Oj majeranek to dosc specyficzna przyprawa, moja 5 latka wyczujemi nie chce jesc a co dopiero, maly szkrabik, kup normalnie sol morska drobmoziarnista i po ugotowaniu i zblendowaniu normalnie dosola z ziol zrezygnuj i zobacz czy bedzie jadl ze smakiem -
nick nieaktualnyagatia wrote:Natka z B miałam też 2 kontrole bioderek, z Młodą też. Na kolejne się nie pcham
Sarcia ale piękne rzeczy kupiłaś Iguniowi ❤
Dziekuje, bo w koncu wczoraj a banku odkrylam zagadke co sie dzieje z moja bankowoscia internetowa okazalo sie ze ktos 5 razy sie zalogowal na moj login a wpisywal swoje haslomi zablokowal mi dostep! ;/ czy ci ludzie slepi sa ? Ktosmpoprostu ma kolejny w porzadku nr loginu a ze sa one 8 chfrowe o pomylke nie trudno -
nick nieaktualnyAgatia
a najlepsze jest to ze krzeselko bedzie juz jutro !dostalam powiadomienie od dpd ze paczka zostanie doreczona w nastepnym dniu roboczym huhu ciesze sie
a powiedzcie jakie fajne zabawki mozna jescze kupic dzieciom na tym etapie wiekowym , czym sie wasze szkrabiki interesuja ? -
nick nieaktualnymarta258 wrote:Mój Antoś coś dzisiaj marudzi, ciągle pcha rączki do buzi i tak płacze jakby go coś bolało, to chyba zęby ale nie widzę żeby miał napuchnięte czy zaczerwienione dziąsła, chociaż jak dotykam to czuję twarde ale jeszcze pod dziąsłami, pewnie mu to przeszkadza i dlatego. W nocy spał normalnie od 20:20 do 6, chociaż przebudził się po północy ale sam szybko usnął. Jak zwykle byliśmy na spacerku i cały przespał. Zaraz będzie kąpiel, dostanie butlę z kaszką i niech śpi do rana.
Kobieto plprosze o przepis na tak nlogi sen u dziecka, bo koj Iguniu jeszce nadal uwaza ze jest noworodkiem i musi jesc co 1,5-2 h w nocy -
nick nieaktualnyWidzę że rozszerzanie diety idzie wielką parą. U nas również. Nie długo wprowadzimy jajko bo chyba to nam tylko zostało oprócz kaszek
Dariusia ulewać może również stałym pokarmem. Kubie nie raz się odbije i uleje. A i polecam od razu spierać plamy po marchewcebo bluzka będzie do śmieci, niestety marchewka się mocno wżera.
A my się pochwalimy, byliśmy z Kubsonem na kontroli i jest w końcu zdrowy poszło sobie od nas zapalenie oskrzeli. Mogę w końcu iść z nim na spacer.
A od jutra świętujemyMłodej 2 latka. Szykują się aż 3 imprezy. Nie da rady wszystkich przyjąć jednego dnia. Torcik na jutro się robi. W tym roku stawiam na swoje:P
Ulfenstein, bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobilam
Agatia gratki super ze wizyta udana.
Skali życzę żebyście już skończyli ta walkę. Zdrówka
Darusia pytałaś o ulewanie przy pokarmach stałych.
To normalne porostu jej się odbiło.
Nie była by gotowa gdyby: machala głową na nie,płakała,odptchala sie,wypluwala ale wszystko wypluwala.
U nas też nie raz się tak odbije że ociupinke ulejw kolorem:-)
Sarcia: książeczki piszczace, zabawki gumowe piszczace, zabawki jezdzace tzw do raczkowania najlepiej jak grają (na mojego działa), stojak gimnastyczny.
Mój w dzień je co 2h:-(
Co u mnie.
Dziś dostałam pismo z sądu:-(
Tak.
Ze jestem kolejnym spadkobierca po zmarłym kuzynka i że mam 6 mcy na odrzucenie lub przywlaszczenie spadku.
Fajnie ze informują.
Byłam dziś z córką u pediatry bo nie mogę Pogonic jej kaszlu.
Osluchowo ok dostała jakieś syropy i do instalacji.
Ma sobie posiedzieć w domu przez tydzień ale na spacery możemy wychodzić oczywiście nie biegać.
Junior wczoraj mi zrobił mega i rzadka kupę. Wszystko było brudne aż na plecach wyladowalo.
Dziś strasznie się mścil na ręce królika i szarpal głową.
Biedny widać te zęby a przebić się nie mogą
Jesteśmy obecnie na 3 markach zwykłego mm i 2 mm ha.
Na tą chwilę zero wysypki czy boli.
Odpukac.
A teraz pozwólcie ale idę spać bo padam na pysk nie śpię od 4.
Niestety miałam rację mam okropne bóle brzucha przy @.
Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2017, 20:27