WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Darusia sama nie wien jak to bedzie z ulewaniem pokarnow stalych bylam pewna ze przy stalych przejdzie ulewanie? A po stalych pokarmach trzeba odbijac?
Ja wrocilam do podawania acidolac baby probiotyku i dzis byla zolta kupa. Dicoflor nie sluzy pomimo stosowanie ponad 4 tygodnie poprawy nie byko. Odstawilam probiotyki na tydzien a od wcxoraj podaje acidolac zobaczymy.
No i u nas noc boska jedna tylko pobudka o 2 w nocy wsunie to 2 bo pierwsza byla o 23 ale ja jeszcze nie spalam wiec jej nie licze.
Pieknie swieci slonce ale niestety smog jest duzy wiec siedzimy w domu... -
nick nieaktualny
-
Darusia
ja niestety nie pomogę z tym ulewaniem. Nam Amelka od samego początku nie ulewała (zdarzyło się tylko ze 2 razy), stałym pokarmem też nie, nawet jak naje się po kokardę.
LRF
u nas teściowa z początku mi gadała, ze mam z dzieckiem na mróz nie chodzić. To jej się spytałam czy jak urodziła mojego męża (w połowie grudnia) to na spacer wyszła dopiero w kwietniu? Jeśli tak, to szczerze współczuje temu dziecku. No i skończyła temat hahaDariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBisacz
zgadza sie ale regulamin sklepu nie moze byc sprzeczny z prawami konsumenta, a konsument ma prawo zwrotu lub wymiany towaru w ciagu 7 dni jesli kupil cos stacjonarnie, a w sprzedazy na odleglosc 14 dni dni rzedstawiajac stosowny dowod zakupu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:sarcia, na co się w końcu zdecydowałaś?
A kupilam w koncu to 3w1 polly magic kolor light grey wersja 2017, bo zdecydowana bylam na polly progress 5w1 ale wkurzylam sie bo sie okazalo ze ttzeba osobno dokupowac palak z aabawkami i wkladke redukcyjna dla malucha, i trzeba czekac bo to musza od dostawcy sprowadzac, a to 3w1 ma juz to w zestawie i stwierdzilam ze to kupie.
bo ty chyba tez je masz? Zadowolona jestes ?
-
nick nieaktualnysarcia, tak. Mam to krzesełko i gdybym mogła jeszcze raz kupić to bym szukała innego koloru, bo mam białe. Z pałąku nie korzystamy, tego konia przyczepiłam mu do stojaka gimnastycznego
jest duże, za duże na naszą mikro kuchnię i paskudnie się czyści, ale jest stabilne i oparcie reguluję, bo Filip jeszcze nie siedzi
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/krzeselko-karmienia-chicco-polly-magic-nowosc2017-i6590509850.html
Ja kupilam jasny siwy ale na palaku mam jakas taka stonoge czy cos takiego, no po rozlozrniu jest dosyc spore, ale czyszczenie w sensie ta tapicerka slabomsie ja myje ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sarcia a jaka mate kupilas? Ja szukam jakoes fajnej puzlowej ale skip hopa kuzwa za duzo. Mamy uzle piankowe u tesciow mwga duze do domu cos mniejszego chyba sie sprawdzi. Bo jakos sam dywan to za brudno a mata edukacyjna robi sie za mala