WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Darusia
Pieknie spala. Oby nie wrocila ta okropna wysypka
Agatia
Dzieciaki wywietrzone, bedzie moze szansa na dobry sen?
LRF
Mi w komodzie jakis czas temu zawieruszyl sie jeden bodziak 56. Matko jakie to malutkieaz sie wierzyc nie chce, ze ten rojber jeszcze 6mies temu sobie spokojnie rozrabiala w moim brzuchu hihi
My tez dzis po spacerze. Licze,mam nadzieje i cicho zaklinam los,ze Amelka ladnie zasnie. Mam taka ochote na goraca herbate, taka wypita goraca od poczatku do konca
Wioooooosny mi sie chceeeee! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzos mielismy gosci wiec ja pold dnia w kichni i na sprzataniu
Upieklam babeczki igotowalam zupę i drugie danie.
Znajomo z dzoeckiem o 5 miesiecy starszym niz Iguś generalnie z M mamy spostrzeżenie ze nasz synek w towarzustwie jest aniolkiem.
Serio od rano marudzil az M musial isc na spacer z nim nie dalo sie sluchac stekania. Przyszli goscie cisza dziecko ani slowem sie nie odezwalo gdzie by go nie polozyc lezal i obserwowal. Po 3 godzinach zaczął marudzic wiec wzielan na ręce o mi zasnął jak gadalismy odlozylam do łóżeczka otworzyl tylko oczy i dalej spał. Goscie wyszli o znowu marudzenie o to już ktorys raz tam nam robi.
Ulfmy mamy samych dzieciatych znajomych i wiec fajnie bo zawsze razniej.
-
A u nas wsród najbliższych znajomych jest mało dzieci, jak coś to starsze 6, 10 lat, najmłodsza jest dziewczynka w wieku Antosia, tylko ze stycznia i jeszcze jedna 2-letnia. Ciekawe czy później będą się razem bawić. Najprędzej synek zakumpluje się chyba z kolegą Ignasiem który mieszka pod nami i jest starszy o 5 mies
Antoś już śpi, dzisiaj usnął później bo o 21:20, ale miał chyba dużo wrażeń bo przyszli do nas moi rodzice i brat, daliśmy im zaproszenia na chrzest i bardzo się ucieszyli. A babcia tak wymęczyła wnuka na macie że nawet zaliczył drzemkę 45 min przy cycu. Teraz też niech już śpi do rana to rodzice się wyśpią
-
nick nieaktualnyNasi znajomi to sami szczesliwi bezcietni kawalerowie po 30 wiec dzieciatych nie mamy zadnych jedynie w rodzinie, takze jestesmy trpche na uboczu i wykluczeni z towarzystwa ale co, tam za 10 lat ja sie bede smiac a omi w pieluchach siedzidc
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My piękna noc z jedną pobodka o 4 teraz przed 7 zjadł i wzięłam go do nas i śpi a ja ogarniam
Trzymajcie kciuki bo dziś mamy wizytę u neonatologa musimy iść bo następny termin na koniec marca był.
W nocy katar nie dokuczal zobaczymy jak się obudzi. Wszędzie wali czosnkiem bo zalałam wrzątkiem 2 ząbki i koło łóżeczka stoi druga nic kuzynka mi mówiła ze na jej córkę cuda działało.
-
nick nieaktualnyWitamy się.
U nas pobudka dopiero o 5:00 synek pożegnał tatę jak wychodził do pracy.
Wstawiamy o 7:30 razem z córką także jestem wypoczeta pomimo sennych moich koszmarow
Córka w domu oby było znosnie...
Ja się źle czuje od wczoraj.
@ nadciąga.
To już drugi okres taki bolesny czy mi wracają stare dawne czasy?
Poród miał to zmienić cholera!!!
Skali trzymamy mocno i czekamy na wieści
Będzie dobrze:-)
O tym sposobie z czosnkiem nie słyszałam -
nick nieaktualny
-
Ale się uśmiałam wstalam wysztkowalam się szykuje Szymka sciagnelam m z pracy patrzę a wizyta mię na 9 tylko na 17 30.
Poranny ryk przy odkurzaczy był. Ciężko to znoszę ale nie robię mu krzywdy. Dziś czuje się lepiej bryka na macie . Walczymy z kataremAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDariusia super!
Mój jeczacy zjadł z apetytem kaszki manny z hippa.
Muszę mu kupić dziś słoiczek.
Czy wasze dzieci łapią się za tył głowy i przy okazji męczą ucho???
Bo mój ma tak od dwóch dni.
To chyba znaczy że poznał głowę i ucho? Nie:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:48
Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój tez łapie ucho. Łapie tez stopę.
Zapalenia nie ma. Ani ucha ani stopy:)
U nas noc słaba, ale jakoś mam siły.
Dzis chyba w menu będzie ziemniak. Choć jeśli nie pójdzie to chyba zrobię przerwę