Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › W ciąży - ogólne › WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia, trzymam kciuki aby tak zostało ;)

robiąc porządki w szafce w łazience, znalazłam kilka pampersów "zerówek", takie malutkie, a na Filipa były za duże jak się urodził. O matulu kochana...

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia oby wysypka była już za Wami :)

Foxiu Liwka też nosiła 0, a z B spadały :) rosną te nasze szkraby :)

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Darusia
    Pieknie spala. Oby nie wrocila ta okropna wysypka

Agatia
    Dzieciaki wywietrzone, bedzie moze szansa na dobry sen? :)

LRF
    Mi w komodzie jakis czas temu zawieruszyl sie jeden bodziak 56. Matko jakie to malutkie :) az sie wierzyc nie chce, ze ten rojber jeszcze 6mies temu sobie spokojnie rozrabiala w moim brzuchu hihi :)

My tez dzis po spacerze. Licze,mam nadzieje i cicho zaklinam los,ze Amelka ladnie zasnie. Mam taka ochote na goraca herbate, taka wypita goraca od poczatku do konca :P
    Wioooooosny mi sie chceeeee! :D

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff, mój się w końcu poddał i mogę zalec w łóżku, pod kołdrą, coś obejrzę i zaraz idę spać! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Iguniu szaleje dla odmiany w dzien i znow w nocy, w dzien spi pk 30 minut a w nocy wstaje co 2 h, znowu ? :/

E tam przez najblizszy rok i tak sie jie wyspie to nie ma co narsekac hahaha

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka dobry sen? No way :-D Młody dopiero wlazł do wyra. Do tej pory latał z pampersem na głowie, że jest kucharzem ;)
    A Liwka trochę o 17 przysnęla przy cycku, więc do spania jej daleko ;)

Sarcia chyba prędko nie pośpimy ;)

• AJrin Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzos mielismy gosci wiec ja pold dnia w kichni i na sprzataniu :) Upieklam babeczki igotowalam zupę i drugie danie.
    Znajomo z dzoeckiem o 5 miesiecy starszym niz Iguś generalnie z M mamy spostrzeżenie ze nasz synek w towarzustwie jest aniolkiem.
    Serio od rano marudzil az M musial isc na spacer z nim nie dalo sie sluchac stekania. Przyszli goscie cisza dziecko ani slowem sie nie odezwalo gdzie by go nie polozyc lezal i obserwowal. Po 3 godzinach zaczął marudzic wiec wzielan na ręce o mi zasnął jak gadalismy odlozylam do łóżeczka otworzyl tylko oczy i dalej spał. Goscie wyszli o znowu marudzenie o to już ktorys raz tam nam robi.

Ulfmy mamy samych dzieciatych znajomych i wiec fajnie bo zawsze razniej.

http://instagram.com/i.k.x.2/
    8p3o3e3kfn2wsd36.png
    07.10.2015 Aniołek
    09.2016 Synek I
    04.2018 Synek K

• marta258 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas wsród najbliższych znajomych jest mało dzieci, jak coś to starsze 6, 10 lat, najmłodsza jest dziewczynka w wieku Antosia, tylko ze stycznia i jeszcze jedna 2-letnia. Ciekawe czy później będą się razem bawić. Najprędzej synek zakumpluje się chyba z kolegą Ignasiem który mieszka pod nami i jest starszy o 5 mies :)

Antoś już śpi, dzisiaj usnął później bo o 21:20, ale miał chyba dużo wrażeń bo przyszli do nas moi rodzice i brat, daliśmy im zaproszenia na chrzest i bardzo się ucieszyli. A babcia tak wymęczyła wnuka na macie że nawet zaliczył drzemkę 45 min przy cycu. Teraz też niech już śpi do rana to rodzice się wyśpią :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasi znajomi to sami szczesliwi bezcietni kawalerowie po 30 wiec dzieciatych nie mamy zadnych jedynie w rodzinie, takze jestesmy trpche na uboczu i wykluczeni z towarzystwa ale co, tam za 10 lat ja sie bede smiac a omi w pieluchach siedzidc :)

Dariah lubi tę wiadomość

• Darusia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:53

agatia lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

wlasnie tego sie obawiam ze dlugo nie pospimy haha :)

ale ciiiicho ! Igunio zjadl k pieknie spi aaaaa tfi, tfu, tfu, tfuuuuuuu chociaz niech pospi kilka godzin ;)

Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość

• Natka-matka wariatka :) Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2017, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia
    moja póki co śpi haha :) A jak tam twoja ekipa?

Amelka 25.08.2016 :*, 1 ivf zakończone sukcesem
    5v79kzu.png

Endometrioza, niedoczynność tarczycy, hashimoto, 7 IUI :( czynnik męski
  • Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My piękna noc z jedną pobodka o 4 teraz przed 7 zjadł i wzięłam go do nas i śpi a ja ogarniam

Trzymajcie kciuki bo dziś mamy wizytę u neonatologa musimy iść bo następny termin na koniec marca był.

W nocy katar nie dokuczal zobaczymy jak się obudzi. Wszędzie wali czosnkiem bo zalałam wrzątkiem 2 ząbki i koło łóżeczka stoi druga nic kuzynka mi mówiła ze na jej córkę cuda działało.

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się.
    U nas pobudka dopiero o 5:00 synek pożegnał tatę jak wychodził do pracy.
    Wstawiamy o 7:30 razem z córką także jestem wypoczeta pomimo sennych moich koszmarow :-(
    Córka w domu oby było znosnie...

Ja się źle czuje od wczoraj.
    @ nadciąga.
    To już drugi okres taki bolesny czy mi wracają stare dawne czasy?:-(
    Poród miał to zmienić cholera!!!

Skali trzymamy mocno i czekamy na wieści
    Będzie dobrze:-)
    O tym sposobie z czosnkiem nie słyszałam

• Darusia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2017, 20:53

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Pokonałam PCO...
    26.09.2016 - Julia, urodzona przez sn o 12:42. 3820 g, 54 cm, 10/10 !

4K5ap1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, Młody dziś wstał przed 8. ;)
    jesteśmy wyspani, ale póki co żeby tradycji stała się zadość big kubek z kawą ;)

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się uśmiałam wstalam wysztkowalam się szykuje Szymka sciagnelam m z pracy patrzę a wizyta mię na 9 tylko na 17 30.

Poranny ryk przy odkurzaczy był. Ciężko to znoszę ale nie robię mu krzywdy. Dziś czuje się lepiej bryka na macie . Walczymy z katarem

AJrin lubi tę wiadomość

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariusia super!

Mój jeczacy zjadł z apetytem kaszki manny z hippa.
    Muszę mu kupić dziś słoiczek.

Czy wasze dzieci łapią się za tył głowy i przy okazji męczą ucho???
    Bo mój ma tak od dwóch dni.
    To chyba znaczy że poznał głowę i ucho? Nie:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2017, 08:48

Dariah lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabko, jakby mój łapał za ucho to bym się martwiła czy zapalenia przypadkiem nie dostał :/

• Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2017, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tez łapie ucho. Łapie tez stopę.
    Zapalenia nie ma. Ani ucha ani stopy:)
    U nas noc słaba, ale jakoś mam siły.

Dzis chyba w menu będzie ziemniak. Choć jeśli nie pójdzie to chyba zrobię przerwę :)

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
‹‹ ‹ 3235 3236 3237 3238 3239 › ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ