WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:Ulf, u nas z ziemniakiem "solo" słabo, lepiej w połączeniu z innym warzywem. No i dziś drugi dzień cukinii, skoro mu smakuje będzie sama, a jutro zrobię w duecie z ziemniakiem
zastanawiam się kiedy z owocami spróbować, czy jeszcze mu zaproponować coś z warzyw czy za parę dni podać gruszkę lub jabłuszko
Mldoy tez załapał. Aż sie zdziwiłam jak ładnie mu poszło. Oczywiście nie zjadł miliarda łyżeczek Haha. Ale ładnie otwierał gębę.
To pierwszy przysmak, który sama ugotowałammoże trafiło mi sie dziecko niebutelkowe i niesloikowe?
Będę walczyć
Mam jeszcze brokuła z warzyw. To następny będzie domowy brokuł. A potem zrobię sama marchewkę.
Co do obrotów to młody ogarnia obroty z brzucha na plecy. I mu sie nie podoba jak sie przekręci
Ogólnie nocki mamy słabe. Nie było do tej pory tak, ze odkładany nie zasypiał. A teraz co druga pobudka to problem z zaśnięciem.
Druga sprawa ze za namowa M nie wstałam dzis na każde kwekniecie. (Bo ja jestem miękka, tylko usłyszę cokolwiek i lecę go ratować) i dwa razy sam zasnął po lekkim przebudzeniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 11:21
-
bisacz wrote:.
Leos łapie się za uszy ale najczęściej w celu ich drapania, nóżki chętnie chwyta na przewijaku. Teraz jego ulubione zajęcie to walenie prawą rączką we wszystko. Martwi mnie, że obraca się tylko w lewą stronę i leżąc na brzuszku obraca się wokół własnej osi ale tez tylko w lewo.
Teraz doszło mu uderzanie obiema nogami w podłoże jak leży na plecach. Całe łóżeczko sie trzęsie. Robi to z podekscytowania i radości
Tez sie najpierw obracał tylko w lewo. Neurolog powiedziała ze to ok. I zacznie w druga. I zacząłwoli w lewo, ale jak nie ma możliwości to kręci sie w prawo.
Obroty wokół własnej osi na brzuchu robi w ten stronę, w która pokazuje mu zabawkę. Najlepiej reaguje na karty kontrastowe (i smartfona). Ale to nie jest śmiganie. Raczej mozolna praca
bisacz, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Free no to my po wizycie u neonatologa wszystko ok poza tym ze Szymek przybrał od ostatniej wizyty 200 gr nogi się pode mną ugiely jak to zobaczyłam równy miesiąc nawet nie chce liczyć ile na tydzień nie wiem on chyba się nie najada albo źle łapie nie ważne nie będę się zadreczac wprowadzam dodatkowe 2 mm będzie na przemian cyc butla teraz zjadł mi z cyckow i 120 butli jak on z cycka je 3 min i to cztery razy wypluje pół roku jadł nie będę się zadreczac poryczalam się postanowiłam i tak będę go dalej karmić w nocy no i w dzień pewnie dwa razy
-
Skali ja juz sie boje jak to bedzie u nas, te afery przy butli masakra, zjada polowe tego co muesiac temu i tego co powinien
mam kryzysowe dni ostatnio, slabo z tym jedzenuem i ze spaniem w nocy tez coraz wieksze szopki
jutro mamy to usg glowki, trzymajcid prosze mocno kciuki, zeby wszystko jednak okazalo sie ok.
Sarcia duzo zdrowka dla corci! -
Martta, oczywiście kciuki trzymam, będzie dobrze.
Mój mały już padł przy cycu o 20:20 , widać było że zmęczony bo o 17 nie usnął na drzemkę i mąż z nim ćwiczył na macie więc był wykończony. Zjadł butlę 160 ml, później pierś i bardzo szybko usnął. I teraz niech śpi do rana, bo przez najbliższe 2 tyg mąż ma nocki więc wieczorami i w nocy jestem sama i chciałabym trochę pospać
-
nick nieaktualny