WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWlasnie tak mysle moze ten najdluzszy skok ma opozniony, bo czytalam ze dzie i urodzone szybciej maja ten skok pozniej o te tygodnis dzie i urodzone poznoej niby wczesniej itd.
no to juznoech ten skok sie skonczh bo wszystkie ladowarki zepsute zadna juz nie działa na mojd wyczerpane baterie -
nick nieaktualnyDziewczyny sorki ale nie dam rady nadrobić bo mam jazdę w domu!!!!!
Zajęłam małego na starej macie i włączyłem bajkę królika bing siedzą i oglądają we dwójkę.
Córka wstała lewa noga!
Wszystko jest na nie i co by zrobiła płacze:-(
Mały też jeczy,placzr od rana, wczoraj na wieczór dałam viburcol bo nawet tato go nie mógł uspokoic.
Dziś w pewnym momencie oby dwoje się rozplakali wrrr
Ja wstałam z bólem głowy,wczoraj i przed wczoraj po południu też bolala:-(
Właśnie zrobiłam sobie aspiryne.
Nie wiem czemu i z kadry te bóle głowy.
Ok godz 10 prawie zemdlalam ba szybko chwyciłam dwa cukierki i poszłam zupę grzać.
Nie źle mi spadły cukry:-(
Niech już będzie 14 mąż wróci a ja się położę bo potem chcemy na zakupy spożywcze pojechać
Co pamiętam i co zdążyłam przeczytać.
Bisacz odziedzicze tylko 20tys kredytu hahaha nie chce:-)
Lrf nadrobi nie martw się.
Dariusia mówię ci tak się jej beklo kolorowo.
Nie zamartwiaj się.
U mnie junior robi bardzo rzadkie kupy.
Dziś rano zrobił bardzo jasna zielona co winie zmianę mm bo już jesteśmy na dwóch miarkach ha resztę zwykle mm.
Ale są tak wodniste że szok.
No to popisalam już płacze.
Zajrzę wieczorem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabko no to słabo z tym spadkiem.
Darusia my tak mamy z psem sąsiada, teraz przy zamkniętych oknach jest ok ale latem spać nie idzie tak potrafi ujadać. Małego w wózku często budzi na dworze.
Mały śpi, ogarnę chatę i obiad i uciekamy na spacer bo pełne słońce u nas
-
nick nieaktualnysarcia123 wrote:Zabka
a cora do przedszkola nie chodzi ?bo moja ma na 10 dni anthbiotyk i siedzi ze mna w domu
Lekarz kazał jej zostać przez tydzień żeby się ten kaszel nie przerodzil w coś grozniejszego.
Już drugi tydzień siedzi na łeb dostaje.
Teraz łaskawie zjadła zupę (męczył dwie godziny). I coś tam rysuje i bajkę ogląda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zamupilam mate puzzle zdecydowalam sie na fisher prica bo mi sie kolorystykamspodobala. I tesciow mamy taka duza co ma alfabet i cyfry w domu bedzie cos innego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bisiacz jiz daje.
http://allegro.pl/show_item.php?item=6647620726&snapshot=MjAxNy0wMi0xNVQxMTowNDo0MFo7YnV5ZXI7YTc4MDk3NGIxYjI0NzJiODBhNjZlYWNhYzExNjlmYWMyMGY4MjI1ZDY3N2QwOWE2ZTBlNDM0YzM2ODRhNjYxOA==
My tez mamy to krzeselko i poki co stoinu tesciow bo duze zobaczymy jak zacznieny karmić rozszerzać to moze sprowadzimy.